Здравей Гост

Пълнолуние 21.08.2013г

• 95 Отговора
  • 14956 Прегледи
*

Kler

• **
  • 576
Re: Пълнолуние 21.08.2013г
« Отговор #80 -: Август 23, 2013, 07:20:45 am »
както се казва - и това ще мине...някой мъж след време ще му е много благодарен на тоз момък, че те е оставил  :blink:

за всички разбити сърца:  ;D
„Когато една врата се затваря,друга се отваря,но ние толкова дълго и с разкаяние гледаме в затворената врата,че не виждаме тази,която се отваря за нас” 

*

Нова

• 3491
« Отговор #81 -: Август 23, 2013, 08:02:28 am »
Де да знам що се отчитам, ама.. спя си като пич, най-много да се събудя да изакам лютите чушки в комбинация с дулколакс. И после веднагически пак заспивам.
За мъж не съм правила жертви и като бях на 23, а бях много влюбена-загубена. Но и през ум не ми е минавало, че няма да отида на курорта да си гледам работата, ами.. ще вися при него. Каквото и решение да съм взимала в живота, то е било в полза на мисията, пътуването, работата, ученето, а не заковаването някъде заради някого. Какво тук значи някаква си личност? Каква е тая любов, какви са тези 5 лева?
Аз явно съм мнооого, много сбъркана.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #82 -: Август 23, 2013, 08:04:19 am »
Де да знам що се отчитам, ама.. спя си като пич, най-много да се събудя да изакам лютите чушки в комбинация с дулколакс. И после веднагически пак заспивам.
За мъж не съм правила жертви и като бях на 23, а бях много влюбена-загубена. Но и през ум не ми е минавало, че няма да отида на курорта да си гледам работата, ами.. ще вися при него. Каквото и решение да съм взимала в живота, то е било в полза на мисията, пътуването, работата, ученето, а не заковаването някъде заради някого. Какво тук значи някаква си личност? Каква е тая любов, какви са тези 5 лева?
По добре да си тава другото не си струва и не си заслужава

*

Yaya

• 2265
« Отговор #83 -: Август 23, 2013, 08:52:32 am »
И аз като теб, Нова, не знам защо се отчитам, ама май имам проявление. По природа на аспектираната планета - Марс в действие.
Имам едни колега, който много ме нерви напоследък. То и преди, но тогава някак си го преглъщах, но откакто го отрязах и не му давам да ме муфти за разни неща, той е решил, че съм рязка. И съотватно тези дни направо ми играе по нерите с тънки токчета! от вчера се караме.

Само не разбрах как Марс в 10 дом ще ми даде това поведение. Явно лунациите работят по природа на планетата и домът, чийто управител е.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #84 -: Август 23, 2013, 10:05:27 am »
При мен на новолуние слънцето ми се пада в 3 дом и има почри огледален съвпад с Хирон.  Плутон в 11 дом пак с почти огледален съвпад с Сатурн. Май нищо особено  :blink:

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #85 -: Август 23, 2013, 10:43:23 am »
Новолунието в дева чакам аз, нещо хубаво ще стане,трябва! :)
при мен ще е съвпад с Плутон У3 в 12д и с АСЦ
ще подписвам тайно договор   :mellow:
Моя асц мааалко по-напред идва от твоя и се пада в 1ви дом.  ;D Най-после ще помисля и за себе си.  :blink: Но доста ми е интересно какво ще стане, защото градусите на новолунието са абсолютно точни с моята Луна, върху която е Уран. Ще направят куинконс, а аз по натал съм с куинконс Слънце-Луна. В същото време правят доста точен също секстил със Слънцето ми и квадрат с Уран (по натал луна уран са в тригон). Отделно, управителя на новолунието мерк в точен тригон с марс... после венера на к3, марс на к12..Юпитер и той  ми тригонира. Абе изобщоо много нещо, аз не знам кой аспект по-напред да тълкувам.  :blink:

« Отговор #86 -: Август 23, 2013, 10:49:40 am »
При мен на новолуние слънцето ми се пада в 3 дом и има почри огледален съвпад с Хирон.  Плутон в 11 дом пак с почти огледален съвпад с Сатурн. Май нищо особено  :blink:
не разбирам написаното- твоето Слънце се пада в картата на Новолунието в 3д или Слънцето от Новолунието, което е в точен съвпад с Луната винаги! се пада в 3д от рождения ти хороскоп?
И огледален съвпад ще рече, че тр Слънце е в съвпад с твоя Хирон и тр Хирон е съвпад с твоето Слънце, така ли е в случая?

:-[ Направо ще кача картата

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #87 -: Август 23, 2013, 11:10:09 am »
Но доста ми е интересно какво ще стане, защото градусите на новолунието са абсолютно точни с моята Луна, върху която е Уран. Ще направят куинконс, а аз по натал съм с куинконс Слънце-Луна. В същото време правят доста точен също секстил със Слънцето ми и квадрат с Уран (по натал луна уран са в тригон). Отделно, управителя на новолунието мерк в точен тригон с марс... после венера на к3, марс на к12..Юпитер и той  ми тригонира. Абе изобщоо много нещо, аз не знам кой аспект по-напред да тълкувам.  :blink:
честно казано, обърка ме  :rolleyes: :rolleyes:
При Новолуние Луната е съвпад със Слънцето.
пишеш, че при теб градусите са абсолютно точни с твоята Луна, която е съвпад с Уран- твоя или транзитен? , кой с кого ще направи куинконкс и как хем куинконкс ще направят, хем секстил със Слънцето и квадрат с Уран, който пък е в тригон с Луна, за която си писала преди това, че е в съвпад с Уран, и голяма обърквация
Ето виж, че наистина доста объркано съм го написала. Аз сама не бих се разбрала.  :blink:
Градуса на Новолунието е 13.05 * в Дева, ако не греша. Тъкмо я гледам.

« Отговор #88 -: Август 23, 2013, 11:21:21 am »
не разбирам написаното- твоето Слънце се пада в картата на Новолунието в 3д или Слънцето от Новолунието, което е в точен съвпад с Луната винаги! се пада в 3д от рождения ти хороскоп?
И огледален съвпад ще рече, че тр Слънце е в съвпад с твоя Хирон и тр Хирон е съвпад с твоето Слънце, така ли е в случая?

:-[ Направо ще кача картата
предстоящото Новолуние се пада в твоя 10д в опозиция с твоето Слънце в 4д и в квадрат с Марс и Сатурн в 1д
Твоето Слънце в 4д е съвпад с транзитен Хирон, но твоя Хирон не е аспектиран, така че няма никакъв огледален аспект, а и при едно Новолуние или Пълнолуние се взема под внимание в кой дом попада Луната (затова се казва новолуние, пълнолуние) и какви аспекти прави с планетите в натала
Благодаря, сега ми се изясни малко :)

« Отговор #89 -: Август 23, 2013, 11:27:59 am »
Доколкото прочетох, напрежение ме очаква, то и без това съм си напрегната,нищо ново под слънцето

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #90 -: Август 23, 2013, 11:44:04 am »
Но доста ми е интересно какво ще стане, защото градусите на новолунието са абсолютно точни с моята Луна, върху която е Уран. Ще направят куинконс, а аз по натал съм с куинконс Слънце-Луна. В същото време правят доста точен също секстил със Слънцето ми и квадрат с Уран (по натал луна уран са в тригон). Отделно, управителя на новолунието мерк в точен тригон с марс... после венера на к3, марс на к12..Юпитер и той  ми тригонира. Абе изобщоо много нещо, аз не знам кой аспект по-напред да тълкувам.  :blink:
честно казано, обърка ме  :rolleyes: :rolleyes:
При Новолуние Луната е съвпад със Слънцето.
пишеш, че при теб градусите са абсолютно точни с твоята Луна, която е съвпад с Уран- твоя или транзитен? , кой с кого ще направи куинконкс и как хем куинконкс ще направят, хем секстил със Слънцето и квадрат с Уран, който пък е в тригон с Луна, за която си писала преди това, че е в съвпад с Уран, и голяма обърквация
Ето виж, че наистина доста объркано съм го написала. Аз сама не бих се разбрала.  :blink:
Градуса на Новолунието е 13.05 * в Дева, ако не греша. Тъкмо я гледам.
Да, това са градусите на предстоящото Новолуние в дева, в куинконкс с твоята Луна, секстил с твоето Слънце, квадрат с твоя Уран и може да се каже секстил с твоя Сатурн, който също може да се активира, и това са аспектите на Новолунието. Транзитен Уран е в действащ съвпад с воята Луна, но това е продължителен аспект, който се разглежда в темата за събития и транзити- този съвпад дава безпричинно сълзи, така съм чела, а и от личен опит потвърждавам- нали мина Уран и над моята Луна на няколко пъти предните години  :blink:
Да, потвърждавам за тр Уран. Деня на новолунието ми е заплатения ден, първо.  :yahoo: После ще си направя регистрация в търговската страничка, за която дейност имам положителен отговор от теб, по последния ми хорар и дай Боже нещата да потръгнат.  :blink: Сега е идеалният момент, активирани са много подходящи домове.

« Отговор #91 -: Август 23, 2013, 01:06:35 pm »
както се казва - и това ще мине...някой мъж след време ще му е много благодарен на тоз момък, че те е оставил  :blink:

за всички разбити сърца:  ;D
„Когато една врата се затваря,друга се отваря,но ние толкова дълго и с разкаяние гледаме в затворената врата,че не виждаме тази,която се отваря за нас”

:clap: Напълно съм съгласна с теб, Клер–някой наистина ще е благодарен  :blink:

Елодия, дори и да не сте заедно, след време ще разбереш, че е било за добро. Не съжалявай за нищо. И аз като воден знак, те разбирам, то това няма нужда да го казвам, снощи достатъчно си говорихме за мазохизма в любовта  ;D Ще си позволя да цитирам потребиел от форума, не се сещам кой беше, който отговаря и за мен ''при мен ако няма любов, пиши ме умряла''  :blink:

« Отговор #92 -: Август 23, 2013, 03:45:42 pm »
Адмирирам! Много хубав пост! (освен частта с лютите чушки) А сега може ли някой да ми обясни на мен защо гледам трилъри като побъркана??? За една седмица изгледах 15 и никой от тях не можа да утоли жаждата ми...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #93 -: Август 23, 2013, 04:01:54 pm »
Адмирирам! Много хубав пост! (освен частта с лютите чушки) А сега може ли някой да ми обясни на мен защо гледам трилъри като побъркана??? За една седмица изгледах 15 и никой от тях не можа да утоли жаждата ми...

И аз, в търсене на филм, който да ми убие малко време, ама уви... нищо не ме грабна.. все бози и филм, които вече съм гледала, само че под друго заглавие и с друг екип...
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #94 -: Септември 11, 2013, 05:01:46 pm »
В 12 дом в точен квадрат с управителя на асц. ми марс - ако спра да пиша, хапнете житце ;D
Е при мен последното пълнолуние също беше в 12 дом и в квадрат с натален Плутон в 8 дом, ама ей на, жив съм.  :P
По-добре е да не умираме, че сега и погребенията са много скъпи.
  :rolf:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #95 -: Септември 11, 2013, 05:03:43 pm »
При мен ще е в 7дом и образува квадратура с Меркурий и секстил Уран-сигурно ще приключвам отношения по 7дом,най-вероятно с явните врагове. :mellow:

Вчера ми се обадиха от Глобул,че договора ми е в процес на изтичане.Трябва да посетя някой от техните офиси за преподписване или отказване.

В крайна сметка преподписах въпросният договор,но с нова програма.Плюс подписване на нов работен договор.