Здравей Гост

Безотговорност

• 23 Отговора
  • 3551 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Безотговорност
« -: Август 09, 2013, 06:57:44 pm »
Къде в натала се крие?
Има ли знаци свързани с безотговорността?
Лош аспект на Сатурн? Или пък лек и хармоничен?
Само Сатурн или и нещо друго? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re: Безотговорност
« Отговор #1 -: Август 09, 2013, 07:40:44 pm »
Къде в натала се крие?
Защо Сатурн? Нали Сатурн се свързва с отговорноста и задълженията.По скоро ако е намесен Уран бих предположила безотговорност.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

« Отговор #2 -: Август 09, 2013, 07:43:51 pm »
Аз съм безотговорна ;D !
Имам Слънце опозиция Сатурн и Сатурн опозиция Меркурий, въпреки, че втората е доста широка.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Август 09, 2013, 07:46:10 pm »
Уран...Той е нестандартен...и безотговорен ...смяташ. Така ли? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Август 09, 2013, 08:29:57 pm »
Къде в натала се крие?
Защо Сатурн? Нали Сатурн се свързва с отговорноста и задълженията.По скоро ако е намесен Уран бих предположила безотговорност.

Именно...отговорност ,защото Сатурн е това. Аспект някакъв според мен е виновен...

« Отговор #5 -: Август 09, 2013, 08:48:39 pm »
Трябва цялата карта да се гледа. Но,да.... смятам ,че ако е намесен Уран може да има безотговорност.Нестандартноста е само една малка част от проявлението на Уран.То си зависи и от проработката на аспектите в човека,но все пак това е егоистична планета и обича да си върши нещата по неин начин.Дори да е само за да направи напук на другите.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6 -: Август 09, 2013, 08:50:49 pm »
Аз като Стрелец обичам да бягам от отговорност, макар че ако обещая нещо, го изпълнявам. Въпреки това, трудно се навивам да обещавам каквото и да е и предпочитам да не поемам излишни отговорности. Така че смятам, че и този знак е замесен.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Август 09, 2013, 08:55:16 pm »
19.06.1995г.
16 часа
Попово

Ето го- супер безоотговорен...

Аз живея с близнак от няколко години и мисля, че слънчевия знак няма касателство ъм темата отговорност...
За Луната мисля..,че е отговорна....

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #8 -: Август 09, 2013, 08:58:20 pm »
Майка ми твърдеше, че баща ми е бил безотговорен (макар, че те са били доста млади и това е типично за тази възраст), той има съвпад на луна, марс и сатурн в дева.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Август 09, 2013, 09:28:01 pm »
В какъв смисъл е безотговорен младежът - вятърничав, твърде променлив, на настроения, лабилен, послъгва, не си държи на думата? В какво се изразява неговата безотговорност?

Да, Сатурн в твърд аспект към светилата може в някои случаи да даде и нежелание да се поемат отговорности, когато се пада в мутабелни знаци. И аз имам такива наблюдения. Но трябва да има и силно влияние на Уран или Раху.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #10 -: Август 09, 2013, 09:30:42 pm »
Аз като Стрелец обичам да бягам от отговорност, макар че ако обещая нещо, го изпълнявам. Въпреки това, трудно се навивам да обещавам каквото и да е и предпочитам да не поемам излишни отговорности. Така че смятам, че и този знак е замесен.
Съгласна съм с теб.Преди малко и Юпито ми се въртеше в главата.Мисля,че при някои положения работи като малефик  .

*

elfidka

• 3129
« Отговор #11 -: Август 09, 2013, 09:33:03 pm »
Уран...Той е нестандартен...и безотговорен ...смяташ. Така ли? :rolleyes:

И аз съм за Уран, няма по-безотговорен от него :)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #12 -: Август 09, 2013, 09:33:57 pm »
В какъв смисъл е безотговорен младежът - вятърничав, твърде променлив, на настроения, лабилен, послъгва, не си държи на думата? В какво се изразява неговата безотговорност?

Да, Сатурн в твърд аспект към светилата може в някои случаи да даде и нежелание да се поемат отговорности, когато се пада в мутабелни знаци. И аз имам такива наблюдения. Но трябва да има и силно влияние на Уран или Раху.  ;)
И аз искам същото да питам. Към  какво е безотговорен.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #13 -: Август 09, 2013, 09:36:14 pm »

И аз искам същото да питам. Към  какво е безотговорен.

В каква сфера се проявява безотговорността, това е важно защото има хора които са много отговорни към работата си и безотговорни в личен план ....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #14 -: Август 09, 2013, 09:38:23 pm »
Соред мен мястото на Сатурн в Натала определя къде всъщност човек е най-отговорен .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #15 -: Август 09, 2013, 09:46:57 pm »
19.06.1995г.
16 часа
Попово

Ето го- супер безоотговорен...

Това ли е безотговорното Близнашко Слънце? Милото как е ухапано :( В 8 дом квадрат
с Луна,Сатурн и връх на йод само с тежкари.Много работа му предстои.Цял живот.Лошото е че може и да не разбира за какво става въпрос.

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Август 09, 2013, 10:54:55 pm »

Vednaga отговарям...
Годините се виждат...
Живея във Варна...Гледам морето...Сещаш се, че магистралата за Златни пясъци е под носа ми.Почти всеки ден...стават катастрофи...Малките нямали батерия на телеоните..,той също...
от 11 часа на обяд...до 21 часа вечерта.
Обадиха ми се от друг телефон....

Друг безотговорен близнак
1.06.1985
софия
15:15 мин.
АСЦ везни....
Тази вечер си позволи реплика...живее с голямата.Познаваш и 2-та. :blink:
И..,ако това се беше случило отдавна преди година - НЕ ЗНАМ!
Днес режа...като хирург и хвърлям.

Аз имам слънце каре Сатурн и меркурий...По-отговорен човек от себе си не познавам.
Винаги имам батерия..,винаги нося отговорност...плащам за тази си отговорност...При това карето е мутабелно...
Слънчевия знак не играе според мен..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #17 -: Август 09, 2013, 10:58:55 pm »
Това тяхното са детински изпълнения, все някога ще им дойде акъла в главата, но дотогава ще те правят дива и красива.  ;D

Помислих си - какво му е чак толкова безотговорното на това хлапе, все пак за него самостоятелният живот все още не е почнал или едва започва... Има време да му уври главата.

Сетих се как майка ми все ме дебнеше кога ще се прибера и се притесняваше за мен - при все това, че вече не бях толкова малка, тя детството ми и ранния пубертет е пропуснала.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Август 09, 2013, 11:09:01 pm »
Това тяхното са детински изпълнения, все някога ще им дойде акъла в главата, но дотогава ще те правят дива и красива.  ;D

Помислих си - какво му е чак толкова безотговорното на това хлапе, все пак за него самостоятелният живот все още не е почнал или едва започва... Има време да му уври главата.

Сетих се как майка ми все ме дебнеше кога ще се прибера и се притесняваше за мен - при все това, че вече не бях толкова малка, тя детството ми и ранния пубертет е пропуснала.

Тези детски изпълнения може да донесат инфаркт...както се досещаш... :( Просто нямам думи.
Човек е такъв в живота...,какъвто е възпитан в първите 7г, няма да говоря повече...защото ще ми мрънкат и ще ми говорят за вина...
Но..,последния така наречения зет... :blink: сложи капак на всичко тази вечер...
безотговорността е диагноза.

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #19 -: Август 09, 2013, 11:35:23 pm »
според мен едно е да си безотговорен и по-скоро се възпитава и друго да те е страх да поемаш отговорност ... имам съвпад сатурн уран и нямат напрегнати аспекти с никой - признавам че предпочитам друг да носи отговорност но поема ли я аз - давам всичко от себе си
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!