Здравей Гост

Нар

• 3 Отговора
  • 1067 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Нар
« -: Август 10, 2013, 12:15:06 pm »
В по-тесен смисъл това е една от арабските точки наричана още Жребия на Юпитер или растеж.
Ако завъртим картата така,че градусите, заети от Слънцето ,да се превърнат в АСЦ...,тогава положението на Юпитер в новата карта ще покаже мястото на точката Нар.
Мисля,че транзитите през тази точка..,както и прогресиите в съвпад с нея водят до растеж и просперитет.
Бихте ли проверили в картите си дали това отговаря за Вас? :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re: Нар
« Отговор #1 -: Август 10, 2013, 12:21:30 pm »
Т.е ако имам Слънце на 4 градуса в Дева, трябва да направя карта в, коят АЦ да ми е на 4 градуса в Дева, така ли ?
Като направя така положението на Юпитер си остава същото, само дома се променя.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Август 10, 2013, 12:27:02 pm »
Т.е ако имам Слънце на 4 градуса в Дева, трябва да направя карта в, коят АЦ да ми е на 4 градуса в Дева, така ли ?
Като направя така положението на Юпитер си остава същото, само дома се променя.

Да. Точно така.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Август 10, 2013, 01:48:25 pm »
При мен няма разлика ;D
Юпитер си остава в 10 дом, само дето съвпада с МЦ.

Разбира се..,че в градусите неможе да има разлика.Нали говорим за Юпитер.
Попада обаче в друг градус на дома.
Домовете имат 30* , ако приемем равнодомната система. А , ако работим по Кох и Плацидус ...особено в първия случай точката може да премине и през 2 дома.
Тук вече от основно значение е и декадата и дуодата...и фаса и термата...всичко.