Здравей Гост

.

• 126 Отговора
  • 19173 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: Чехльовците
« Отговор #60 -: Август 05, 2013, 12:58:27 pm »
Моя любим тип мъже! Обичам кротки,добри мъже,които да ме слушат,защото имам силен характер и имам нужда от някой по-добър и кротък от мен,за да ме уравновесява. Е,намерих си такъв! Слънце,Меркурий,Венера,Марс и Хирон в Телец. Луна в Риби. Идеалния мъж за мен-безкрайно спокоен,добър,мил,чувствителен и грижовен. Големия ми братовчед също е Телец-готви,пере,гледа много детето си.
Хареса ми! :blink:
И аз съм малко властна,риба с АС лъв и много телец  ;D
И аз навремето и до сега пускам ноктенца...когато не ме слушат :-X

*

Нова

• 3491
« Отговор #61 -: Август 05, 2013, 12:59:02 pm »
Т.е. Нова, аз разбрах, че според теб тези, които са мамини синчета след време стават чехльовци.
Силната мъжка луна едва ли би дала такива екземпляри.

Скорпито е мамин чехльо. И се чехлосва само под мама. При останалите жени, които не са мама, е пич.

Да, в моите примери винаги луната е в женски знак. Може да има значение. ПРи татко ми не знам. Някаква смесена ми е, може и да е стрелешка, че е контактен и приказливичък, умее да омайва аудиторията. Вървежен е много пред жените, но и двата знака дават такава изява, та не мога да преценя.

« Отговор #62 -: Август 05, 2013, 01:02:50 pm »

Лятно часово време (въведено след 79та година в Б-я) - корекция 3 часа спрямо Гринуич.  :blink:
Най сетне всичко съвпада. Благодаря ви момичета за  уточненията!
"Когато ни споходи нещастие е най-добре да запазим спокойствие, защото все още не се знае какви ще са вредите, а какви ползите от него."
Платон

« Отговор #63 -: Август 05, 2013, 01:03:43 pm »
Моя любим тип мъже! Обичам кротки,добри мъже,които да ме слушат,защото имам силен характер и имам нужда от някой по-добър и кротък от мен,за да ме уравновесява. Е,намерих си такъв! Слънце,Меркурий,Венера,Марс и Хирон в Телец. Луна в Риби. Идеалния мъж за мен-безкрайно спокоен,добър,мил,чувствителен и грижовен. Големия ми братовчед също е Телец-готви,пере,гледа много детето си.
Хареса ми! :blink:
И аз съм малко властна,риба с АС лъв и много телец  ;D
И аз навремето и до сега пускам ноктенца...когато не ме слушат :-X
Явно аз съм властна заради стелиума в 5-ти дом,но ще ви кажа нещо. Най-добрите мъже са чехлъовците! Намери си чехлъо и си гледай спокойно живота  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Август 05, 2013, 01:06:23 pm »
Ето едно карта на подчехлен мъж, за съжаление часът на раждане е неизвестен.

Много се влияеше от майка си, но въпреки всичко събра смелост и постъпи срещу нейната воля - ожени се за жена, която родителите категорично не приемаха. Но и съпругата му играеше хоро на главата, в един момент се превърна в рогоносец в собствения си дом. Не вярвам, че не е подозирал, но я обичаше много и години наред търпеше изцепките й.

Много мек и благ човек, с добра душа, грижовен и неконфликтен, с дипломатични умения, спокоен и търпелив. При все това не е останал нереализиран в живота, напусна сигурна работа и създаде собствен бизнес.

Интересно, но и тук, след като се отчете прецесията, Венера попада в един знак с Кету, при това е силна есенциално, но е ретроградна. Прави ми впечатление следната конфигурация във ведическата карта - Венера/Кету срещу Сатурн/Раху (ожени се за чужденка). Но по-лоялен човек не познавам. От всички карти с ретроградна Венера, разгледани дотук, мога да кажа, че в такава позиция дава силно изразена лоялност и привързаност към партньора, много мъчително изживяват раздели и трудно се отделят от любими хора, дори когато отношенията се превръщат в бавна агония.

« Последна редакция: Август 05, 2013, 01:18:54 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #65 -: Август 05, 2013, 01:16:41 pm »
За какво са ни абстрактни профекции, ако можем да обсъдим конкретно някой чехльо?  ;D

Да поклюкарим казваш и да обсъдим мъжа на съседката или колежката. Рецепти ще разменяме ли... как мъжа ни да е послушен и как да го дресираме.  ;D 

Профекциите не са абстрактни, а добър метод, а съфорумките търсят под Лилит теле.  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #66 -: Август 05, 2013, 01:20:47 pm »
Е, обсъждаме и татковците си, не е ли достатъчно смело.

А рецепти не всички искаме, някои тук държат на такъв типаж, аз също потвърждавам, че по-лесно се живее с такова, като съм наблюдавала приятелки.

Но аз не искам съвсем послушен. Няма угода и не знам какъв искам. Искам да си е готов пич. А за дресировки нямам намерение да си хабя младостта и времето.

*

Нова

• 3491
« Отговор #67 -: Август 05, 2013, 01:21:26 pm »
Най-добрите мъже са чехлъовците! Намери си чехлъо и си гледай спокойно живота  :blink:
Това, ако ми се случи, по-добре да се гръмна! Явно не искам спокоен живот, а живот с мъж със силен характер и голямо самочувствие и се радвам, че намерих такъв. В моите представи мъжът трябва да е глава на семейството, може да съм с остарели разбирания, но съм от такъв род и няма как да променя мисленето си.

+1

*

Lillie

• 30532
« Отговор #68 -: Август 05, 2013, 01:25:49 pm »
На мен мачо и скандалджия вкъщи не ми трябва - расла съм в такава среда и не желая повече да се повтаря (в моето семейство). Не харесвам и безхарактерни мъже, но моят тип мъж повече кореспондира с Марс в Риби, отколкото със Слънце в Овен в опозиция с Плутон (тази страна мога да изразявам и аз), може би защото съм нощно раждане. Това не означава, че трябва да му е кастриран Марсът  ;D, но да има и изразени юпитерово-нептунови характеристики.

Мъж, който се опитва да ми се наложи на всяка цена, не бих търпяла. Хлъзгав, подмолен и нерешителен мъж - също.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #69 -: Август 05, 2013, 01:28:08 pm »
Т

Рибите могат да бъдат чехльовци само, ако в момента са влюбени. И в главата им са само идеализирани образи. Щом отрезнеят, се измушват от под чехъла като риба от ръка.

ПП: Считам за крайно преекспонирано мнението, че рибите или поне мъжете такива са особено жертвоготовни и послушни. Просто около мен винаги има твърде много от тези, за да съм смела да го заявя. Любими и нелюбими, колеги, роднини или просто риби. Много са хлъзгави, за да се поддават на огъване. Обикновено правят това, което си наумят и то с една желязна инатлива вътрешна убеденост за правота и правилност. Само ако намерят обект, който в момента ги покоряват, може да последват послушно изискванията към тях. И то само заявени от обекта. Повечето от тях, без да дават обяснения, всъщност следват дори егоистично собствените си потребности, идеали и идеи, а щом поискаш обяснение или мълчат и не ти дават да им се бъркаш, или ти носят от девет кладенеца вода и не че те убеждават, ами ти изливат поток от празнословия и ти предпочиташ да не си тровиш животеца повече излишно.
Тъкмо си решил, че нещата са под контрол и те тихичко и плавно вече са си свършили тяхната.

:57: :haha: :08: Мноооого точно!
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #70 -: Август 05, 2013, 01:28:47 pm »
Ако Луната е в Хаста, може да е работяга, трудолюбив. Още повече, че има взаимна рецепция Марс/Сатурн - хубаво, че в неговия случай не дава гняв, а издържливост. Те се намират в 3-ти и 6-ти дом от Луната - физическият труд не би трябвало за го плаши (като допълнение към Луна в Хаста, ако е там).

Марс в знак, където Венера е силна, определено обича нежни, елегантни и възпитани мъже. Това като коментар върху Марса на Лили. Моят е във Везни и мога да се подпиша под същото.

*

Нова

• 3491
« Отговор #71 -: Август 05, 2013, 01:31:37 pm »
На мен мачо и скандалджия вкъщи не ми трябва - расла съм в такава среда и не желая повече да се повтаря (в моето семейство). Не харесвам и безхарактерни мъже, но моят тип мъж повече кореспондира с Марс в Риби, отколкото със Слънце в Овен в опозиция с Плутон (тази страна мога да изразявам и аз), може би защото съм нощно раждане. Това не означава, че трябва да му е кастриран Марсът  ;D, но да има и изразени юпитерово-нептунови характеристики.

Мъж, който се опитва да ми се наложи на всяка цена, не бих търпяла. Хлъзгав, подмолен и нерешителен мъж - също.

+1

Но все пак тежка задача, Лили, де ще го търсим такъв, под някое речно камъче или черноморска скала скрит.

« Отговор #72 -: Август 05, 2013, 01:36:10 pm »

И аз заради средата,в която съм расла не търпя властни мъже! Но и мъж без мнение не искам! Сегашния е някъде по средата-никога няма да инициира скандал,но вече и не мълчи като го настъпиш.  :blink: Домакинските ни задължения са поравно-няма мъжки и женски неща и така трябва да бъде!

*

Нова

• 3491
« Отговор #73 -: Август 05, 2013, 01:41:18 pm »
Кое в картата ни указва, че ще растем в скандалджийска среда? Живо ме интересува.

Докъм десетата ми годишнина това си беше ежеминутие у нас -  вървежен татко и ревнива майка. Но той крещеше, не тя. Виновен овен няма. После утихнаха нещата, към днешна дата нашия си е повече путьо, отколкото вървежен.
Което показва, че чехльото не е задължително кротък.
Ама аз кво да направя, че нашта го обича и не си го дава нейния чехльо.

« Отговор #74 -: Август 05, 2013, 01:44:40 pm »
Най-кофти планетите са разположени в нощните ми домове,които са свързани с ранната среда. Плутон във 2-ри,Марс и Сатурн в 3-ти Уран и Нептун в 4-ти.

*

Нова

• 3491
« Отговор #75 -: Август 05, 2013, 01:48:42 pm »
Цялата работа е, че угода нямаме - да не е чехльо, ама да е добър и послушен и да прави, каквото ние кажем. Да не е скандалджия, ама видиш ли, да е мъж с характер. Да е добър любовник, но само наш - то опита от къде да дойде, ама хайде ))) Да печели добре, но да има време за нас, да е щедър, само нас да обича, но да държи меркантилните жени на далеч.

Еееееее, писна ми от нас си.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #76 -: Август 05, 2013, 01:49:29 pm »
Кое в картата ни указва, че ще растем в скандалджийска среда? Живо ме интересува.

При мен вероятно Марс в съвпад с ИЦ го е дал, макар че това е най-хармонично аспектираната планета в хороскопа ми. Не понасям скандали и лаене на кучета - през по-голямата част от живота ми това бе ежедневие. Но освен споменатата позиция на Марс и овнешкият стелиум трябва да си е казал думата - все пак трябва да има мегдан за изява, да има срещу какво да се изправя и да се бори. Но вътрешно винаги съм се стремяла към тишина и хармония.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #77 -: Август 05, 2013, 01:51:24 pm »

При мен вероятно Марс в съвпад с ИЦ го е дал, макар че това е най-хармонично аспектираната планета в хороскопа ми. Не понасям скандали и лаене на кучета - през по-голямата част от живота ми това бе ежедневие. Но освен споменатата позиция на Марс и овнешкият стелиум трябва да си е казал думата - все пак трябва да има мегдан за изява, да има срещу какво да се изправя и да се бори. Но вътрешно винаги съм се стремяла към тишина и хармония.

Няма ли някакво универсално правило, нещо като карето венера-луна.
И двамата вкъщи са с опозиция марс-плутон, но аз не съм.

« Отговор #78 -: Август 05, 2013, 01:52:48 pm »
Цялата работа е, че угода нямаме - да не е чехльо, ама да е добър и послушен и да прави, каквото ние кажем. Да не е скандалджия, ама видиш ли, да е мъж с характер. Да е добър любовник, но само наш - то опита от къде да дойде, ама хайде ))) Да печели добре, но да има време за нас, да е щедър, само нас да обича, но да държи меркантилните жени на далеч.

Еееееее, писна ми от нас си.
Опита в секса не се придобива само от различни партнъори.  :blink: При добро желание,ентусиазъм и въображение човек спокойно може да си измисля нови пози.  :blink:

« Отговор #79 -: Август 05, 2013, 01:55:18 pm »
Аз само не разбрах защо делите мъжете на 2 вида - чехльовци и мачовци/скандалджии?

Тия са двете крайности. Да опитаме с нещо по средата. ;D С което искам да кажа хем сговорчив, хем с характер. Като уиски с характер.