Здравей Гост

Мъжки идеал

• 84 Отговора
  • 10075 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Мъжки идеал
« Отговор #80 -: Август 11, 2013, 10:10:34 am »
Ами след 3 години няма да съм първа младост, а и прог. ми Венера стана ретро. Кучка! Не успя да влезе в телец. :-X

И моята е гаднярка - ха, да направи точен съвпад със Слънцето по прогресия и се обърна директно на един градус от него! Затова с любовта си говорим на различни езици.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #81 -: Август 11, 2013, 10:12:55 am »
И прогресивно слънце сменя знак :o това определено е нов мъж, предупредения е въоръжен както казва Марая ;D

Това за морала съм го пропуснала, сори
Ами след 3 години няма да съм първа младост, а и прог. ми Венера стана ретро. Кучка! Не успя да влезе в телец. :-X

Т.е. прогресивно слънце първо ще направи съвпад с натална венера, а после ще настигне и прогресивната и ще направи съвпад и с нея? Двама нови мъже ;D

Прогресивното Слънце ще направи съвпад с натални Венера, СЛВ и Хирон. Не мисля, че Хирон ще даде такива "екстри". Прогресивната Венера беше в последната декада на овен и скоро обърна ретро, така че и Тя не е на любовна вълна, а и ще съвпадне с прог. Сатурн. През тях ще мине тр. Уран. Красота! Ако е на любов, ще го преживея :P ;D. Дано не е нещо друго. :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #82 -: Август 11, 2013, 10:14:10 am »
абе ще устискам днес вече се чувствам по добре, ако не се избием другия път като се видим може и да се съберем ама да видим, че нещо изведнъж на мен ми стана безразлично като че ли .

Буйна кръв тече във вените ти и това е.

*

Uran

• 6041
« Отговор #83 -: Август 11, 2013, 10:14:25 am »
Хайде сега, ще ме изкарате некрофил

Чакай сега, ти направо в моргата го вкара :o !
90 години (почти). Не са като 20, 30..50.

« Отговор #84 -: Август 11, 2013, 10:27:21 am »
Е, да, ама все още топла кръв тече в него ;D .