Здравей Гост

.

• 126 Отговора
  • 19207 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: Чехльовците
« Отговор #100 -: Август 05, 2013, 02:53:28 pm »
Абе що набеждавате телешкото Слънце за барут?? Ние сме едни от най-миролюбивите същественца на света. Имам си близък приятел теленце и двамата сме толкова кротки, за 16-17 години приятелство нито той ме е виждал да избухвам, нито аз него, не става въпрос за раздразнителност, такава има, но чак пък избухване ми е силна дума сякаш.

Аааа Телците са добрички и всичко, докато не запалят. Точно както бях чела някъде, направо им се променя изражението като се изнервят.

Само че моят Телец като тръгне да ми се кара и да ми вкарва страшен тон, много бързо го смирявам. Само му казвам с лош тон, не на мене тия, и се успокоява  ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #101 -: Август 05, 2013, 02:55:48 pm »
Това, че е с луна в рак добре.

Ама може ли мъж /човек/ с такъв живот да е чехльо?  :unsure: Според мен е скрита лимонка. Изглежда благ и "безхарактерен", но не се знае знае ли се.
И аз така мисля. С братовчед ми са родени на една дата и един път му казах, че е същият мухльо като него, така ме изгледа. Точно това, което написа одеве за телците и избухванията ми, които са сравними само със земетресение, сигурна съм, че и президентът е такъв. Марс в телец ми е много муден, бавен, лигав, наблюдавам го при хора със забавено действие, мислене, говор. Но едно слънце в телец е барут. И рано или късно ще видим за какво става въпрос.
И друго - нормално е жена му да командва, забелязала съм го във всичките връзки водолей-телец. Ако той беше глава на семейството, тя щеше да бъде до него навсякъде.

Водолей и Телец, точно както го каза Съни :rolleyes: :rolleyes:

« Отговор #102 -: Август 05, 2013, 03:02:49 pm »
Това, че е с луна в рак добре.

Ама може ли мъж /човек/ с такъв живот да е чехльо?  :unsure: Според мен е скрита лимонка. Изглежда благ и "безхарактерен", но не се знае знае ли се.
И аз така мисля. С братовчед ми са родени на една дата и един път му казах, че е същият мухльо като него, така ме изгледа. Точно това, което написа одеве за телците и избухванията ми, които са сравними само със земетресение, сигурна съм, че и президентът е такъв. Марс в телец ми е много муден, бавен, лигав, наблюдавам го при хора със забавено действие, мислене, говор. Но едно слънце в телец е барут. И рано или късно ще видим за какво става въпрос.
И друго - нормално е жена му да командва, забелязала съм го във всичките връзки водолей-телец. Ако той беше глава на семейството, тя щеше да бъде до него навсякъде.

Водолей и Телец, точно както го каза Съни :rolleyes: :rolleyes:
А уж Водолея и Телеца били несъвместими заради квадрата между Слънцата. Да бе да! Страшна хармония цари в такава връзка  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #103 -: Август 05, 2013, 03:07:21 pm »
Абе що набеждавате телешкото Слънце за барут?? Ние сме едни от най-миролюбивите същественца на света. Имам си близък приятел теленце и двамата сме толкова кротки, за 16-17 години приятелство нито той ме е виждал да избухвам, нито аз него, не става въпрос за раздразнителност, такава има, но чак пък избухване ми е силна дума сякаш.

Аааа Телците са добрички и всичко, докато не запалят. Точно както бях чела някъде, направо им се променя изражението като се изнервят.

Само че моят Телец като тръгне да ми се кара и да ми вкарва страшен тон, много бързо го смирявам. Само му казвам с лош тон, не на мене тия, и се успокоява  ;D ;D
Има само едно слънце, което ме е разплаквало, и това е телешкото. Познавам и неконтролируемата им сила, когато са ядосани и на какво са способни. А около мен преобладават телците, така че това е най-познатата ми зодия. Кротки са, даже прекалено, никога не си сменят становището, трудно можеш да ги убедиш или разубедиш. Но и най-кроткият телец все някога си показва рогата.

Разбира се Съни, например ако дълго време крив рак му се кара и му ревтуни  ;D ;D ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #104 -: Август 05, 2013, 03:10:49 pm »
Като цяло, в редки ситуации въздух и огън намират поле за изява с вода и земя.

Свободата която изискват не е прилична на начина на животи и нуждата за сигурност на водата и земята.

« Отговор #105 -: Август 05, 2013, 03:13:33 pm »
А уж Водолея и Телеца били несъвместими заради квадрата между Слънцата. Да бе да! Страшна хармония цари в такава връзка  :blink:
Цари първите няколко години и после? Пред очите ми са се развили няколко такива връзки и знам какво се случва, особено когато Сатурн влезе в неподвижна зодия. Телецът винаги ще иска семеен уют и сигурност, а водолеят - свобода и приключения.
Ми той сега е неподвижен (Сатурна). А и нещата са относителни. Един Телец с Водолейски АЦ и един Водолей с Луна в Рак...  :blink:

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #106 -: Август 05, 2013, 03:14:49 pm »
Цари първите няколко години и после? Пред очите ми са се развили няколко такива връзки и знам какво се случва, особено когато Сатурн влезе в неподвижна зодия. Телецът винаги ще иска семеен уют и сигурност, а водолеят - свобода и приключения.
Ми той сега е неподвижен (Сатурна). А и нещата са относителни. Един Телец с Водолейски АЦ и един Водолей с Луна в Рак...  :blink:

Моят е Слънчев Телец, а аз имам Асц. Водолей, за сега е окей  :mellow:

*

Нова

• 3491
« Отговор #107 -: Август 05, 2013, 03:24:27 pm »
Като цяло, в редки ситуации въздух и огън намират поле за изява с вода и земя.

Свободата която изискват не е прилична на начина на животи и нуждата за сигурност на водата и земята.

Наистина е така, особено ако изобщо липсва противоположната стихия в картата, тогава съвсем стават два различни свята.

« Отговор #108 -: Август 05, 2013, 06:47:50 pm »
Познавам мъж, който пита и търси одобрението от жена си за всеки мъжки въпрос- смяна на кран, ремонт на ел уред, не желае да поеме никаква инициатива за да не се изложи,много ерудиран , но мързелив и в червата, ама нещо не можах да го напасна с горните мнения - скорпион е , не зная с какъв АСЦ сигурно с телец  ;D
Всичко е възможно. Невъзможното просто отнема по-дълго време.

« Отговор #109 -: Август 05, 2013, 07:22:56 pm »
Когато някой реши да си тръгне от една връзка ,едва ли това летаргично състояние на партньорът му , ще го накара да остане
Всичко е възможно. Невъзможното просто отнема по-дълго време.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #110 -: Август 05, 2013, 07:34:28 pm »
Когато някой реши да си тръгне от една връзка ,едва ли това летаргично състояние на партньорът му , ще го накара да остане

а чехльо, който при опит някой да си тръгне заплашва със самоубийство какво е?

или такъв, на когото като посочиш вратата - нахлува с взлом и извършва погром в къщата ти?
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

satin_

« Отговор #111 -: Август 06, 2013, 06:43:37 am »
Срещала съм мнения, че хората, на които детството попада в  Раху даша могат (но не е задължително) да растат в напрегната  семейна  атмосфера. Но Раху периодът може да се прояви  и по друг начин, разбира се освен това е достатъчно дълъг. Казват, че в началото дава  положителни резултати, в края лоши.

Гаури, първата ми даша е била на Раху. Ранното ми детството беше много хубаво, беше пълно с много любов. Огромен обрат, в живота ми е настъпил, преминавайки в даша на Юпитер.

*

Нова

• 3491
« Отговор #112 -: Август 06, 2013, 08:11:06 am »
А не мислите ли, че има мъже, които са станали такива, само от страх, за да не загубят жените си? Както и заради това, че по принцип не са особено харесвани от жените и щом една им е обърнала внимание, се опитват всячески да я задържат от страх да не си тръгне.

+1

*

Нова

• 3491
« Отговор #113 -: Август 06, 2013, 08:13:22 am »

а чехльо, който при опит някой да си тръгне заплашва със самоубийство какво е?

или такъв, на когото като посочиш вратата - нахлува с взлом и извършва погром в къщата ти?

Първият трябва да го оставиш да се самоубие /но едва ли би го направил, вероятно е твърде слабохарактерен и за това/, а втория, ако не се поддава на дресировка, лично да го самоубиеш, за да се отървеш и от двата чехльота.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #114 -: Август 06, 2013, 11:55:06 am »
Познавам мъж, който пита и търси одобрението от жена си за всеки мъжки въпрос- смяна на кран, ремонт на ел уред, не желае да поеме никаква инициатива за да не се изложи,много ерудиран , но мързелив и в червата, ама нещо не можах да го напасна с горните мнения - скорпион е , не зная с какъв АСЦ сигурно с телец  ;D

Сигурно Телец да  :P :P :P

Аз искам гордо да споделя, че онзи ден накарах моя Телец с асц. Лъв да ме облече изцяло по негов вкус, а него си го бива, справи се чудесно, но изрично ми забрани да казвам, че той се е занимавал с такива неща  :-[ :P ;D ;D ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #115 -: Август 06, 2013, 12:50:57 pm »
но изрично ми забрани да казвам, че той се е занимавал с такива неща  :-[ :P ;D ;D ;D
Да, ама ти вече го издаде.  ;D

Аз знам, че Вие няма да кажете  :-[ :-[ :-[

« Отговор #116 -: Ноември 27, 2013, 11:48:14 am »
Не мога да не се стърпя да не пусна тази картинка, касаеща темата.  ;D

Понякога, за да бъде един мъж чехльо, е достатъчно жената да бъде с доминиращо тегло от него.
:rolf:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #117 -: Ноември 27, 2013, 01:33:10 pm »
Готина картинка  ;D

Някой "чехльо" ако дойде и се развика да ми измие чиниите, няма да имам нищо против  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #118 -: Ноември 27, 2013, 01:37:56 pm »
И аз не отказвам ;DСамо да е по-висок,без глупаво халатче и де ми носи кафе в леглото.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #119 -: Ноември 27, 2013, 01:39:26 pm »
Аз пък предпочитам някой дето ще ми купи миялна :P иначе това настроение да мие чинии е ден до пладне, знам аз...