Здравей Гост

Лесбийките

• 139 Отговора
  • 18470 Прегледи
Re: Лесбийките
« Отговор #20 -: Август 06, 2013, 11:39:29 am »
Всеки има право на собствени сексуални предпочитания. Стига всичко да е по взаимно съгласие.
Аз съм с Венера, обагрена от Сатурн. Класическа романтика - червено вино, нежна музика и... мъж.

« Отговор #21 -: Август 06, 2013, 11:41:50 am »
Романтика, гледай сладкото, аз качвам карта на Люси. Часът на раждане е неизвестен.

« Отговор #22 -: Август 06, 2013, 11:46:42 am »

И какво му е непознатото на тоя "плод" - с нищо не е по-различен от моя, друго е да вкусиш нещо с по-различна форма;D
Пък и същото удоволствие може да ти достави мъж, но пък има нещо, което не може да ти даде една жена.

Имала съм приятелки с бисексуални наклонности, но лесбийки не и някак не ме влече идеята да премина на другия бряг. Жените може да ги харесвам от естетична гледна точка, но от физиологична предпочитам мъжете.

Достатъчно изчерпателно ли ти отговорих?  :blink:

отзад напред, тоест наобратно в унисон с темата:

1. доста изчерпателен и очакван.
2. питах именно дали имаш опит...  бисекуален
3. лесбийките пък казват, че това което може да ти даде идна жена - един мъж не може.
4. за каква ФОРМА говориш, че не разбрах? за фалическа ли? или имаш нещо друго предвид?
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Veselin

• 2737
« Отговор #23 -: Август 06, 2013, 11:48:29 am »
Калояне, кажи нещо по картата на Люси. Стига си се правил на дървен философ! Последното отдавна го знаем.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Август 06, 2013, 11:49:48 am »
Луна в Бхарани често дава изразена сетивност, а понякога и склонност към угаждане, хедонизъм.
Интересна е позицията й във ведическата карта - в съвпад с Юпитер и Кету. Не мисля, че Луната е в Ашвини.

Имах две приятелки с Луна в тази накшатра - подчертана склонност към търсене на удоволствия, материалното е много важно за тях и всичко, което носи наслада за сетивата. Едната е и с неаспектрано Слънце в края на Телец, а Луната е в същия знак и участва в т-квадрат със Сатурн и Уран, има и съвпад Венера/Марс в Овен в опозиция с Плутон - подчертана сексуалност, бисексуални наклонности, проблеми с алкохола от 14-годишна възраст, бохемен начин на живот.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #25 -: Август 06, 2013, 11:49:54 am »
спомням си, че преди години четох някакво американско изследване.
твърдяха, че около 70 и повече процента от жените са имали опит с друга жена.. поне веднъж!
видя ми се леко пресилено... ама ... знам ли? Може пък в Америка да е така. Не са "дивите" Балкани...
като гледам напоследък как навлиза и се рекламира масово такова хомо-поведение - явно ще ги стигнем скоро хамериканците!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Август 06, 2013, 11:51:11 am »

отзад напред, тоест наобратно в унисон с темата:

1. доста изчерпателен и очакван.
2. питах именно дали имаш опит...  бисекуален
3. лесбийките пък казват, че това което може да ти даде идна жена - един мъж не може.
4. за каква ФОРМА говориш, че не разбрах? за фалическа ли? или имаш нещо друго предвид?

Калояне, много въпроси задаваш - тук да не сме в "Искрено и лично"?

После някой ще ме чете и пак ще ми натяква.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #27 -: Август 06, 2013, 11:52:46 am »
Значи от дадените дотук примери имаме огнен елемент замесен. Мисля, че и при мъжете съм срещала това.

« Отговор #28 -: Август 06, 2013, 11:53:53 am »

ами тогава ми отговори на ЛИЧНИ... само аз ще чета и няма да ти натяквам!
А въпросите бяха към всички жени!
опитвам се да проверя дали американците лъжат!

*

Нова

• 3491
« Отговор #29 -: Август 06, 2013, 11:55:11 am »

ами тогава ми отговори на ЛИЧНО... само аз ще чета и няма да ти натяквам!

С тази нейна луна нищо няма да ти каже, затова спри да питаш. Кажи ти познаваш ли такива жени и как се изявяват.

« Отговор #30 -: Август 06, 2013, 11:56:54 am »
И аз това щях да напиша по картата на Люси. Ако Луната е в Бхарани, заедно с Венера, аспектирана от Раху, много ѝ пасва на професионалната насоченост. Бхарани се управлява от Венера, щипка Раху и воала - артистизъм, интерес към изкувството, сценични изяви. Затова и аз съм за Бхарани.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #31 -: Август 06, 2013, 11:57:17 am »
Аз бих пробвала :) К'во толкова. Не ме привличат жени, но бих пробвала заради преживяването.
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #32 -: Август 06, 2013, 11:57:23 am »
спомням си, че преди години четох някакво американско изследване.
твърдяха, че около 70 и повече процента от жените са имали опит с друга жена.. поне веднъж!
видя ми се леко пресилено... ама ... знам ли? Може пък в Америка да е така. Не са "дивите" Балкани...

Веднъж ми се случи да отида на гости при лесбийка или по-скоро бисексуална.
Беше омъжена за доста по-възрастен от нея мъж и той нямаше нищо против нейните експерименти. Малеее, какви работи почна да ми разправя и да показва разни снимки от семейния албум!  ;D Редовно организираха семейни партита с преобличане (на една от снимките достолепният й съпруг бе с перука, поличка и жартиери  ;D), а после ми каза, че търси жена, която да участва в техните групови изпълнения. Избягах като ожилена. Тогава бях много млада и просто ми беше любопитно да се запозная с такава жена, ама нейните намерения се оказаха сериозни.  ;D Беше зодия Козирог, само това знам.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #33 -: Август 06, 2013, 11:58:49 am »

ами тогава ми отговори на ЛИЧНО... само аз ще чета и няма да ти натяквам!

С тази нейна луна нищо няма да ти каже, затова спри да питаш. Кажи ти познаваш ли такива жени и как се изявяват.

Лично не познавам лесбийки. Една бисексуална познавам, но тя е леко луда и й нямам вяра... може и да се хвали само.
Виждал съм на улицата лесбийки - физически не са ми приятни - има нещо мъжко в тях - сбъркани хормони явно.
Нямам личен опит в хомо-сферата. Аз съм строго хетеро! А бе нормален съм - тоест, задръстена работа )))

« Отговор #34 -: Август 06, 2013, 12:00:05 pm »
Аз бих пробвала :) К'во толкова. Не ме привличат жени, но бих пробвала заради преживяването.

ето една откровено искрено и лична жена!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Август 06, 2013, 12:02:30 pm »
На мен вече ми е късно за такива изпълнения - трябваше да го пробвам, докато бях по-млада и с по-авантюристична нагласа. Да, една лесбо може да ти даде повече сантимент, нежност и романтика - нещо, което предполагам, че на някои жени им липсва с мъжете. Но не зависи ли и от мъжа? Не всички са груби, непохватни и недодялани в леглото. И не всички го правят по 2 минути. :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #36 -: Август 06, 2013, 12:02:49 pm »
А аз откровено казвам, че не искам и не бих.

Марлене Дитрих - http://www.polarimagazine.com/bulletin-board/scandal-sheet-outed-marlene-dietrich-1955/. Ще сложа линк към карта след мъничко.
Лили като написа Козирог, се сетих за нея.

http://www.astro.com/astro-databank/Dietrich,_Marlene

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #37 -: Август 06, 2013, 12:02:57 pm »

ето една откровено искрено и лична жена!

Имах една оферта, от две лизбийки Шведки на Слънчев Браг, но просто тогава не се бях замисляла и откровенно им отказах. Но ако днес ме питат едната от тях, ще и кажа че бих опитала, вижте никога не можем да сме сигурни без да опитаме, нали така?  :mellow:
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #38 -: Август 06, 2013, 12:09:38 pm »

Имах една оферта, от две лизбийки Шведки на Слънчев Браг, но просто тогава не се бях замисляла и откровенно им отказах. Но ако днес ме питат едната от тях, ще и кажа че бих опитала, вижте никога не можем да сме сигурни без да опитаме, нали така?  :mellow:

жалко, че в този живот не съм шведка-лесбийка... Бях в миналия, ама сме се разминали...  :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #39 -: Август 06, 2013, 12:09:59 pm »
Хм, дали при Марленето е било истина или само артистичен скандал?

Венерата й е до градуси като моята и прави само леки аспекти. Съвпад на марс с юпитер. Опозицията е по слънцето и то с нептун и една увиснала лъвска луна, по-скоро търсеща внимание.