Здравей Гост

.

• 126 Отговора
  • 19154 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Чехльовците
« Отговор #120 -: Ноември 27, 2013, 01:42:33 pm »
Вкъщи проблема с мръсните чинии отчасти съм го решила - не се готви, яде се по веднъж на ден и трупам по една-две до края на седмицата, после ги измивам с широк замах.  ;D Но тръгне ли да се готви, просто не знам какво ще се прави... Без съдомиялна няма да оцелея.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #121 -: Ноември 27, 2013, 09:28:01 pm »
Преди време един скандинавец ми беше казал, че там масова практика е мъжете да мият чиниите вкъщи. Обаче - ако един мъж не е достатъчно груб и тираничен, в България се смята за "чехльо" (тва на пловдивски ли е, че досега не бях я чувала тая дума. И изобщо - добре възпитаните и меки хора тука са само повод за подигравки, мачкане и отхвърляне.

« Отговор #122 -: Ноември 27, 2013, 09:51:23 pm »
От моите наблюдения съм заключила, че мъжете с преобладаващи знаци в Риби и Телец са чехльовци. А телците са и егоисти. Не харесвам такъв тип мъже. Харесвам мъжкари. С Марс в Козирог и Венера в Скорпион съм.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #123 -: Ноември 27, 2013, 10:56:10 pm »
От моите наблюдения съм заключила, че мъжете с преобладаващи знаци в Риби и Телец са чехльовци. А телците са и егоисти. Не харесвам такъв тип мъже. Харесвам мъжкари. С Марс в Козирог и Венера в Скорпион съм.

И аз...Но и Венера е тук..Жалко...привличаме и такива мъже особено на млади години.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #124 -: Ноември 27, 2013, 11:08:54 pm »
Защо да е жалко? Според мен е по-добре мъжа да е мъжкар, а не чехльо или...?  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #125 -: Ноември 28, 2013, 12:06:50 am »
Защо да е жалко? Според мен е по-добре мъжа да е мъжкар, а не чехльо или...?  :rolleyes:

Защото силните жени прижличат слаби мъже.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #126 -: Ноември 28, 2013, 12:11:50 pm »
Не е задължително! Познавам двойки, при които и мъжа и жената са силни характери и се разбират чудесно!  ;)