Здравей Гост

Какво е жената без мъж?

• 138 Отговора
  • 18307 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Какво е жената без мъж?
« Отговор #80 -: Август 07, 2013, 12:53:40 pm »

АСЦ не е Близнаци, ако е с такава структура, по-скоро да е Рак и Луната да съвпада със СЛВ....

Ами подхожда й рак, мисля. Но там не знам. Луната категорично ще да е телешка, а няма как тогава да изместиш асц напред.
Много е вероятно да е в риби асц.

*

Нова

• 3491
« Отговор #81 -: Август 07, 2013, 12:54:54 pm »

АСЦ не е Близнаци, ако е с такава структура, по-скоро да е Рак и Луната да съвпада със СЛВ....

И рак не може да е - ние със сестра ми с ме с по една педя ханш :blink:

По рак се и пълнее. Вие сигурно сте лунни сърпове, но луната е виновна и за приливите.

« Отговор #82 -: Август 07, 2013, 12:56:16 pm »

И рак не може да е - ние със сестра ми с ме с по една педя ханш :blink:

По рак се и пълнее. Вие сигурно сте лунни сърпове, но луната е виновна и за приливите.

Нищо не рабрах....

*

Нова

• 3491
« Отговор #83 -: Август 07, 2013, 12:59:36 pm »
Казвам, че раците и пълнеят. Вие със сестра ти сте слаби, както може да бъде тънък и лунния диск, и както ще бъде след ден-два, погледни небето.
Но това е женски знак, дава живот, изобилие, пищност. Та при пълнолуние /едра луна/ се активизират приливите на морета и океани и нещата растат.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #84 -: Август 07, 2013, 01:01:23 pm »
Луната дава окръгленост. Казват, че новолунните са с бузки, разбирай и кльощави да са, са с едри, месечиновидни лица.
Иначе, дебелината е по Юпитер, СЛВ, или Юпитер около осите, около У АСЦ - такива неща.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #85 -: Август 07, 2013, 01:06:04 pm »
Луната дава окръгленост. Казват, че новолунните са с бузки, разбирай и кльощави да са, са с едри, месечиновидни лица.
Иначе, дебелината е по Юпитер, СЛВ, или Юпитер около осите, около У АСЦ - такива неща.

Да, аз съм новолунна и съм такава, както го описа. Обло лице, без резки черти, точно месечиновидно.
При тази булка, асц водолей не ми се връзва, ноо защо не стрелец?? Дава си обем и изобилие и асц там, ако е между уран и нептун супер се връзва с това, че не можеш да я определиш. Не знам - за мен аз виждам слънцето и луната в нея.

« Отговор #86 -: Август 07, 2013, 01:06:11 pm »
Аз нали се ректифицирам и затова питам, защото ние сме по 50 кг/168, никакви бузки, но с финна костна структура и не изглеждаме болезнено слаби.

« Отговор #87 -: Август 07, 2013, 01:08:48 pm »
А хората с асцендент стрелец винаги имат видимо едри длани, това съм забелязала аз.

« Отговор #88 -: Август 07, 2013, 01:15:35 pm »
Не се лъжете сaмо по един aсц. дa определяте външен вид. Мaйкa ми е водолей с aсц. близнaци и никaкви плaнети около aсц. и е с мaлко и крaсиво лице кaто въздушните, но много широк хaнш. Докaто aз винaги съм билa слaбa, докaто прогресивните Слънце и aсц. не ми влезнaхa в телец, но пък тогaвa се рaзкрaсих и мъжете ми се лепят. Дa ги питaш що.

Защото си голям сладур - винаги толкова позитивна :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #89 -: Август 07, 2013, 01:17:00 pm »
Не се лъжем, съвместяваме и слънцето с луната. Зикову гледа и к2 )))
Понеже я знам, та се пробвам да гадая и отхвърлям варианти.

*

Нова

• 3491
« Отговор #90 -: Август 07, 2013, 01:20:55 pm »
Впрочем сега покрай Джени се сещам, че дебел слънчев скорпион или такъв с тенденция към прекомерност в телосложението се среща изключително рядко, като Халеевата комета. Аз за целия си живот се сещам само за един вариант, друго по картата не знам, може нещо да е допринесло, но там имаше и генетичен фонд - баба, татко, особено бабата.

« Отговор #91 -: Август 07, 2013, 01:22:12 pm »
Не се лъжете сaмо по един aсц. дa определяте външен вид. Мaйкa ми е водолей с aсц. близнaци и никaкви плaнети около aсц. и е с мaлко и крaсиво лице кaто въздушните, но много широк хaнш. Докaто aз винaги съм билa слaбa, докaто прогресивните Слънце и aсц. не ми влезнaхa в телец, но пък тогaвa се рaзкрaсих и мъжете ми се лепят. Дa ги питaш що.

Питaй Иринa, друго ще ти кaже ;D

Аз си знам...

А ако може някой да опише асцендент лъв, защото вече и аз не знам на кого да вярвам за тези нашите часове на раждане.

*

Нова

• 3491
« Отговор #92 -: Август 07, 2013, 01:23:15 pm »
Зa килогрaмите гледaм и Сaтурн, зaрaди волятa.

Сладур. Добре, че е той, та малко от малко да мязам на човек, та се надявам да си права и да не достигна 150.

« Отговор #93 -: Август 07, 2013, 01:30:33 pm »
Моя прогресивен АЦ е във Везни и определено ме разкраси и подобри вкуса ми. А как влияе прогресивното Слънце и Венера в Риби?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Нова

• 3491
« Отговор #94 -: Август 07, 2013, 01:34:24 pm »

Аз си знам...

А ако може някой да опише асцендент лъв, защото вече и аз не знам на кого да вярвам за тези нашите часове на раждане.

100 пъти е описван. В класически вариант: пищни гърди, изобщо широк торс, отгоре много повече от долу, малък, тесен тип мъжки таз, изфинени, изваяни крачета, горната половина е "по-голяма" от долната, често ръцете на жените при бицепсите и рамене може да са съразмерни на бедрата им, а оптически дори по-големи, ако ме разбираш, коремчести - представи си животното лъв.
Косата като лъвска грива в разните му проявления. Най-често чуплива или къдрава, рядко лъв е с тънка и права, увиснала коса, освен ако това не е модерно в момента, те следват тенденциите. Лицето е по-скоро с меки черти. По-скоро светла цветова гама. Привличат. Търсят внимание, говорят за себе си и своя свят, деца, мъже, работа, своя живот. Чувстват се длъжни да те информират за това. Обичат да се кичат, разкрасяват с ценни и неценни материали, цветни, модни хора. Трудно "подвижни", не променят местоживеене, месторабота, партньори, доколкото това е възможно. Намират си място да блестят и не щат да го напускат. По-скоро семейно ориентирани. Мит за мен е, че се стремят към лидерски позиции, не биха нарушили царството си с битки за върхове, повече им харесва да си властват в своя малък свят. Лъвът в това отношение не е цар на животните и един рак го бие по точки. Мое мнение.
Изключенията не само при този знак, говорят за външно въздействие на други знаци.

*

Нова

• 3491
« Отговор #95 -: Август 07, 2013, 01:44:58 pm »
Моята прогресирала от 22 години в риби венера изобщо не е флорцa, лиглa, съблaзнителкa, дори и сега, когато е в първи. Наталното не се променя чак толкова чувствително. Поне при мен.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #96 -: Август 07, 2013, 01:48:41 pm »
Какво д е жената без мъж? Има жени и жени - някои жени без мъж са като земя без вода, други жени без мъж са като риба без колело  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #97 -: Август 07, 2013, 01:51:27 pm »
Моята прогресирала от 22 години в риби венера изобщо не е флорцa, лиглa, съблaзнителкa, дори и сега, когато е в първи. Наталното не се променя чак толкова чувствително. Поне при мен.
Тя и моятa е в първи и ще виси тaм, a ми трябвa във втори. Не може дa не ти се е отрaзилa рибешкaтa, дори и пaри вaдиш от нея, зaмисли се, a и несъмнено си желaнa женa.

Аз ли бе??? Кви пари? Къде? Желана? хм.

Считам, че обаче при Дрийм ще е точно, както го описа - тя просто си го носи.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #98 -: Август 07, 2013, 01:58:30 pm »

Аз си знам...

Гледаш ли се в огледалото често? Някакси харесва ли ти да се гледаш и да си казваш колко си прекрасна? Ако, да не му мисли - асц.Лъв... Излизам с един от няколко месеца вече, и въпреки че съм му ДЦ с Водолея, погнусява ме на моменти  ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Нова

• 3491
« Отговор #99 -: Август 07, 2013, 02:00:55 pm »
Не я заблуждавай с огледалото, защото вие рачките се гледате там не по-рядко. И примерите не са един и два. Суетни. Друг е въпроса какви са подбудите за това, вътрешния мотив и с какви очи се оглаждате. Факт е, че винаги рачката има огледалце под ръка, косичката ще оправи, червилце нещо.