Здравей Гост

Смяна На Жилище

• 17 Отговора
  • 2858 Прегледи
Смяна На Жилище
« -: Юли 26, 2013, 07:16:34 am »
Ще се премествам на друго място. Решението взех около Пълнолунието във Водолей. Ще изчакам да премине Сатурновата ми криза,както и кризата на моя приятел,което ще се случи през октомври,защото знам,че не е хубаво човек да взима кардинални решения по време на такива тежки периоди. Интересно е как това решение съвпадна с Пълнолунието ми в 5-ти дом,което се изрази като ултиматум,който ми беше поставен-или заживяваме заедно или си тръгва завинаги. Та така...Освен да изчакам края на кризата с какво друго трябва да се съобразя? В каква фаза трябва да е Луната? В какъв знак? Трябва ли да е с курс? Трябва ли да изготвям елективна карта и за какво да следя в нея? Дано ми помогнете...  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Vanila

• *
  • 385
Re: Смяна На Жилище
« Отговор #1 -: Юли 26, 2013, 08:20:14 am »
...астрологически коментар няма да публикувам в момента

Само се чудя, дали е добре да се вземат решения пред поставен ултиматум - бих се постарала доста да избегна поставянето на ултиматуми във връзка. Иначе е изкушаващо, да  :blink:
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2 -: Юли 26, 2013, 08:21:39 am »
Дрийм, имаш ли транзити към 4ти дом или управителя му? Тр. СЛВ къде е?

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #3 -: Юли 26, 2013, 08:29:05 am »
Ако под сатурнова криза имаш предвид Сатурнов възврат, то при теб предстои след 2 години. Ако не се лъжа, ти беше януари 1986 година родена.

« Отговор #4 -: Юли 26, 2013, 08:30:35 am »
А ако под "сатурнова криза" имаш предвид "сатурнова дупка", не я взимай предвид. ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #5 -: Юли 26, 2013, 08:47:00 am »
Поизгуби се тези дни от форума, Дрийм, явно си взимала това съдбоносно решение и си била заета.
Но тук ще подкрепя Ванила, какво градиш под ултиматум? Все пак дано да си много щастлива!

« Отговор #6 -: Юли 26, 2013, 12:40:17 pm »
Аз чаках този ултиматум,за да се убедя в сериозността му  :blink: Под Сатурнова Криза имам предвид квадрата на Сатурн към рожденото ми Слънце и опозицията на Сатурн към неговото.

*

Нова

• 3491
« Отговор #7 -: Юли 26, 2013, 12:42:23 pm »
Значи той ти е поставил ултиматум, така ли? Защото тук останахме с обратното убеждение.

Еее, тогава, ще се правят елекции ))))

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #8 -: Юли 26, 2013, 01:14:50 pm »
Значи той ти е поставил ултиматум, така ли? Защото тук останахме с обратното убеждение.
Моето впечатление си беше, че той е поставил ултиматума.

Може би, говори Уран на Асцендента ми  :blink: - но подобно поведение го тълкувам като липса на уважение към партньора.
За какви ултиматуми въобще може да става въпрос във връзка /естествено това е лично и субективно разбиране/ :blink:
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Нова

• 3491
« Отговор #9 -: Юли 26, 2013, 01:19:36 pm »
Не съм искала да те замесвам, за себе си говорих, защото тя май си беше казала, че така или иначе на практика е при него, та не знам какво съм прочела. Останах с убеждение, че тя иска повече.

Ами те изобщо са си заедно. Дрийм, той брак ли иска? Пък и Сънили й е прогнозирала транзитите )) Имаме тежък плутон, ще стане.

Да използвам случая и да питам сега плутон докога и до кой градус ще връща?

*

Нова

• 3491
« Отговор #10 -: Юли 26, 2013, 01:31:36 pm »
Да използвам случая и да питам сега плутон докога и до кой градус ще връща?
До 8.59* на 20.09

Тенк ю. При все, че аз нещо този плутон не го усещам сега засега. Явно е твърде муден, за да оприлича събитие с него. Нататък ще видим.

« Отговор #11 -: Юли 26, 2013, 06:06:38 pm »
Благодаря на всички ви за включването! Да,Сатурн наистина промени драстично ценностната ми система,но и ме натовари с прекалено много отговорности...Имах нужда от натиск,да! Ако не ме притиснат достатъчно никога няма да разбера колко е сериозно. След 2 годишна връзка или нещата трябва да се променят драстично или няма смисъл да продължаваме! През октомври ще празнуваме-Края на Кризата и Началото на нашия съвместен живот. Проведохме разговор и за нещата,които тепърва предстоят след преместването.  :blink: А сега приятели,помогнете ми и с елективната карта! Моля виии! В какъв знак трябва да е Луната,какви аспекти трябва да образува? Наистина се нуждая от помощ...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #12 -: Юли 26, 2013, 08:45:28 pm »
Промяна на дом ...гледаме транзит на планета/Луна-ПР. , Уран/ в 4-ти. Аспекти към упр. на 4-ти. Гледаме и 3-ти - съседите.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #13 -: Юли 26, 2013, 09:38:51 pm »
Според вас, възможно ли е Слънчево затъмнение върху У4, както и транзитен Сатурн в съвпад с У4, да се материализират като евентуално преместване/смяна на дом? Съвпада/затъмнението ще се случат в 1-ви дом върху натален Уран (У4).
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Юли 26, 2013, 09:48:11 pm »
Според вас, възможно ли е Слънчево затъмнение върху У4, както и транзитен Сатурн в съвпад с У4, да се материализират като евентуално преместване/смяна на дом? Съвпада/затъмнението ще се случат в 1-ви дом върху натален Уран (У4).

Катеорично ДА.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #15 -: Юли 26, 2013, 09:52:44 pm »

Катеорично ДА.

Марая, благодаря ти за бързия отговор!
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Юли 26, 2013, 10:52:02 pm »

Катеорично ДА.

Марая, благодаря ти за бързия отговор!

За нищо... ;)

« Отговор #17 -: Юли 27, 2013, 12:02:18 pm »
Дрийм, имаш ли транзити към 4ти дом или управителя му? Тр. СЛВ къде е?
Сладурка,транзитен СЛВ в момента ми е в абсолютно точен сентагон с Юпитер (У4),а Скорпионското Слънчево затъмнение през ноември също ще бъде в сентагон с У4. Много интересно!