Здравей Гост

Марс в 12ти дом

• 24 Отговора
  • 4394 Прегледи
Марс в 12ти дом
« -: Август 05, 2013, 11:10:23 am »
Някои, може ли да даде обяснение, за Мрас в 12 ти дом?...Проявленията, какви биха били..?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Марс в 12ти дом
« Отговор #1 -: Август 05, 2013, 12:23:42 pm »
От изключително значение е статуса на Марс в картата...,за да кажем как ще се реализира в 12-ти дом.
Основното значение на този дом е онова,което е скрито...,невидимо и бихме го приели като кошчето на хороскопа.
От руга страна 12-ти дом  е свързан с неприятелите,тайните врагове...трудности,закъснения , пречки,нещастни случки,кражби,нападения,загуби,самота...,клевети..доброволно и недоброволно отнемане на свобода..
Тук са всички затворени помещения...санаториуми,болници...,затвори...всички затворени и тайни сгради.
От  този дом съдим за характера на враговете ни.
Този дом показва какво е необходимо за да бъдем изчистени...Тук са и големите далечни пътувания...трудностите,както и успехите в чужбина.
Тук са и окултните знания...
Та в този ред на мисли интерпретациите могат да бъдат различни...и всичко зависи от статуса...както казах в началото.
Ако един Марс е хармонизиран и поставен в добри условия по знак...,както добре аспектиран.../без значение с твърди или леки аспекти/ може да даде огромен потенциал на картата.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2 -: Август 05, 2013, 01:00:44 pm »
По натал марс ми е в телец,но сега транзитира през 12ти дом....не ми е много приятничко :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Август 05, 2013, 01:12:04 pm »
По натал марс ми е в телец,но сега транзитира през 12ти дом....не ми е много приятничко :-[

В смисъл? Как усщаш..,че е свързано с Марс?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #4 -: Август 05, 2013, 01:14:47 pm »
Има тема за Марс в домовете  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Август 05, 2013, 01:16:31 pm »
Има тема за Марс в домовете  :blink:

Тъй-тъй..,но..тя е свързана с Ураническата астрология.... :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #6 -: Август 05, 2013, 01:16:44 pm »

Не знам....силна агресия,гняв....не мога да се оправя със ...моите си проблеми....де да знам и аз.Объркана съм.
При мен сега са активирани 4-8-12ти домове.Усещам силната карма на раменете си.Соларен АС също в 12ти,тр сатурн 4ти.....тежко ми е много.Голяма болка имам..

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Август 05, 2013, 01:18:26 pm »

Не знам....силна агресия,гняв....не мога да се оправя със ...моите си проблеми....де да знам и аз.Объркана съм.
При мен сега са активирани 4-8-12ти домове.Усещам силната карма на раменете си.Соларен АС също в 12ти,тр сатурн 4ти.....тежко ми е много.Голяма болка имам..

Агресия към теб самата..насочена навътре или.... :rolleyes:

« Отговор #8 -: Август 05, 2013, 01:21:57 pm »
Когато ми минаваше през 12-ти усещах силна умора и намалена работоспособност. Чувствах се като парцал.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #9 -: Август 05, 2013, 01:26:25 pm »

Агресия към теб самата..насочена навътре или.... :rolleyes:
О не! Не към мен....към този дето ме тормози....мъжът ми.

« Отговор #10 -: Август 05, 2013, 05:14:41 pm »
Притеснява ме, че Марс - а ми в 12 ти дом няма никакви аспекти...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #11 -: Август 05, 2013, 06:45:49 pm »
Марсът ми е в 12 дом, в Лъв, квадрат Уран, секстил Плутон и Слънце. И на мен ми е доста загадъчен в този дом. Но това, което мога да кажа за себе си е - Да! обичам постъпките ми да бъдат величествени, блестящи (типично по лъвски), ако имам и минимално съмнение, че действията ми няма да бъдат забелязани, въобще не си правя труда да действам, но от друга страна пък (може би идва от 12 дом) обичам винаги да действам "тайно", скрито, което е в пълна противоположност на лъва. А квадрата с Уран няма да го коментирам ;D Забавно е, ако не е трагично  :mellow:

*

ivola

• 41
« Отговор #12 -: Август 05, 2013, 07:39:35 pm »
Марс ми е в 12 д. Дева.Прави секстили със Венера и Юпитер.Квадрат с Луна и Нептун.Съвпад с Лилит и ЮЛВ. Екшъна е голям. :P Господар е на 8 д. Аз си го харесвам  :rolleyes:

« Отговор #13 -: Ноември 06, 2013, 05:03:19 pm »
Моят сега транзитира през 12-ти дом...Обичайните симптоми са мързел и намалена работоспособност.В момента друг страничен ефект е,че цялата съм нахапана от насекоми,към които имам алергия  :03: Сърбежите са ужасни,не мога да спя...Моя Марс е лош по натал-В Скорпион У8 е,ситуиран в 3-ти дом След 10-тина дни излиза от 12-тия ми дом.Моля се да се оправя  :03:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #14 -: Ноември 06, 2013, 05:22:24 pm »
Моят сега транзитира през 12-ти дом...Обичайните симптоми са мързел и намалена работоспособност.В момента друг страничен ефект е,че цялата съм нахапана от насекоми,към които имам алергия  :03: Сърбежите са ужасни,не мога да спя...Моя Марс е лош по натал-В Скорпион У8 е,ситуиран в 3-ти дом След 10-тина дни излиза от 12-тия ми дом.Моля се да се оправя  :03:
а не ти ли е "бунтовно" с чувството, че не можеш да го изразиш?
аз в редки моменти казвам голата-груба истина, ти си като мен, но в стил скорпион, а аз-меркруий. ИМАМ нужда да кажа, хората толкова много се крият, че накрая вече не са себе си.

« Отговор #15 -: Ноември 07, 2013, 10:22:29 am »
Имам Марс в Лъв в 12 дом, куинкус Луна, съпвад Венера, квадрат Плутон. В училище и като цяло, в по-голямта част от годините, които помня, винаги физическата активност изобщо не ми се е отдавала. За сметка на това, имам много малко спомени от по-ранни години, в които, напротив, справяла съм се много добре. Тезата ми, която вероятно важи за всеки Марс в 12 дом е, че в един период на живота на човек, обстоятелстата изглежда да налагат той да потисне гнева си до такава степен, че да загуби връзка с Марсовия архетип. А това с е вредно, защото чрез Марс защитаваме себе си и интересите си. В момента, в който човек отново възприеме тази част от себе си, няма да има никакъв проблем с това, че Марса е в 12 дом. Аз сега пак съм си доста активна и енергична, като в детските години, което много ме радва.  :blink:

« Отговор #16 -: Ноември 07, 2013, 10:25:18 am »
аз в редки моменти казвам голата-груба истина, ти си като мен, но в стил скорпион, а аз-меркруий. ИМАМ нужда да кажа, хората толкова много се крият, че накрая вече не са себе си.
Много съм бунтовна напоследък! Явно Скорпионския ми Марс не се чувства добре в 12-ти дом...Викам,плача! Изразявам всичко,което е вътре в мен,казах много неща,които криех.Но тези пъпки,тази алергия не знам от къде се взеха.Надявам се след като свърши транзита на Марс през 12-тия ми дом да се възстановя,че едва издържам вече! Като бясно куче съм  :angry:

« Отговор #17 -: Ноември 07, 2013, 12:39:08 pm »
Много съм бунтовна напоследък! Явно Скорпионския ми Марс не се чувства добре в 12-ти дом...Викам,плача! Изразявам всичко,което е вътре в мен,казах много неща,които криех.Но тези пъпки,тази алергия не знам от къде се взеха.Надявам се след като свърши транзита на Марс през 12-тия ми дом да се възстановя,че едва издържам вече! Като бясно куче съм  :angry:
От яд си пъпчасала казваш...Не се нерви за глупости ей...:)

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #18 -: Ноември 07, 2013, 12:49:36 pm »
Нерил, изпразваш кошчето/виж Марая го казва.../ чрез слово
12 дом е бунтовен-словесна агресивност, понякога, но и при цяла ,работеща в твоя полза карта-ти да я работиш пустата карта....та-може да даде и тайно знание, езо, окулт, интуиция...
марс в близнаци в 12-трудно релаксираш ментално, нужно е в изолация да си правиш нещо...четене, осмисляне, но марс си е дивак, в близнаци му липсва търпение...
планета без аспект е малко с уранов вкус..."ще си правя, действам, говоря -каквото си искам..."
12 дом обаче трябва да "дари" нещо на другите, за да получи...
12 дом е "минала", недовършена работа...на кой дом е управител марсът-в нея област трябва да си изградиш философия, според мен...да намериш отговорите...и за теб и -универсалните...

« Отговор #19 -: Ноември 07, 2013, 12:53:11 pm »
Нерил, изпразваш кошчето/виж Марая го казва.../ чрез слово
12 дом е бунтовен-словесна агресивност, понякога, но и при цяла ,работеща в твоя полза карта-ти да я работиш пустата карта....та-може да даде и тайно знание, езо, окулт, интуиция...
марс в близнаци в 12-трудно релаксираш ментално, нужно е в изолация да си правиш нещо...четене, осмисляне, но марс си е дивак, в близнаци му липсва търпение...
планета без аспект е малко с уранов вкус..."ще си правя, действам, говоря -каквото си искам..."
12 дом обаче трябва да "дари" нещо на другите, за да получи...
12 дом е "минала", недовършена работа...на кой дом е управител марсът-в нея област трябва да си изградиш философия, според мен...
Енигма Асц то ми е Лъв и Марса ми е в 11ти дом...неаспектиран...
Но за неаспектираната планета си абсолютно права- с хората знам как да се държа да ме харесат, но не ми дреме за хората. Преди беше ужас сега не е чак така..:)