Здравей Гост

Мъжки идеал

• 84 Отговора
  • 10143 Прегледи
Re: Мъжки идеал
« Отговор #20 -: Август 10, 2013, 12:40:04 pm »
красив, спортно-елегантен, ЧЕСТЕН, внимателен, грижовен, културен, целеустремен, любящ, подкрепящ, щедър, забавен, остроумен, ярък, душата на компанията, но да не допуска всеки до себе си  ;D нежен, отговорен, човек, който не се отказва лесно;) магнетичен, с чаровна усмивка, сръчен, да има много приятели  ;D да умее да признава слабостите си и да умее да уважава:) Да не лъже, да не е нагъл и досаден 

Къде да си го поръчам   :rolleyes:  ;D

Не се поръчва - има си магазин - влизаш и си избираш!

"Неотдавна бил открит магазин, в който жените можели да си изберат и да си купят мъж. На входа висяла табела с правилата на работа на магазина със следното съдържание:
1. Вие можете да посетите този магазин САМО ВЕДНЪЖ.
2. В магазина има 6 етажа, като качеството на мъжете се повишава с увеличаването на номера на етажа.
3. Можете да си избирате мъж от който и да е етаж и да се качвате на по-горен етаж. Но не се разрешава връщането на по-долен етаж!!!

Една жена решила да посети този „Магазин за мъже”, за да си намери половинка.
След като прочела на входа на първия етаж табелата: „Мъже, които имат работа” – тя веднага се качила на втория етаж. Табелата на втория етаж гласяла: „Мъже, които имат работа и обичат децата”. Жената отишла на третия. Там имало надпис: „Мъже с работа, обичащи деца и необикновено красиви”. „Божичко!” – зарадвала се жената, но все пак се качила на четвъртия етаж. Там висяла табела: „Мъже с работа, които обичат деца, ослепително красиви и помагащи вкъщи”.
- Невероятно! – възкликнала жената – Много ми е трудно да устоя!
Но, произнасяйки това, тя все пак се качила на петия етаж. Надписът там бил: „Мъже, имащи работа, обичащи децата, с ослепителна красота, помагащи вкъщи и много романтични”. На жената много и се приискало да остане на този етаж и да си избере половинка, но все пак се преборила с чувствата си си и се качила на последния етаж. И на този етаж прочела надпис със следното съдържание: „Вие сте посетителка № 31 456 012, тук няма мъже, този етаж съществува само за да докаже за пореден път, че е невъзможно да се угоди на една жена. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин!

А точно срещу този магазин бил открит "Магазин за жени". На първия етаж се предлагали жени, които обичат да правят секс. На втория – богати жени, обичащи да правят секс. А от третия до шестия етаж не се знае какви жени се предлагат, защото ДОСЕГА НИКОЙ НИКОГА НЕ СЕ Е КАЧВАЛ!"
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #21 -: Август 10, 2013, 12:40:32 pm »
Идеалният мъж за мен е със:
Слънце в Стрелец или Овен.
Луна и Венера да са му във водни знаци, но никога във въздушни.
Юпитер да не е във воден знак, не знам защо, ама такива не ме привличат ;D .
Да преобладава огън в натала му.

+1 само слънцето задължително да е в Стрелец :)
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Август 10, 2013, 12:42:08 pm »
Като гледам критериите, които изброявате, вероятността да си останете сами, е много голяма! Мъжете не сме предмети, които могат да бъдат поръчвани според нечий идеал и вкус.

Факт е..,че нито мъжете нито жените са предмети. ;D Но...липсата на критерии гарантира ли близост?
Що е нужно да си поръчваме..,избираме според собствения си идеал и вкус.
Е..,разбира се,че при някои жени те са прекалено високи.. :P

Според мен всеки натив търси своята половинка в живота...И не винаги я среща..,не заради високите си изисквания , а точно поради липса на изисквания.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

• 2737
« Отговор #23 -: Август 10, 2013, 12:42:38 pm »
Цитат
Къде да си го поръчам?
Не се поръчва - има си магазин - влизаш и си избираш!
...
Вече сме го чели това, повтаряш се.  :P

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #24 -: Август 10, 2013, 12:42:58 pm »
Като гледам критериите, които изброявате, вероятността да си останете сами, е много голяма! Мъжете не сме предмети, които могат да бъдат поръчвани според нечий идеал и вкус.

ее пошегувах се:)))) знам, че няма идеални хора:))) просто изброих максимално качествата, които бих искала да има:))) позволих си да помечтая  :-[
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #25 -: Август 10, 2013, 12:44:10 pm »
При мен, откакто транзитен Сатурн отмина съвпада с натална Венера преди около 2 години, спрях да мечтая чак толкова.

« Отговор #26 -: Август 10, 2013, 12:45:57 pm »
А вие какво, мъжете нямате ли изисквания ?!

Иначе това, което Калоян е написал е много правилно, освен частта с магазина където се предлагат жени. Богати жени обичащи да правят секс ?! Такива със сигурност няма да могат да бъдат купени ;D . И мъжете ли почнахте да гледате материалното състояние ?

« Отговор #27 -: Август 10, 2013, 12:48:20 pm »
А вие какво, мъжете нямате ли изисквания ?!

Иначе това, което Калоян е написал е много правилно, освен частта с магазина където се предлагат жени. Богати жени обичащи да правят секс ?! Такива със сигурност няма да могат да бъдат купени ;D . И мъжете ли почнахте да гледате материалното състояние ?

ок, сменяме го на "Красиви жени, обичащи секса!" - така май е по-правилно!!!!  ;D
а ти защо си мислиш, че могат да се купуват богати мъже? Или вие, жените, сте специални клиенти!
иначе правилно си написала: "И вие ли започнахте...?" - явно имаш предвид, че вие сте си такива отдавна! )))

« Отговор #28 -: Август 10, 2013, 12:51:26 pm »
ок, сменяме го на "Красиви жени, обичащи секса!" - така май е по-правилно!!!!  ;D
а ти защо си мислиш, че могат да се купуват богати мъже? Или вие, жените, сте специални клиенти!

Богати мъже не се купуват, те се прелъстяват от красиви жени, обичащи секса  ;) !

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Август 10, 2013, 12:52:44 pm »
При мен, откакто транзитен Сатурн отмина съвпада с натална Венера преди около 2 години, спрях да мечтая чак толкова.

Ооо..,не  съм съгласна ,че този съвпад е причината да спреш да мечтаеш. :blink:
Нито една от двете планети не се свързва с мечтите.... ;D
Промяна в ценностите ДА. И 2-те планети са материални...,но за мечтите ...тц.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

• 2737
« Отговор #30 -: Август 10, 2013, 12:55:12 pm »
По-скоро разбрах, че идеални хора няма и че е глупаво да издигам определени хора в култ, при положение, че и те са като останалите със своите слабости и грешки. Поради тази причина малко или много се "заземих".

« Отговор #31 -: Август 10, 2013, 12:58:59 pm »

Богати мъже не се купуват, те се прелъстяват от красиви жени, обичащи секса  ;) !

значи вицът е напълно правилен! (особено с новата ми поправка)  ;D ;D ;D ;D ;D

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #32 -: Август 10, 2013, 01:08:03 pm »
По-скоро разбрах, че идеални хора няма и че е глупаво да издигам определени хора в култ, при положение, че и те са като останалите със своите слабости и грешки. Поради тази причина малко или много се "заземих".

Няма перфектни хора, всеки си има кусур:) вече зависи за кое сме склонни да правим компромиси, не може да се примиряваме с всичко и всеки:) всеки си има слабо място и е правил и допуска грешки:) това е човешко:) важно е да можем да си признаем грешките, да се научим да не ги повтаряме, да се научим да прощаваме на себе си и на другите хора:)))
Ако ясно изразиш какво искаш, цялата вселена ще ти съдейства да го получиш:) хората са казали "внимавай какво си пожелаваш, може да се сбъдне" , уловката е да си уточнил с подробности какво искаш  ;D
Никога не спирай да мечтаеш, въпреки всичко:))))))))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #33 -: Август 10, 2013, 01:09:02 pm »
Глупости! За всеки влак си има пътници и всеки от нас си има своята идеална половинка,която е там някъде и го чака...Някой някога беше казал "Смееш ли да си пожелаеш всичко"? Е аз посмях! И го получих  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #34 -: Август 10, 2013, 01:18:20 pm »
Значи за мен най-лошото е стиснат мъж. Типичен пример за това е братовчед ми. Толкова е стиснат, че веднъж, когато излезнал с братовчедка ми и приятелката си на кафе, с приятелката му си взели една бутилка безалкохолно и си я поделили. А пари има, доктор е, дори и служебна кола има.

И сега му погледнах картата. Той е антипод на това, което изброих в началото на темата.
Слънце в Дева в съвпад със Сатурн
Венера в Лъв
Луна във Водолей
Юпитер в падение

Е, добре, че поне има кой да го търпи :rolleyes: !

*

911

• *
  • 137
« Отговор #35 -: Август 10, 2013, 01:19:32 pm »
В кръга на шегата,все съм си мислила,че най-подходящият мъж за мен
ще е с Луна в Рак  Венера в Рак и  Марс  или Меркурии -огнени - срещнах го ...уви ... била съм  в грешка  ;D

« Отговор #36 -: Август 10, 2013, 01:48:29 pm »
Значи за мен най-лошото е стиснат мъж. Типичен пример за това е братовчед ми. Толкова е стиснат, че веднъж, когато излезнал с братовчедка ми и приятелката си на кафе, с приятелката му си взели една бутилка безалкохолно и си я поделили. А пари има, доктор е, дори и служебна кола има.

И сега му погледнах картата. Той е антипод на това, което изброих в началото на темата.
Слънце в Дева в съвпад със Сатурн
Венера в Лъв
Луна във Водолей
Юпитер в падение

Е, добре, че поне има кой да го търпи :rolleyes: !
Ужас! Направо настръхвам от стиснати мъже! Досега с 2-ма такива съм излизала и толкова ме беше подразнила стиснотията им,че ги направих сами да си говорят! Казах им директно,че са жалки,смешни и стиснати и им забих шута  ;D

« Отговор #37 -: Август 10, 2013, 01:52:28 pm »
Казах им директно,че са жалки,смешни и стиснати и им забих шута  ;D

Ти трябва да имаш много огън/въздух в натала ;D !

« Отговор #38 -: Август 10, 2013, 01:56:36 pm »
Казах им директно,че са жалки,смешни и стиснати и им забих шута  ;D

Ти трябва да имаш много огън/въздух в натала ;D !
Петодомен Водолей съм с Марс в Скорпион и Плутон,който ми квадратира Меркурия. На никой нищо не спестявам! Даже веднъж нахоках сегашния,че ми сипва само домашно вино,пък на мен не ми харесва и искам купешко и скъпо  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Август 10, 2013, 01:57:29 pm »
Аз също съм директна...Да Слънцето ми е огнено и Меркурий..,но преобладава земната стихия...
Директен- май идва от Мерка... :rolleyes: