Здравей Гост

Коя е била най-щастливата ви соларна година? Имали ли сте такава? Похвалете се!

• 44 Отговора
  • 7959 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Супер - сега така хубаво се стресирах, защото соларният ми асцендент в солара за 2013 попада в 12 натален дом:(
А иначе, не се сещам досега да съм имала хубави години - общо взето все кофти неща са се случвали. Може би просто съм ги надробила някакви в предишен живот и сега си плащам  ;D

Не се тревожи, не е чак толкова гадно.Аз сега съм така....неприятно е,ама чак толкова не.
Просто трябва да приемем самоналожилата се изолация и да приемаме философски нещата.
Да,сега ми е много хубаво да съм си сама,правя си каквото искам когато остана насаме със себе си,мисля,чета...изобщо си почивам
Просто не съм толкова социална и съм по-вглъбена в себе си.
Със силата на мисълта,премахвам негативните мисли,и отбягвам натоварващи хора и ситуации.

*

Milkyway

• 3770
Да,спокойно.
Щом си на 20 години ехеййййй,ще има да преживяваш още...и хубави и лоши неща.
Питаш ли ме мене като съм на 41? ;D И за нас ще има хляб...надявам се :-[
Така ,че радвай се,че си влюбена,как искам и аз да съм...ама няма Ебект ;D ;D ;D
Установих при мен,че се влюбвам през месец.Значи бях влюбена юли,сега очаквам септември ;DДано този път да бъде реално,че моите влюбвания са все нереални напоследък..и все се заблуждавам в Ебекта ;D

*

Нова

• 3491
Пърпъл...

20 години!, та ти още не си доживяла урановото каре, което за жените е особено ярко, а вече "много си живяла".

Недей така, ти като човек езотерик по-инак трябва да ги гледаш нещата.

Помисли!

*

Нова

• 3491
Ми при всички се усеща без изключение, къде повече, къде по-малко. Нещо като опозицията при мъжете. )))) /Просто за мен карето действа по-ярко на жените, нали съзряваме по-бързо, а опозето на мъжете - късния пубертет и мъжки климактериум./

)))) В зависимост от начина на живот дотогава може да има разни проявления - обикновено жените тогава се усещаме много вече пораснали ))) Ако дотогава си била цвете в саксия на мама и тати, тогава може да се отпуши ярко ищах за живот - обикновено каките са вече студентки в друг град и уруууш, от всичко по много. Някои пък бързат да се женят, за да се доказват или освободят от родителско тяло, пък се нашиват на друг стан.

Може нещо друго, разбира се, проявления, колкото и хора.

Какво да ти кажа - уран. И типичното за него разбутване на статуквото, желание за свобода и промяна, да вземеш живота си в свои ръце, да докажеш колко си независим и могъщ..

*

Asol

• 4140
Имам едно предложение - погледнете си в кой знак ви попада профекционния асцендент за годината, когато ви се е случила хубавата случка спрямо навършените години към този момент. Можете да си го изчислите с помощта на тази таблица, в която първо намирате в коя колонка попада знака на вашия натален асцендент.

Знакът на профекционния асцендент показва основния фон, който може да бъде акцент през дадена соларна година. Затова профекцията се гледа заедно със солара.
Анализира се планетата, която е управител на този знак, в който попада профекционния асцендент и планетите, които се намират в него - каква е тяхната роля за конкретния натал. Съответно се анализира и соларно как стоят нещата с планетата управител на този знак.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
Много интересна таблица, благодаря ти Асол, специално на профекциите обръщам най-малко внимание, въпреки ,че не ги пропускам да ги проверявам и тях, а трябва да им отделям повече внимание.
Например за настоящата година Профекционния ми АСЦ  ми е във водолей в 5 дом :rolleyes:, а Уран е в 1 дом..
Ще се опитвам да го навържа със солара..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
Да пробвам дали съм разбрал - Аз - асц. Водолей - кол.10, н.п когато съм бил на 24 год. 0 кол. - Овен, Марс. Дотук хванал ли съм логиката или отново ?  ;D
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Lillie

• 30532
Ако правилно разбирам от таблицата - на 25 г. профекционният АС трябва да е бил Рак (в знака на нат. Луна) - срещам "голямата любов". Дотук това е единственият мъж, който е живял и спал при мен, макар и за кратко, с който съм се надявала да имам нещо повече от просто връзка... Интересното е, че сега се повтаря същият знак - Рак, значи евентуално има шанс да се случи нещо по-значимо...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
Санти, на 24 години с асцендент Водолей профекционния асцендент ти попада във Водолей  - управител Уран, Сатурн (ако искаш сподели кой от двата управителя "по си тича" за тази твоя година).
Лили, на 25 години профекционния асцендент ти е бил в Стрелец т.е. управител на годината ти е Юпитер.

Профекциите са добър метод. Пробвайте с изминали събития в какви периоди са се случили и съответните управители на годината как си кореспондират с натала.
« Последна редакция: Август 02, 2013, 05:30:26 pm от Asol »

*

Veselin

• 2737
Asol, може ли да обясниш по-подробно как по таблицата да се открие профенционния асцендент?

*

Lillie

• 30532
Установих при мен,че се влюбвам през месец.Значи бях влюбена юли,сега очаквам септември ;D

Блазе ти! А като се влюбвам по веднъж на няколко години, какво да кажа?  :73:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
Веско, на първия ред в колонка "Знак" намираш колонката, където се намира символа на наталния ти асцендент. След това оттам засичаш с реда от колонка "Години", в която са посочени търсените от теб навършени години.

*

Lillie

• 30532
Лили, на 25 години профекционния асцендент ти е бил в Стрелец т.е. управител на годината ти е Юпитер.

Аха, значи съм сбъркала нещо.
Ами, пак има логика - по нат. Юпитер в 7 дом.

Все се каня да ги разуча и проверя тия профекции, но никакво време не остава, надявам се сега през отпуската да наваксам.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
Веско, на първия ред в колонка "Знак" намираш колонката, където се намира символа на наталния ти асцендент. След това оттам засичаш с реда от колонка "Години", в която са посочени търсените от теб навършени години.
Благодаря!!!

*

Uran

• 6041
Хм,. установих, че съм имала добри соларни години с козирог на асцендента. :unsure:
На какво го отдавате, момичета?

При мен най-успешните години са били при соларен АЦ в Телец.

В натала имам Слънце в Телец в 7-ми дом, съответно соларен АЦ е попадал в натален 7-ми дом, без значение дали е имало точен съвпад със Слънце или не, това са били много щастливи години.

Текущия ми солар е пак с АЦ в Телец, минали са само 3 месеца от започването му, но засега поне се очертава много динамична година с обещаващ потенциал.

А какъв е бил профекционния ти асцендент през годината ?

Давам пример за 2009-та година, понеже беше една от най-успешните и щастливи за мен: профекционен АЦ отново в Телец (соларен също). Управител Венера точно на К12 соларен дом, попадащ върху 6-ти натален.

2013-профекционен АЦ попада в Дева (соларен в Телец), профекционен У Меркурий в съвпад със соларен АЦ, попадащи в 7-ми натален дом.
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
Санти, на 24 години с асцендент Водолей профекционния асцендент ти попада във Водолей  - управител Уран, Сатурн (ако искаш сподели кой от двата управителя "по си тича" за тази твоя година).

Изглежда, че Сатурн/така или иначе и двамата са в 10-ти/, тъй като пуска точен аспект към Луна /у5/,в солара е в 10 дом, но пуска аспект към сол. Венера в 7-ми и нат. Венера в 3-ти едновременно. Въпросната тема в тази година беше доста актуална. Ще продължа да разглеждам .. Мерси Асол за полезната информация  :blink:.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Veselin

• 2737
А ако профекционния асцендент ни е бил в Рак или Лъв, тогава кое положение на Луната и Слънцето се гледа? Това в деня на рожденния ден ли?

*

Asol

• 4140
MayFlower, сега за да наредиш пъзела виж какво послание носи за теб тази твоя Венера и знака Телец и намиращите се, ако има такива, в него планети в наталната ти карта,  т.е. каква е Венерината натална, а и соларна тема.
Профекцията я изчисляваш за случката при навършени към този момент години, съответно разглеждаш този солар, в рамките на който се развива действието. За съвместното разглеждане със солара е от значение само какво става с Венера, защото тя в случая е тази, която задава "звученето" на годината и нейния фон т.е. наталната и соларна Венера показват как ще се развие профекцията в рамките на актуалния за нейния период солар.
И ако искаш сподели дали така получената натална акцентирана тема съответства и как си кореспондира със сферата, в която ти си се чувствала успешна и щастлива.
По същия начин процедираш с Меркурий.
Годините, в които профекционния асцендент е в знака на наталния е момент на започване на нов цикъл. Годините с един и същ  профекционен знак носят сходни послания, но и в зависимост от всички съпътстващи фактори.

« Последна редакция: Август 03, 2013, 12:05:58 pm от Asol »

*

Asol

• 4140
Санти, благодаря за обратната връзка. Във ведическата има подобен метод. Гледа се таджака - солара, а годишната профекция се нарича мунтха. Джаганатха ги изчислява. Методът е древен и са използвали само планетите от септенера и затова те питах за управителите. Не съм съвсем сигурна дали и новите не играят някаква роля.
« Последна редакция: Август 03, 2013, 12:21:24 pm от Asol »