Здравей Гост

Пълнолуние 21.08.2013г

• 95 Отговора
  • 15011 Прегледи
Re: Пълнолуние 21.08.2013г
« Отговор #60 -: Август 22, 2013, 10:38:31 pm »

Пълнолунието си е пълнолуние. Ама беше сутринта....
а вие гледахте ли тау-квадрата?
може да е от него този рев и ... т.н.
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #61 -: Август 22, 2013, 10:39:26 pm »

Пълнолунието си е пълнолуние. Ама беше сутринта....
а вие гледахте ли тау-квадрата?
може да е от него този рев и ... т.н.

аз и да гледам не разбирам, за съжаление

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #62 -: Август 22, 2013, 10:44:45 pm »
Само аз ли съм спала вчера  ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #63 -: Август 22, 2013, 10:47:27 pm »
Не си само ти и аз бях сносщи така, гадно ми е криво ми е реве ми се на път съм да се обадя на бившия вече и да му се моля да се съберем едвам се сдържам

;D ;D Извинявай, че се смея, ама и аз одеве бях на път да пиша съобщения

Пиши ги ако си заслужава защото аз не знам какво да пиша на чоек, който ми казва знам какво искам от живота, но незнам дали го искам с теб и къде е твоето място в живота ми

« Отговор #64 -: Август 22, 2013, 10:51:15 pm »
Само аз ли съм спала вчера  ;D ;D

радвай се, че не ти е повлияло...
и за мен нямаше отрицателни ефекти... Даже напротив! Нещата са си наред!

« Отговор #65 -: Август 22, 2013, 10:57:52 pm »
Не си само ти и аз бях сносщи така, гадно ми е криво ми е реве ми се на път съм да се обадя на бившия вече и да му се моля да се съберем едвам се сдържам

Пиши ги ако си заслужава защото аз не знам какво да пиша на чоек, който ми казва знам какво искам от живота, но незнам дали го искам с теб и къде е твоето място в живота ми

Не знам каква е ситуацията при теб и не искам да навлизам в подробности, но бившия ми приятел в началото на връзката ни ми говореше подобни неща, но аз не се предадох и бяхме 8 години заедно, много трудна връзка, имали сме и много хубави моменти, но все пак се разделихме преди няколко месеца. Така че ти си знаеш дали да се бориш или не  :blink:

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #66 -: Август 22, 2013, 11:02:19 pm »

Ами не е въпроса дали аз искам да се боря или не на мен ми оставиха избора просто да чакам да решат какво иска аз зарязах работа в Италия уредена с документи с всичко за да бъде с човека

Не знам каква е ситуацията при теб и не искам да навлизам в подробности, но бившия ми приятел в началото на връзката ни ми говореше подобни неща, но аз не се предадох и бяхме 8 години заедно, много трудна връзка, имали сме и много хубави моменти, но все пак се разделихме преди няколко месеца. Така че ти си знаеш дали да се бориш или не  :blink:

« Отговор #67 -: Август 22, 2013, 11:06:15 pm »
Цитат
...аз зарязах работа в Италия уредена с документи с всичко за да бъде с човека

...бившия ми приятел в началото на връзката ни ми говореше подобни неща,
но аз не се предадох и бяхме 8 години заедно, много трудна връзка, имали сме и много хубави моменти,
но все пак се разделихме преди няколко месеца.
....

А бе, момичета, ЗАЩО ГИ ПРАВИТЕ ТЕЗИ НЕЩА?
Такива жертви заради един мъж!!???!? .. Вие мазохистки ли сте?
Или животът ви е един от многото и ще се повтори!???
Направо ви се чудя!!!!!

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #68 -: Август 22, 2013, 11:09:47 pm »
А според теб каъв е смисъла да си уредиш живота някъде и да си сам

« Отговор #69 -: Август 22, 2013, 11:11:12 pm »
Цитат

но аз не се предадох и бяхме 8 години заедно, много трудна връзка, имали сме и много хубави моменти,
....

Направо ви се чудя!!!!!

От любов човек е способен да направи всичко. И да, аз си признавам, че съм мазохистка  ;D

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #70 -: Август 22, 2013, 11:13:49 pm »
Цитат

....

Направо ви се чудя!!!!!

От любов човек е способен да направи всичко. И да, аз си признавам, че съм мазохистка  ;D

И при мен се поучава така да вземем да видим кои аспекти дават мазохизам по отношение на любовта

« Отговор #71 -: Август 22, 2013, 11:19:54 pm »
Първо, пак сте сами и двете, а не сте се уредили никак! Нали?
Второ, да оставиш един мъж не значи, че ще останеш сама цял живот. Има доста мъже...
Просто ти трябва малко гордост и самоуважение....
Само децата заслужават такива жертви. Мъжете - не!
То бива мазохизъм... ама... вашето не го разбирам!

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #72 -: Август 22, 2013, 11:22:44 pm »
Цитат

....

Направо ви се чудя!!!!!
:clap:
Точно това казах снощи на една приятелка (родена е като Елодия на 17.01.)
По принцип си спестявам такива коментари, не искам да съдя никого, но пълнолуднах и си казах всичко, което мисля. Едно от най-важните неща е самочувствието, започнем ли да преследваме мъж, който не ни иска и да го молим, край с отношенията.
Сънли аз не съм преследвала никого доидох си при някой които твурдеше че я иска тази връзка точно и по тази причина повече от седмица не съм му звъняла няма и да го направя

« Отговор #73 -: Август 22, 2013, 11:33:30 pm »
В крайна сметка всеки си живее живота както сметне за добре. Аз го виждам по един начин вие по-друг и всеки си има собствено мнение. Далеч съм от мисълта, че няма да си намеря мъж, както казва  Калоян ,,мъже по света много,,. Та мисълта ми бече, че и да сгрешим винаги имаме време да се поправим. Благодаря за изказаното мнение  :blink:

« Отговор #74 -: Август 22, 2013, 11:36:50 pm »
И с риск да ви разгневя още повече, според мен човек като е наистина влюбен гордост не съществува

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #75 -: Август 22, 2013, 11:45:20 pm »
Никого не разгневяваш, аз затова и не искам да давам непоискан съвет и сега нямаше да пиша, но като знам какви съм ги вършила, преди да срещна истинската любов, съжалявам и бих искала да помогна и на други да не допускат грешки. И аз съм страдала за мъж, и то много (Тр. Плутон квадрат Венера), но бях млада и неопитна.
Тук не става въпрос за гордост или мазохизъм според мен, а за самота. Именно нея е хубаво да изследваме в картите. Емоционалните/водните не обичат самотата и са готови на всичко, за да не бъдат сами. Имам предвид водни слънца, луни и венери.
Да Сънли права си аз като водна луна, скорпионска ще го потвърдя това твоито изказване

« Отговор #76 -: Август 22, 2013, 11:51:37 pm »
Никого не разгневяваш, аз затова и не искам да давам непоискан съвет и сега нямаше да пиша, но като знам какви съм ги вършила, преди да срещна истинската любов, съжалявам и бих искала да помогна и на други да не допускат грешки. И аз съм страдала за мъж, и то много (Тр. Плутон квадрат Венера), но бях млада и неопитна.
Тук не става въпрос за гордост или мазохизъм според мен, а за самота. Именно нея е хубаво да изследваме в картите. Емоционалните/водните не обичат самотата и са готови на всичко, за да не бъдат сами. Имам предвид водни слънца, луни и венери.
Аз приемам съвета ти и ти благодаря.  Като казвам че съм се борила нямах предвид, че съм се влачила по земята и съм спала на тротуара пред тях. Ето и ти казваш, че си вършила неща за които в момента съжаляваш от любов, но човек трябва да сгреши и да го изпита на собствен гръб, за да си вземе поука занапред. Иначе на мен кой каквото да ми казва аз пак моята си знам  :blink: Всичките тези планети които изброи са ми във водни знаци, така че разбираш за какво става въпрос  ;D

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #77 -: Август 22, 2013, 11:54:41 pm »
Да така е ако не го изпиташ на соствен гръб няма как да знаеш какво е и аз не съм се завлачила никаде ами ей го на страдам си тихо и безмълвно у дома

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #78 -: Август 23, 2013, 07:13:53 am »
ама елодия, на теб ти е прясно още. нормално е да имаш такива моменти. следващата фаза е гневът.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #79 -: Август 23, 2013, 07:15:10 am »
Дано си права предпочитам го пред това в момента