Здравей Гост

Лесбийките

• 139 Отговора
  • 18426 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Лесбийките
« Отговор #60 -: Август 06, 2013, 01:13:24 pm »
Но тук основно се потриса префинения ми меркурий, твърде изтънчена душа е.  ;D

И какво му е потрисащото? Имаме Ода за дивана, ще имаме и Ода за чупа чупс.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #61 -: Август 06, 2013, 01:21:08 pm »
Но тук основно се потриса префинения ми меркурий, твърде изтънчена душа е.  ;D

И какво му е потрисащото? Имаме Ода за дивана, ще имаме и Ода за чупа чупс.  :P

))))))))))))))))))))))))))))

Не можем ли да го завоалираме по нептун? Алюзията с близалката си беше точно по него, захаросано някак, ама не ми беше достатъчно ала "Тя ме бие, щото мъ обича", липсваше ми идеализирания нептунов елемент. В един момент сякаш уж тя беше властната господарка, пък той пое кормилото, близалката. И реши, че той ще ги определя нещата.

Нещо той не я направи щастлива.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #62 -: Август 06, 2013, 01:25:47 pm »
Туй му е сладостта - ролите да се разменят.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #63 -: Август 06, 2013, 01:27:52 pm »
Не ги разбирам аз тези работи, ще продължавам да съм ощипана мома и няма да участвам в съчиняването на Чупа чупса.

« Отговор #64 -: Август 06, 2013, 01:29:23 pm »
А дали при някакъв транзит не може да се случи нещо подобно? В смисъл да не ти е заложено в натала,но дадени планетни конфигурации да те объркат за известно време.  :rolleyes: Понеже до 22 годишна възраст не бях наясно към кои принадлежа,понеже такова влюбвала съм се в жена 2 пъти  :-[ ама сега вече съм сигурна,че съм хетеро  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #65 -: Август 06, 2013, 01:35:27 pm »
А дали при някакъв транзит не може да се случи нещо подобно? В смисъл да не ти е заложено в натала,но дадени планетни конфигурации да те объркат за известно време.  :rolleyes: Понеже до 22 годишна възраст не бях наясно към кои принадлежа,понеже такова влюбвала съм се в жена 2 пъти  :-[ ама сега вече съм сигурна,че съм хетеро  :blink:

да си дойдем на думата = темата! Като си се влюбвала в жена ...и то дваж, имаше ли нещо или не?
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #66 -: Август 06, 2013, 01:55:11 pm »

да си дойдем на думата = темата! Като си се влюбвала в жена ...и то дваж, имаше ли нещо или не?
Имаш предвид някаква консумация?  :blink: Целувала съм повече жени отколкото мъже,но нищо повече не мога да споделя. Вероятно Водолейската ми Венера е искала да експериментира.  :blink:

« Отговор #67 -: Август 06, 2013, 02:04:19 pm »
Харесвам мъже с по-нежни черти,раними,чувствителни,не харесвам мускулести мъже,предпочитам по-слабички и миловидни. Това е наследството ми от лесбо периода...  :blink:

« Отговор #68 -: Август 06, 2013, 02:05:22 pm »

Имаш предвид някаква консумация?  :blink: Целувала съм повече жени отколкото мъже,но нищо повече не мога да споделя. Вероятно Водолейската ми Венера е искала да експериментира.  :blink:

не говорим за консумация ... ако си имала "любовни" изпълнения, как се възприема партньорката? дали е като с мъж.. говоря за психология, не за физика
Отношенията различни ли са... Къде е разликата! две жени имат доста повече общи неща и това сигурно оказва влияние в отношенията
например, докато мъжа гледа мач - жената скучае... Докато жената си избира рокля в магазина - мъжът се побърква...
« Последна редакция: Август 06, 2013, 02:14:42 pm от Калоян Иванов »

« Отговор #69 -: Август 06, 2013, 02:17:28 pm »
Главното,което ме ръководи в любовните отношения е степента на привличане. Не мога да се отдам на 100% ако човека не ме привлича на 100%. За съжаление нямах възможност да бъда с жените,в които бях влюбена,а бях с такива,които не ме привличаха достатъчно и не бяха мой тип. Харесвам жени тип Хилари Суонк. Такива с идеални високи скули и леко андрогенно излъчване. Високи,слаби,с малък бюст...И понеже не останах доволна от тези,с които бях се насочих към мъжете. Там поне избора е по-голям  :blink:

« Отговор #70 -: Август 06, 2013, 02:28:53 pm »
тя ми бие на мъж... ако й махнеш косата на хилари - тя си май като мъж/момче... не си била далече от другия пол.

а с тези жени, дето не са ти били 100% по вкуса - с тях как се чувстваше ти? И как ги чувстваше тях?
даже майй игра в един филм жена-мъж с объркана сексуалност ....
« Последна редакция: Август 06, 2013, 02:36:11 pm от Калоян Иванов »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #71 -: Август 06, 2013, 02:29:46 pm »
По мои наблюдения, за гей наклонностти винаги е виновен Марс в хард аспект от Мерка - важи и за двата пола.
Картата на Люси отново го потвърждава с квадратуата помежду им.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Нова

• 3491
« Отговор #72 -: Август 06, 2013, 02:31:07 pm »
Мислиш ли? Не съм забелязвала, ама ще наблюдавам. Не че няма логика, но не бих се сетила да гледам точно това.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #73 -: Август 06, 2013, 02:33:56 pm »
Мислиш ли? Не съм забелязвала, ама ще наблюдавам. Не че няма логика, но не бих се сетила да гледам точно това.

Задължително е, и няма пропуск налице е и при бисексуалните но зависи от дома на проявление .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #74 -: Август 06, 2013, 02:34:27 pm »
като стана дума за актриси - чакам да разнищите картата на моята любимка Джоди Фостър
бях много разочарован като разбрах, че е лесбийка...
още не мога да го приема за истина. ))) ... дали някъде има нейна карта с дата и час?
Тя спада ли към правилото за Марс-Меркурий?!

« Отговор #75 -: Август 06, 2013, 02:35:07 pm »
По мои наблюдения, за гей наклонностти винаги е виновен Марс в хард аспект от Мерка - важи и за двата пола.
При мен са в квадрат  ;D Не бе...Квадрата беше с Плутон. Разсеях се нещо  :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #76 -: Август 06, 2013, 02:36:35 pm »
При мен са в квадрат  ;D
Ами следва активация при прогресия или соларна дирекция
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #77 -: Август 06, 2013, 02:37:16 pm »
като стана дума за актриси - чакам да разнищите картата на моята любимка Джоди Фостър
още не мога да го приема за истина. ))) ... дали някъде има нейна карта с дата и час?

Имаш ли нейна карта ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #78 -: Август 06, 2013, 02:37:36 pm »

Спада  :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #79 -: Август 06, 2013, 02:38:22 pm »

Задължително е, и няма пропуск налице е и при бисексуалните но зависи от дома на проявление .

Сега ще видя, за когото се сещам. Мерси.

Аз нямам изобщо аспект между двете, нито натално, нито дирекционно, нито прогресивно.

Но може и да имам някога ))) Съмнявам се.