Така, ето ви карти на две дами, които никога не са били омъжвани, имаме възрастова разлика, но доколкото знам и познавам, няма наличия някога някъде в какъвто и да е смисъл да е имало мъже около тях. Дали са девствени, не знам. Но не са виждани с и около мъже. Нежелаят и не търсят мъже. Не говорят за тях. И двете са много обичливи и грижливи към племенници и се раздават много в това отношение. Първата ми изглежда някакси тъжна /дали от този факт или живота изобщо/, тя е и доста изолирана от хората и събитията като цяло, живее скромно и ограничено, аскетски някакси, пестеливо, безлична на външен вид, доста скромна, няма никакъв ищах към разкрасителни мероприятия, дрехи, грим. Тя дори иска да работи само с жени, а към мъжете - не любовните, а колеги и всякакви, има едно пренебрежително отношение, предпочита да не са й на среща.
Втората, доколкото знам е имала и може още да има кандидати. Разказвала е как на вратата й идва например някакъв майор, козирува, представя се и казва, че е дошъл да се сватосва с нея ) Живее в много малко населено място, където е "фактор", познават и уважават, ценят заради професията й, с име, хората са й благодарни, тя е много всеотдайна. Ще се гримира и за да измие чиниите и напарфюмира преди сън ))
И двете са фиксажи, сто години едно и също, без промяна и на сантиметър в нещата, които правят. Изменението е възможно само в бедствени случаи, пестеливи, трудно се разделят с нещата. Часовете естествено не са точни.