Здравей Гост

Никога не се доверявайте на беден гадател

• 47 Отговора
  • 6841 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: Никога не се доверявайте на беден гадател
« Отговор #40 -: Август 08, 2013, 10:22:55 am »
Камен Донев...  :haha: :rolf: :rolf: :rolf:
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #41 -: Август 08, 2013, 10:29:13 am »
"Много Ви благодаря за този прекрасен анонс".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #42 -: Август 08, 2013, 07:29:13 pm »
Здравейте, изчетох цялата тема с голямо любопитство и искам да споделя с вас мислите си , макар че те се отклоняват от изложените по-горе.Ако някой си мисли , че астрологът ще му покаже с вълшебна пръчица , верния път, по който да тръгне, жестоко се лъже, всеки сам открива собствената си "топла вода" , най вече защото повечето от нас не искат да приемат , че и лошото е дадено за човек, без него  няма да имаме база за сравнение за да кажем  кое е добро.Любопитството ми към астрологията е отдавна, но от началото на годината се превърна в интерес и от тогава чета и се занимавам всяка вечер с лист и молив в ръка като прилежна ученичка  :rolleyes: , напредъкът ми е нищожен , но любопитството - огромно, инатът -още по-голям! А всичко тръгна преди 5 години , когато реших да си поръчам хороскоп , усещах  ирационалното си  поведение , и вечният въпрос ЗАЩО не ми даваше мира , рових се из нета , намерих няколко адреса на астролози, / даже си харесах и една  дама от този форум /писах им писма ,като изрично пишех , че услугата , която искам , е срещу заплащане,  но всички ми отказаха. В началото се притесних , че са видели нещо гадно в картата ми, но тъй като съм оптимист, отхвърлих тази идея като нелепа и реших , че просто не им се работи, потърсих вината в себе си за това , че не съм им написала хубави писма и най-накрая реших , че явно не е дошло времето да имам хороскоп. Сигурно е било и така , защото след време сама построих картата си , с ентусиазъм на първолак започнах да сричам по нея, видях и добрите , и лоши аспекти, разкривайки една тайна , разбирах, че има още много, много. Всичко това написах за да кажа с няколко думи за лутания та си при избора на астролог.Така си останах без хороскоп,  но това , което ме обиди най-много беше, че с изключение на дамата от форума , от никого не получих отговор или обяснение , защо ми отказват. Всеки е богоизбран за мисията си в този живот, но доброто възпитание , мисля, че никога не е излишно.
Всичко е възможно. Невъзможното просто отнема по-дълго време.

« Отговор #43 -: Август 08, 2013, 07:42:05 pm »
Вместо да пишеш писма, по-добре да им беше искала банкова сметка.
Всички щяха да ти отговорят.

« Отговор #44 -: Август 08, 2013, 07:45:35 pm »
На прав път съм била, като съм мислила , че нещо съм объркала с писмата ;D
Всичко е възможно. Невъзможното просто отнема по-дълго време.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #45 -: Август 08, 2013, 08:27:49 pm »
Веднъж попаднах на една фалшива гадателка и астроложка, която в един от сайтовоте си се представяше с данните и картата на астроложката Гали. Погледнах в секция "Астрологични услуги", видях трицифрени тарифи и несвързани описания на предлаганите услуги, та реших да й пиша мейл. След третия мейл спря да ми отговаря. Но си спомням, че изказванията бяха от сорта, че един подробен рожден хороскоп се пише една година. А, на сайта й имаше и препратка към някаква "благотворителна" фондация с посочена набирателна банкова сметка.  ;D

Между другото, давали са я и по телевизията, в някакво предаване.

http://didi-astrology.blogspot.com/

Вижте астрологичната карта - със сигурност е на друг астролог.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #46 -: Август 08, 2013, 08:45:32 pm »
а не може ли просто две персони да са родени в сходно време и на сходно място?
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #47 -: Август 08, 2013, 08:48:05 pm »
И аз допусках, че е възможно, но по тази логика въпросната персона трябва да е родена по същото време и на същото място, а доколкото знам, не е варненка. По градуса на МС и АС може да се определи в коя част на България е станало раждането, тази карта е построена с варненски координати. Просто е задигната, де (и е използван същият формат, поне да я беше начертала с друга програма).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.