Здравей Гост

ЖЕНСКА ЗОНА - Забранено за мъже!

• 48 Отговора
  • 12333 Прегледи
Re: ЖЕНСКА ЗОНА - Забранено за мъже!
« Отговор #20 -: Август 05, 2013, 03:18:17 pm »
Току що разбрах,че една 41 годишна дама се е омъжила наскоро и е родила първото си дете  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Нова

• 3491
« Отговор #21 -: Август 05, 2013, 03:20:46 pm »
Току що разбрах,че една 41 годишна дама се е омъжила наскоро и е родила първото си дете  :blink:

Уранчо. )))

« Отговор #22 -: Август 05, 2013, 03:23:48 pm »

Уранчо. )))
  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Август 06, 2013, 11:07:55 pm »
Интересно, според тази статия трябва да съм меркурианка.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #24 -: Август 07, 2013, 08:05:44 am »
Пълни глупости и не става ясно какво е значението на естествените коси ))))

Така, аз по темата и явно, защото става нещо в душата ми, вчера при луна в лъв, било то и поноволунна, промених прическа. Направих я по лъвски, раздвижих на пластове много, а по новолуние ме поскъсиха, бая коса падна )))) Много съм доволна на първо четене.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #25 -: Август 07, 2013, 08:08:34 am »
http://bg.meri.bg/beauty_health/p3_912_0.html
много интересна статия. благодаря.
винаги съм с абсолютно черна коса, независимо от модата. не ми е минавало през ума да се боядисам в друг цвят. мислех че съм венерианка, а тук се показвам като сатурнианка. като се замисля, обаче,  слънцето ми е в 10 дом в аспект със сатурн...
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #26 -: Август 14, 2013, 01:31:25 pm »
 ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Август 14, 2013, 01:39:35 pm »
Това си е направо рецепта за пърлени питки.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #28 -: Август 15, 2013, 11:51:46 am »
Сложих си изкуствените мигли,за които мечтаех! Получи се красиво и мъчението,което изтърпях беше напълно оправдано. Усещането е все едно белиш лук,очите ти парят и сълзят...Иначе издържат един месец и се свалят със специален разтвор като изтече месеца.Имало жени,които ги носели в продължение на години постоянно. Не знаех...Довечера ще кача снимка  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Ноември 13, 2013, 02:30:40 pm »
Някой ползвал ли е спиралата за дълги мигли на Есте Лаудер?

Много ми я хвалят, моята спирала тъкмо свърши и се чудя дали да купувам същата или да експериментирам с друга марка. Досега ползвах на Шанел, за дълги и извити мигли - от нея съм изключително доволна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #30 -: Ноември 13, 2013, 02:40:29 pm »
Някой ползвал ли е спиралата за дълги мигли на Есте Лаудер?

Много ми я хвалят, моята спирала тъкмо свърши и се чудя дали да купувам същата или да експериментирам с друга марка. Досега ползвах на Шанел, за дълги и извити мигли - от нея съм изключително доволна.
УаУ! Скъпи спирали ползваш! Супер! Най-скъпата,която съм ползвала е Фолс Лаш Ефект на Макс Фактор-беше 28 лева,но повече ми се свиди да давам.Но виж за сватбата другата година есента-ще купя по-скъпа  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Ноември 13, 2013, 02:45:03 pm »
Не ползвам изцяло скъпа козметика, само проверени марки, аз съм с много тънка и чувствителна кожа.

Но за определени продукти си струва да заплатиш по-висока цена - за мен това са спирала за мигли, гланц, пудра и фондьотен.
И, разбира се, парфюм.

Иначе хубав крем, тоник, гел за лице, маски и прочие може да си вземеш и от биомагазин, на много по-изгодна цена от известните марки в аптечната мрежа.

Лятото направих експеримент с една прехвалена скъпа израелска марка - сега с тия кремове си мажа краката след епилация.  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #32 -: Ноември 13, 2013, 02:52:08 pm »
Джъст чета че си слагали мигли, какви са такива, че ти люти наочите и се махат след месец?

Лили, понеже бях болна на тема спирали моята класация води Диоршоу. За Ести Лаудер никъде не съм чела кой знае какви отзиви да правят дълги или обемни мигли, и поради тази причина никога не съм ги ползвала.

« Отговор #33 -: Ноември 13, 2013, 02:55:52 pm »
Джъст чета че си слагали мигли, какви са такива, че ти люти наочите и се махат след месец?

Лили, понеже бях болна на тема спирали моята класация води Диоршоу. За Ести Лаудер никъде не съм чела кой знае какви отзиви да правят дълги или обемни мигли, и поради тази причина никога не съм ги ползвала.
Ами при маникюристката си ги слагах-те са такива на снопчета.А люти от самото лепило.Свалят се след месец.Свалих ги отдавна и леко ми бяха оредяли моите,но се възстановиха супер бързо-за една седмица.А уж някои се оплакват,че им трябвали месеци.Като казах това на маникюристката тя ми обясни,че максимум след 2 седмици всичко се възстановява  :blink: Но са адски неудобни,не можех да се изкъпя нормално.Боляха ме много очите като влизаше вода вътре...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #34 -: Ноември 13, 2013, 02:59:52 pm »
Аз си сложих от копринените дето се вграждат косъм по косъм. Нито люти лепилото, проблем с миенето нямам, прави се поддръжка на 2 седмици. Това ми беше проявлението по пр. луна съвпад с натална венера :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Ноември 13, 2013, 03:00:32 pm »
Диоршоу съм ползвала - беше първата ми скъпа спирала, но за моите мигли не е най-добрият вариант.

Пробвах и на Ланком за дължина - добра е, но ефектът не е като на шанелската. Спиралата на Шанел прави миглите дълги и извити, без да оставя чертички, не се размазва.

Имам една малка подаръчна спирала на Есте Лаудер, но тя е за обем - и тя се размазва, прави миглите хубави само след предварително нанасяне на друга спирала - за дължина. А ако си нанеса директно спирала за обем, миглите не стават хубави. Моите са по-скоро за дължина и извиване, а и формата на окото ми е такава, не е от кравешкия тип. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #36 -: Ноември 13, 2013, 03:00:57 pm »
Аз си сложих от копринените дето се вграждат косъм по косъм. Нито люти лепилото, проблем с миенето нямам, прави се поддръжка на 2 седмици. Това ми беше проявлението по пр. луна съвпад с натална венера :blink:
Сигурно е скъпа процедурата...Моите бяха само 20 лева  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Ноември 13, 2013, 03:05:02 pm »
Момичета, вече ме отказаха да си боядисвам веждите, сега не ми бутайте фитила да си вграждам мигли!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #38 -: Ноември 13, 2013, 03:08:48 pm »
45 лева е слагането, поддръжката е 26 на месец, зависи колко често ходиш.

аз направо се родих с тези мигли, много съм белезникава без грим и спирала, а сега с тях е направо чудо. Мога да не се гримирам, още със събуждането сутрин и пърхам с мигли :-[

Излиза по-скъпо от спирала определено, дори и ако ползваш скъпи спирали, но ефекта не може да се сравни. А удобството също е много голямо.

« Отговор #39 -: Ноември 13, 2013, 03:13:49 pm »
45 лева е слагането, поддръжката е 26 на месец, зависи колко често ходиш.

аз направо се родих с тези мигли, много съм белезникава без грим и спирала, а сега с тях е направо чудо. Мога да не се гримирам, още със събуждането сутрин и пърхам с мигли :-[

Излиза по-скъпо от спирала определено, дори и ако ползваш скъпи спирали, но ефекта не може да се сравни. А удобството също е много голямо.
Поддръжката не е скъпа-явно твоите са много качествени щом не ги усещаш.Моите стояха супер естествено,но не ми бяха удобни и не бих рискувала повече :)