Здравей Гост

Лесбийките

• 139 Отговора
  • 18450 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Лесбийките
« -: Август 04, 2013, 11:18:25 pm »
Интересни..., възбуждат сетивата...мислите , желанията и страстите у мъжете...
Специални жени...приети от библията...за разлика от гейовете :blink:...
Остров Лесбос.. ;D
http://www.vbox7.com/play:7c4df7f4

Тяхната любов е странна..,различна...но и красива.Казват,че е по-силна от любовта м/у мъж и жена... :-\ :rolleyes:
Аз лично нямам експитиънс ..,но ще се радвам , ако някой който има подобни познати..изживявания ..и/или/ приятели да сподели...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Re: Лесбийките
« Отговор #1 -: Август 04, 2013, 11:24:45 pm »
В тази връзка се сетих за един филм, който гледах преди известно време: http://tfilm.tv/1348-safo.html

Еротична драма бих го нарекла. Но такива жени не познавам, не мога да допринеса с астрологични карти.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2 -: Август 04, 2013, 11:52:05 pm »
Утре ще поставя данните на първите няколко двойки...С ТЯХНО РАЗРЕШЕНИЕ... :blink:
Разполагам с данните на около 20-на двойки...
Изследвам ги..,доколкото имам време...в последните месеци.
Но..,ще ми бъде интересно и Вашето мнение.... :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #3 -: Август 05, 2013, 12:14:42 am »
ако намерите карта на Марина Цветаева ще дискутираме..поетеса, бунтарка, не знае дали е лесбийка,или е реформаторка...и бунтарка...венера във водолей не е физически и сексуално сензитивна ,но обича да прави различното,дори и в интимния живот, по-скоро е начин на мислене их живеене, не толкова физическо изживяване, уран не е телец ,нито скорипон, нищо че екзалтира в скорпион...
« Последна редакция: Август 05, 2013, 12:22:43 am от Enigma »

*

Нова

• 3491
« Отговор #4 -: Август 05, 2013, 12:17:34 am »
Супер, тъкмо ще видим дали освен венерата има и други повтарящи се аспекти в моята карта.  :rolleyes:

« Отговор #5 -: Август 05, 2013, 12:47:09 am »
От мен това по темата:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qtIzZP5mquU[/youtube]
препоръчвам горещо!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Август 05, 2013, 01:03:37 am »
Сега тъкмо изгледах "Сафо" за втори път, утре на свежа глава ще изгледам и филма, препоръчан от Калоян.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7 -: Август 05, 2013, 09:40:40 am »
концептуален поздрав за всички в темата....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZZDC2W3qrOk[/youtube]

« Отговор #8 -: Август 06, 2013, 11:07:33 am »
Еййй... Никой не ще да пише за лесбийките!
И клипове ви пускам.. и пак няма желаещи ...  :blink: )))
Явно жените се интересуват повече от гейове, отколкото от лесбийки ...
Разбираемо е де! Ако форума беше от 95% мъже - това щеше да е най-обсъжданата тема!

*

Нова

• 3491
« Отговор #9 -: Август 06, 2013, 11:10:11 am »
Хм, обсъжадани, докато не ви е в къщата. Много сте отракани като е от страни, за малко и не боли, ама ако приятелката ви реално изисква мешене постоянно, ще избягате със скоростта на светлината.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Август 06, 2013, 11:12:46 am »
Снощи изгледах филма - ами какво да кажа, средна работа. Актьорското изпълнение е добро, но някак не ми допадна особено сюжетът. Започва с лъжи, през повечето време двете мацки пробутват една на друга измислени истории за себе си, съпроводени с еротични сцени. Сантиментален ми се стори филмът, но липсва интрига, което го прави много разтеглен във времето и с предсказуема развръзка. Сладникава локумена история.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #11 -: Август 06, 2013, 11:17:00 am »
Дотук имаме само един пример даден, от Сънили, любовните планети са карирани, което си е класика. Не знам дали има изключения и не се срещат твърди аспекти при хора с такъв уклон. Но не е и панацея, защото твърде голям брой хетеросексуални също ги имат.
Имаме и даден пример за водолейска венера, която наистина е свободолюбива бунтарка, но пък само по себе си и това е твърде ограничено. Още повече, че ако го играеш хомосексуален само за да се бунтуваш, то това не е предмет на темата. А е нещо като модерен метросексуализъм.
И трябва да се прави разлика мисля, дали хомосексуалността е породена вторично след разочарования, травми и други или така си се родил, чистокръвен.

« Отговор #12 -: Август 06, 2013, 11:17:28 am »
Еййй... Никой не ще да пише за лесбийките!
И клипове ви пускам.. и пак няма желаещи ...  :blink: )))
Явно жените се интересуват повече от гейове, отколкото от лесбийки ...
Разбираемо е де! Ако форума беше от 95% мъже - това щеше да е най-обсъжданата тема!

От хетеросексуални се интересуваме най-вече. ;D

« Отговор #13 -: Август 06, 2013, 11:21:45 am »
... Започва с лъжи, през повечето време двете мацки пробутват една на друга измислени истории за себе си, съпроводени с еротични сцени. Сантиментален ми се стори филмът, но липсва интрига, което го прави много разтеглен във времето и с предсказуема развръзка. Сладникава локумена история.

не са лъжи .. тоест лъжи са де, ама по-скоро "художествени измислици"... Филмът е артистичен (за мен).
Каква интрига искаш да има? Криминално-шпионска...?!??
Хората търсят любов, спасение от самотата... чувстват се несигурни и заплашени... а пък копнеят за взаимност...
Не съм казал, че е най-великият филм! (Казах преди това кой е най-великият за мен!)
Просто е красиво направен.... Естетски! Не е вулгарен или прекалено фалшив. 
Допускам, че мъжете и жените го възприемаме различно.
Любопитно ще ми е и други жени да си кажат мнението за него. Да видя женската гледна точка.
Допускам, че жена хомофоб не би го харесала изобщо! Например аз не успях да догледам филма за двамата каубои-педали...
« Последна редакция: Август 06, 2013, 11:25:48 am от Калоян Иванов »

« Отговор #14 -: Август 06, 2013, 11:25:07 am »
Сетих се за една - Люси Дяковска и нейната партньорка :-X По-късно ще кача карта, че правя сладко от боровинки ;D

Между другото се сетих, че бях чела някъде, че лесбийките носили пръстени на палеца, по това се разпознавали една друга ;D

« Отговор #15 -: Август 06, 2013, 11:26:56 am »
Сетих се за една - Люси Дяковска и нейната партньорка :-X По-късно ще кача карта, че правя сладко от боровинки ;D

по-добре вместо карта качи малко сладко от боровинки  :blink:  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Август 06, 2013, 11:27:55 am »
Филмът е артистичен и сантиментален. Както казах, двете актриси играят добре.

Но всеки го оценява според Венерата си - моята не е водна, sorry, реагирам на други стимули.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #17 -: Август 06, 2013, 11:30:28 am »
Ааа, не, качи, качи.
Те са класика и са признати, не се бях сещала за тях. Много подходящ пример за разглеждане.
Това за пръстените не го знаех, при мъжете със сигурност не важи. Тях повече ги познавам и разпознавам.
А тази Камелия, помня, че ми беше харесала, направила добро впечатление, хубавка, явно водолейската ми я е била надушила. Люсито не, овен, ама ни мъ кефи, нито песните й, нито нищо.

« Отговор #18 -: Август 06, 2013, 11:30:32 am »
Филмът е артистичен и сантиментален. Както казах, двете актриси играят добре.

Но всеки го оценява според Венерата си - моята не е водна, sorry, реагирам на други стимули:P

1. .......... като например?
2. а за лесбийките какво мислиТЕ? Как ги възприемаТЕ? имаТЕ ли опит? БихТЕ ли искали да имаТЕ, ако нямаТЕ? Изкушението да вкусиТЕ от непознатия плод?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Август 06, 2013, 11:35:04 am »
а за лесбийките какво мислиш? Как ги възприемаш? имаш ли опит? Би ли искала да имаш, ако нямаш? Изкушението да вкусиш от непознатия плод?

Приемам ги, както и гейовете. Всеки има право на избор и на определени предпочитания.

И какво му е непознатото на тоя "плод" - с нищо не е по-различен от моя, друго е да вкусиш нещо с по-различна форма.  ;D Пък и същото удоволствие може да ти достави мъж, но пък има нещо, което не може да ти даде една жена.

Имала съм приятелки с бисексуални наклонности, но лесбийки не и някак не ме влече идеята да премина на другия бряг. Жените може да ги харесвам от естетична гледна точка, но от физиологична предпочитам мъжете.

Достатъчно изчерпателно ли ти отговорих?  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.