Здравейте, изчетох цялата тема с голямо любопитство и искам да споделя с вас мислите си , макар че те се отклоняват от изложените по-горе.Ако някой си мисли , че астрологът ще му покаже с вълшебна пръчица , верния път, по който да тръгне, жестоко се лъже, всеки сам открива собствената си "топла вода" , най вече защото повечето от нас не искат да приемат , че и лошото е дадено за човек, без него няма да имаме база за сравнение за да кажем кое е добро.Любопитството ми към астрологията е отдавна, но от началото на годината се превърна в интерес и от тогава чета и се занимавам всяка вечер с лист и молив в ръка като прилежна ученичка :rolleyes: , напредъкът ми е нищожен , но любопитството - огромно, инатът -още по-голям! А всичко тръгна преди 5 години , когато реших да си поръчам хороскоп , усещах ирационалното си поведение , и вечният въпрос ЗАЩО не ми даваше мира , рових се из нета , намерих няколко адреса на астролози, / даже си харесах и една дама от този форум /писах им писма ,като изрично пишех , че услугата , която искам , е срещу заплащане, но всички ми отказаха. В началото се притесних , че са видели нещо гадно в картата ми, но тъй като съм оптимист, отхвърлих тази идея като нелепа и реших , че просто не им се работи, потърсих вината в себе си за това , че не съм им написала хубави писма и най-накрая реших , че явно не е дошло времето да имам хороскоп. Сигурно е било и така , защото след време сама построих картата си , с ентусиазъм на първолак започнах да сричам по нея, видях и добрите , и лоши аспекти, разкривайки една тайна , разбирах, че има още много, много. Всичко това написах за да кажа с няколко думи за лутания та си при избора на астролог.Така си останах без хороскоп, но това , което ме обиди най-много беше, че с изключение на дамата от форума , от никого не получих отговор или обяснение , защо ми отказват. Всеки е богоизбран за мисията си в този живот, но доброто възпитание , мисля, че никога не е излишно.