Цитат на: Uran в Август 11, 2013, 11:12:24 amЦитат на: elodiq в Август 11, 2013, 09:28:35 amНе съм ви изчела докрай но аз лично не понасям никакви любовни филми много са ми лигавиИзследвай го този феномен у теб. Все трябва някакъв аспект на любовта да ти е интересен. Може пък да се виждаш като любима на заточен декабрист последвала го в Сибир- всеотдайна неизискваща лИбоФ. Уинона, това е някаква неразбираема и абсурдна ирония ли?
Цитат на: elodiq в Август 11, 2013, 09:28:35 amНе съм ви изчела докрай но аз лично не понасям никакви любовни филми много са ми лигавиИзследвай го този феномен у теб. Все трябва някакъв аспект на любовта да ти е интересен. Може пък да се виждаш като любима на заточен декабрист последвала го в Сибир- всеотдайна неизискваща лИбоФ.
Не съм ви изчела докрай но аз лично не понасям никакви любовни филми много са ми лигави
Cruel intentions....This is the film of real Love...
Цитат на: Нерил в Септември 25, 2013, 08:03:04 amCruel intentions....This is the film of real Love...Това е моят любим!!! Офф, сигурно си знаел от някъде!
Цитат на: Crabby в Септември 25, 2013, 09:26:35 amЦитат на: Нерил в Септември 25, 2013, 08:03:04 amCruel intentions....This is the film of real Love...Това е моят любим!!! Офф, сигурно си знаел от някъде!Мнем, не съм знел, от къде да знам?..Представям си че и аз искам да бъда в такава ситуация. Е краят е гаден...Но от бас дали ще сваля някоя съм джапвал в последствие...И такива ми ти неща...фейвърит ми е тоя филм, определено
Цитат на: Нерил в Септември 25, 2013, 02:38:11 pmЦитат на: Crabby в Септември 25, 2013, 09:26:35 amЦитат на: Нерил в Септември 25, 2013, 08:03:04 amCruel intentions....This is the film of real Love...Това е моят любим!!! Офф, сигурно си знаел от някъде!Мнем, не съм знел, от къде да знам?..Представям си че и аз искам да бъда в такава ситуация. Е краят е гаден...Но от бас дали ще сваля някоя съм джапвал в последствие...И такива ми ти неща...фейвърит ми е тоя филм, определеноИ на мен, мисля че съм го писала в друга тема. Дори любимата ми песен е от този филм - The Verve - Bitter Sweet Symphony.. Не искай да си във филма, аз минах почти по този път.
Не си падам по видеосподеляне.
Искаш да заснемем 1879 епизод от "Проста Мария"? Ох, Луис Алберто.... може и да съм фотогенична, но проста не съм.
Тетрадката(Ноутбук) също ми харесва, като филм в този жанр..