Здравей Гост

Лесбийките

• 139 Отговора
  • 18386 Прегледи
Re: Лесбийките
« Отговор #80 -: Август 06, 2013, 02:42:46 pm »
като стана дума за актриси - чакам да разнищите картата на моята любимка Джоди Фостър
бях много разочарован като разбрах, че е лесбийка...
още не мога да го приема за истина. ))) ... дали някъде има нейна карта с дата и час?
Тя спада ли към правилото за Марс-Меркурий?!

Спада  :blink:

ЯЗЪК за хубавото гадже!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #81 -: Август 06, 2013, 02:43:33 pm »
тя ми бие на мъж... ако й махнеш косата на хилари - тя си май като мъж/момче... не си била далече от другия пол.

а с тези жени, дето не са ти били 100% по вкуса - с тях как се чувстваше ти? И как ги чувстваше тях?
даже майй игра в един филм жена-мъж с объркана сексуалност ....
Беше ми приятно с тях,но изпитвах някаква празнота. Ако бях с Хилари Суонк едва ли щеше да е така. Щях да я гледам влюбено и да и се възхищавам с часове опиянена от излъчването и. И повече ми харесва с къса коса  :blink: Харесвам и Еди Седжуик. Нея знаеш ли я? Малеее...Истинска красавица! С къса коса,слабичка...Просто съвършена!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #82 -: Август 06, 2013, 02:50:50 pm »

други лесбийки от холивуд:
Синтия Никсън  от "Сексът и градът"
Анджелина Джоли и Меган Фокс...

« Последна редакция: Август 06, 2013, 03:03:15 pm от Калоян Иванов »

*

Нова

• 3491
« Отговор #83 -: Август 06, 2013, 02:53:25 pm »
Гледам картата на един известен и признат сред обкръжението си, който е бил само и единствено с мъже, има многогодишна връзка, разменяха си халки 2 пъти в символ на любовта си, една класическа златна и една "уранова". Той няма такова каре. Планетите са в съседен знак. Има други чудеса за трещене като тао на марс, венера и уран, върха е марс. Каре на нептун и юпитер, каре юпитер-слънце, тригон на урана към близнашкото слънце. Луната не я знам, може да е всякаква. Достигнал е високи постове в сферата, където действа, управленец, професионалист, педантичен.
При него има и изявено травеститство, имал си е собствено заведение по курорти и се е преобличал, забавлявал е публиката, така е печелил още повече. На снимките, които съм виждала, не се разпознава, че става въпрос за мъж. В ежедневието трудно се разпознава, че е гей. Изпечен е от всякъде, може да бъде всякакъв и много, много умен по смисъла на разсъдлив.

« Отговор #84 -: Август 06, 2013, 02:57:26 pm »
Еди Седжуик не е била лесбийка. Излизазала е с Боб Дилън,а после даже и се омъжва (но не за него) Умира на 24 годишна възраст от свръх доза барбитури.

*

Нова

• 3491
« Отговор #85 -: Август 06, 2013, 02:59:27 pm »
Гледам картата на един известен и признат сред обкръжението си, който е бил само и единствено с мъже, има многогодишна връзка, разменяха си халки 2 пъти в символ на любовта си, една класическа златна и една "уранова". Той няма такова каре. Планетите са в съседен знак. Има други чудеса за трещене като тао на марс, венера и уран, върха е марс. Каре на нептун и юпитер, каре юпитер-слънце, тригон на урана към близнашкото слънце. Луната не я знам, може да е всякаква. Достигнал е високи постове в сферата, където действа, управленец, професионалист, педантичен.
При него има и изявено травеститство, имал си е собствено заведение по курорти и се е преобличал, забавлявал е публиката, така е печелил още повече. На снимките, които съм виждала, не се разпознава, че става въпрос за мъж. В ежедневието трудно се разпознава, че е гей. Изпечен е от всякъде, може да бъде всякакъв и много, много умен по смисъла на разсъдлив.
Това го изпрати в темата за гейовете, че тях никой не ги сайдисва :P
Да не става въпрос за Миро или Камен Во.? Питам, щото и двамата ги харесвам и ме е яд.

Не, не, не е популярен и не е поза или роля. Под известен имах предвид в сферата, където действа, а не на широката публика.

« Отговор #86 -: Август 06, 2013, 03:00:58 pm »
Моята приятелка лесбо няма такъв аспект по натал :-\
Аз също нямам и никога не съм харесвала жени, но на 60г. ще го имам по прогресии ;D Може да стана някоя дърта леля лесбос :-X

то е нормално да стане така... след 50 години едно и също, накрая на човек му писва и иска нещо по-различно... от пресищане.
така и римските аристократи на старини си падали по млади момчета.. щото то цял живот секс с робини, прислужници, държанки, куртизанки... и накрая обръщаш резбата. така че и за жените е разбираемо. Затова не прекалявай със секса и оргиите с мъже )))

*

Нова

• 3491
« Отговор #87 -: Август 06, 2013, 03:01:33 pm »
Те гейовете сами се сайдисват. От този, когото споменах и гаджето му знам, че на една жена й е общо взето трудно да си намерят нещо за сайдисване, но мъжете нямали проблем, много се надушвали и неоправен нямало.

Аз харесвам и Мариус Куркински - и как няма, такъв нептунианец, на една вълна сме с него.

« Отговор #88 -: Август 06, 2013, 03:04:02 pm »
Моята приятелка лесбо няма такъв аспект по натал :-\
Аз също нямам и никога не съм харесвала жени, но на 60г. ще го имам по прогресии ;D Може да стана някоя дърта леля лесбос :-X

то е нормално да стане така... след 50 години едно и също, накрая на човек му писва и иска нещо по-различно... от пресищане.
така и римските аристократи на старини си падали по млади момчета.. щото то цял живот секс с робини, прислужници, държанки, куртизанки... и накрая обръщаш резбата. така че и за жените е разбираемо. Затова не прекалявай със секса и оргиите с мъже )))
Ето на! Като беснях на младини сега съм кротка и послушна  :25:

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #89 -: Август 06, 2013, 03:04:25 pm »
Това го изпрати в темата за гейовете, че тях никой не ги сайдисва :P
Да не става въпрос за Миро или Камен Во.? Питам, щото и двамата ги харесвам и ме е яд.
Sunnily, ако говорим за яд....Уентуърт Милър от 'Бягство от затвора'... :o :angry: :X

*

Lillie

• 30532
« Отговор #90 -: Август 06, 2013, 03:05:05 pm »
Сетих се за една актриса от филма Le Libertin - много забавна комедия, гледала съм го няколко пъти и не спирам да се смея. Там имаше някои по-пикантни сцени, хареса ми актрисата, която играеше лесбийка, това е моят тип жена  :P:

Ариел Домбал
Дата на раждане: 27 април 1953

http://www.kinokopilka.tv/people/5684-ariel-dombal

Блондинки не харесвам, но тази е страхотна.  ;D Това се казва красота!

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #91 -: Август 06, 2013, 03:06:35 pm »
Сигурно, щото слънцето й ти набучва 7 ти дом и юпитера ))))
« Последна редакция: Август 06, 2013, 03:11:11 pm от Нова »

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #92 -: Август 06, 2013, 03:07:47 pm »
Sunnily, ако говорим за яд....Уентуърт Милър от 'Бягство от затвора'... :o :angry: :X
какво? и този ли е гей?! боже, идеалът ми за мъж ..
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #93 -: Август 06, 2013, 03:09:06 pm »
И мой, голям пич...
http://www.astrotheme.com/astrology/Wentworth_Miller
« Последна редакция: Август 06, 2013, 03:14:06 pm от ini »

« Отговор #94 -: Август 06, 2013, 03:10:59 pm »
И мой, голям пич...

хахаха.. губите. Сега ще трябва да се задоволите с някой неидеален ...като мен... дето не е гей!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #95 -: Август 06, 2013, 03:13:26 pm »
хахаха.. губите. Сега ще трябва да се задоволите с някой неидеален ...като мен... дето не е гей!
Че кой е казал, че си мъж?  ;D 100 % съм сигурен, че си жена, при това лесбийка, иначе нямаше да тръгваш да сваляш всички жени от форума.

« Отговор #96 -: Август 06, 2013, 03:14:26 pm »
Цитат
Че кой е казал, че си мъж?  ;D 100 % съм сигурен, че си жена, при това лесбийка, иначе нямаше да тръгваш да сваляш всички жени от форума.

разкрита съм!  :86:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #97 -: Август 06, 2013, 03:15:34 pm »
 :mellow:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #98 -: Август 06, 2013, 03:15:52 pm »
Хайде бързо слагай снимка и карта и нИдей бегай!  ;D

« Отговор #99 -: Август 06, 2013, 03:16:29 pm »
За квадрата Меркурий-Марс сте прави! При м�н са били в квадрат по прогресии през "тъмния" ми период  :blink: