Здравей Гост

Какво е жената без мъж?

• 138 Отговора
  • 18413 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Какво е жената без мъж?
« Отговор #20 -: Август 07, 2013, 09:45:06 am »
Краби, не гледай асц.

А за втората с троновата венера, последното нещо, с което бих я определила, е вятърничавост. Дадох го и в описанията им.

« Отговор #21 -: Август 07, 2013, 09:47:14 am »
а на мен ми направи впечатление, че и при 2те венерата е близо до слънцето.

не вярвам, че може жената без мъж да е щастлива в дългосрочен план. ако е за някакъв период - да, на други поприща - да, но мисля, че като цяло винаги би липсвало нещо. включвам и случая, когато жената уж има мъж, но всъщност е сама.
колкото и да се перчат някои, че са си добре сами и не им трябва мъж, това за мен е защитна реакция или патология.

моята карта я има из форума, самотна майка съм. надявам се това да се промени в някой момент. както каза някой по-горе, по-добре сама, от колкото с какъвто и да е мъж. но и сама не е добре.

И аз съм такъв тип. И не че не се справям прекрасно с действителността сама, а и бивсшия ми мъж е много зад нас с детето, но усещам себе си, как да кажа, по-нежна, не за това, сякаш нещо е объркано, неприродно, а и преди да се запозная със Стрелеца чувствах сякаш имам нужда нещо да дам, а няма на кого.... нещо такова. Може да е и от това, че му познаваме хубавото на това трайно да се чувстваш обичан... ако не го знаехме може би щеше да е различно, не знам...., просто размисли...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #22 -: Август 07, 2013, 09:53:52 am »
самотна майка съм. надявам се това да се промени в някой момент. както каза някой по-горе, по-добре сама, от колкото с какъвто и да е мъж. но и сама не е добре.

Това мнение на Клер изразява и моето становище.
« Последна редакция: Август 07, 2013, 09:15:31 pm от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #23 -: Август 07, 2013, 09:58:42 am »
Краби, не гледай асц.

А за втората с троновата венера, последното нещо, с което бих я определила, е вятърничавост. Дадох го и в описанията им.

Познавам и друг човек с тронова венера и с асц. и луна в Стрелец, повярвай ми голям свободолюбивец е.
Едит: По скоро е авантюрист и не може да си намери половинка, която да го допълва.
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Нова

• 3491
« Отговор #24 -: Август 07, 2013, 10:02:38 am »
Краби, не знаем часа на раждане на жената, за да кажем какъв й е асцендента.
Аз изобщо не съм склонна да сложа ъглите в мутабелни знаци при нея. 100% фиксаж и дори не и кардинални оси. Може би телец на асц. От четирите знака, най й подхожда този. Казвам го налучки, не съм въртяла картата, за да ректифицирам, но телец много й се връзва, - твърде много характеристики на знака носи.

« Отговор #25 -: Август 07, 2013, 10:04:05 am »
Ето я и моята карта, ако може да помогне :blink:.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #26 -: Август 07, 2013, 10:04:46 am »
Краби, не знаем часа на раждане на жената, за да кажем какъв й е асцендента.
Аз изобщо не съм склонна да сложа ъглите в мутабелни знаци при нея. 100% фиксаж и дори не и кардинални оси. Може би телец на асц. От четирите знака, най й подхожда този. Казвам го налучки, не съм въртяла картата, за да ректифицирам, но телец много й се връзва, - твърде много характеристики на знака носи.

Окей, мислех че са точни. :rolleyes:

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #27 -: Август 07, 2013, 10:06:49 am »
Джени ти с тази тронова Луна и асц.Рак, смятам че си прекрасна майка и си и като за баща и като за майка )))

« Отговор #28 -: Август 07, 2013, 10:14:47 am »
Джени ти с тази тронова Луна и асц.Рак, смятам че си прекрасна майка и си и като за баща и като за майка )))

Но това по никакъв начин не ми е достатъчно, Краби. На мен партньорството, споделянето, любовта са ми супер важни. Ако знаеш колко ми стана мъчно вчера по повод развитието с предишната ти синастрия, как някакси не успя да си намериш отговора, който търсеше. Толкова ми се искаше да помогна или да ти кажа нещо, но като не разбирам и щеше да е някоя глупост... даже писах пък после го изтрих... абе важни са ми чувствата, много...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #29 -: Август 07, 2013, 10:16:26 am »
Марс У7 в 10д е ретро, в съвпад със СЛВ и в широк квадрат с Венера У1 в 7д

Марс по прогресии вече е директен, слава богу, но да, има потенциал натално. Ама тоя квадрат - 105гр? Не е ли по-скоро разходящ тригон?  ;D ;D ;D Каквото и да е, и двете са фиксирани, аз съм моногамна  ;)

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #30 -: Август 07, 2013, 10:16:59 am »

Но това по никакъв начин не ми е достатъчно, Краби. На мен партньорството, споделянето, любовта са ми супер важни. Ако знаеш колко ми стана мъчно вчера по повод развитието с предишната ти синастрия, как някакси не успя да си намериш отговора, който търсеше. Толкова ми се искаше да помогна или да ти кажа нещо, но като не разбирам и щеше да е някоя глупост... даже писах пък после го изтрих... абе важни са ми чувствата, много...

Ох милата, не се притеснявай. Много хора се включиха на лични и искрено ти благодаря, че си искала да ми помогнеш! Аз го оценявам много! Знам че ти трябват, все пак има толкова вода по твоят натал, и то на ключови места. Просто съм сигурна, че си страхотен родител, майка ми е със сходна карта като твоята, невероятно отдадена и страхотен родител, като за двама е.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #31 -: Август 07, 2013, 10:21:31 am »
Понеже сме в астро форум - тя е Луна без Слънцето. Трябва да свети 24 ч. в денонощието. Изтощително. Самотно. Недосатъчно. Но може и да е благородно по същността си.

Хубаво казано...Луната , ...без Слънцето. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #32 -: Август 07, 2013, 10:23:20 am »

Та за коя жена без мъж говорим? За Тази, която живее сама, неомъжена, необвързана, но настрани приема контакт с мъжете, ако не са й в къщата; Тази, която категорично отказва обвързване и не й тиктака биологичния часовник, а хората й казват "Хайде"; Тази която е сама, и преди и сега, и ще бъде, не търси, не иска, не консумира - старата мома в чистия й вид /независимо дали е девствена изобщо/; Тази, която до едно положение е била омъжена, но от един момент нататък живеее само с и за себе си - обикновено около и след климактериумна възраст, успешна социално жена; и дори Тази, която условно и официално е с мъж, но на практика той е като фон по отношение на междуличностни, интимни, социални, ежедневно-битови и други смисли - явно Марая не е имала точно тази една предвид, но все пак това си е жена "без мъж";
И най-вече - коя слива е необрулена - тази, която не се ашладисва или тази, която не подписва договор за приемо-предаване на джибрите си?

Адмирации!  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #33 -: Август 07, 2013, 10:23:33 am »
Ето я и моята карта, ако може да помогне :blink:.
при теб У1 и У7 са в точен квадрат

То и в живота ми е същото - няма дисциплиниране тази моя Луна.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #34 -: Август 07, 2013, 10:46:17 am »
Яяяяяя, ти сигурна ли си?  :-\ Всъщност, определено ти знаеш най-добре, но ти се дава късна любов.

А Шопенхауер

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #35 -: Август 07, 2013, 10:47:22 am »
Още един стрелец, даже и стелиум :)

Съжалявам, може да съм в грешка, но съм забелязала, че те са по свободолюбиви и трудно можеш да ги завържеш, естествено зависи от целият натал, но определено дава звук :)

*

Нова

• 3491
« Отговор #36 -: Август 07, 2013, 10:49:49 am »
Мейл, за съжаление на темата, но твоя радост, твърде си млада, за да те класираме при жените без мъж. Гледай си "детството".

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #37 -: Август 07, 2013, 10:56:56 am »
Нова какво детство на 23, хората се женят и деца правят около мен на тази възраст, а някой са на стаж в семейният живот от 2-3 години  ;D ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #38 -: Август 07, 2013, 11:12:33 am »
Тя няма бърза работа. Нека се радва на ергенлъка.
Тези със стажа да си берат гайлето и също да се радват на живота.

На 23 не си стара мома и не си жена без мъж.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #39 -: Август 07, 2013, 11:14:27 am »
Така, така :) Мейл, с Аш няма да ти е трудно да ти се налепят по 20-30 на игра, като помня и колко си хубава от снимката, която беше публикувала.