Здравей Гост

Стиснатите Мъже

• 359 Отговора
  • 44099 Прегледи
Стиснатите Мъже
« -: Август 10, 2013, 05:34:57 pm »
Понеже доста пъти стана на въпрос за тях,та реших да пусна тема. Качвайте карти и обсъждайте. Кои са планетните влияния отговорни за това мъжко "качество" според вас? Стиснотията за цял живот ли е или подлежи на промяна? И средата,в която са отраснали ли е отговорна за това или това си е просто черта на характера?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Uran

• 6041
Re: Стиснатите Мъже
« Отговор #1 -: Август 10, 2013, 05:55:54 pm »
Подчертан рак или дева в мъжка карта. Не говоря за Слънца, непременно в тези знаци.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2 -: Август 10, 2013, 06:04:18 pm »
Подчертан рак или дева в мъжка карта. Не говоря за Слънца, непременно в тези знаци.

Имам доста наблюдения и е абсолютно вярно...за Слънчевия мъжки рак.

Пестеливост и ограничение е свързано със Сатурн... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #3 -: Август 10, 2013, 06:07:28 pm »
странно мъжът чиято карта пуснах одеве в предишната тема има силно подчертана дева и е последния човек кйто мога д яеатисат виж сегашният ми приятел е нещо друго даже в заведение като отидем иска после да си му върна парите

« Отговор #4 -: Август 10, 2013, 06:09:15 pm »
Кажи му на мъжа Дева и не го обиждай повече ;D .

виж сегашният ми приятел е нещо друго даже в заведение като отидем иска после да си му върна парите

Как изобщо го търпиш :o ?

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #5 -: Август 10, 2013, 06:14:06 pm »

Имам доста наблюдения и е абсолютно вярно...за Слънчевия мъжки рак.

Пестеливост и ограничение е свързано със Сатурн... ;D

Доказано от личен опит, макар че аз въобще не съм такава, но бившият ми беше слънчев рак и беше адски стиснат, качеството което мразя!
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Август 10, 2013, 06:20:29 pm »
Ама много ми се иска и някоя друга карта да се постави за онагледяване... :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #7 -: Август 10, 2013, 06:23:11 pm »

Циция и е ерген.

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Август 10, 2013, 06:25:42 pm »
Хем циция..,хем ерген... ;D
Новолунен рак...Обаче интересно,че планетите са в 11-ти дом/светилата/..би следвало да е реализиран в групата...,да отдава на приятелите... :rolleyes:

« Отговор #9 -: Август 10, 2013, 06:29:02 pm »
С тази твърде добре аспектирана Венера и този Марс в 7-ми сигурно се мисли за голямата работа ;D . То и няма много земя тук. Плутон и Уран във 2-ри...парите май не се задържат много при него, а и У2 Мерк е много зле аспектиран.

« Отговор #10 -: Август 10, 2013, 06:29:36 pm »
Уран, а арогантен ли е, агресивен ли е стисчото?

Елодия, сериозно, чупи го веднага тоя. Няма елементарно възпитание. Подарена къща назад не се връща.

*

Uran

• 6041
« Отговор #11 -: Август 10, 2013, 06:31:06 pm »
Този 11 дом се реализира в секти. Даваше десятък, но май от нетната, а не брутната заплата. ;D
Адвентист от седмия ден.

*

Uran

• 6041
« Отговор #12 -: Август 10, 2013, 06:33:58 pm »
С тази твърде добре аспектирана Венера и този Марс в 7-ми сигурно се мисли за голямата работа ;D . То и няма много земя тук. Плутон и Уран във 2-ри...парите май не се задържат много при него, а и У2 Мерк е много зле аспектиран.

Напротив, задържат се и не е имало случай, в който той да е нямал пари. Печелел е и от хазарт.
Не е агресивен в традиционния смисъл на думата, но грубост продиктувана от егоизъм- да. Самогъзник от класа. Не желае да се жени, за да разполага с времето си, парите си и всичко друго. Много щади личните си емоции.

Когато реши да харчи за себе си- най- доброто (според разбиранията си естествено). Пурист. Ядки, плодове, натурални продукти, но..ще стои на студ, за да пести.

« Отговор #13 -: Август 10, 2013, 06:39:03 pm »
Парс Фортуната е във 1-ви, очевидно си е самодостатъчен ;D .

« Отговор #14 -: Август 10, 2013, 06:40:06 pm »
Може просто да моржува за здраве. ;D ;D ;D
Благодаря за отговора, Уран.

*

Uran

• 6041
« Отговор #15 -: Август 10, 2013, 06:41:02 pm »
Парс Фортуната е във 1-ви, очевидно си е самодостатъчен ;D .
Абсолютно!
Това е човек, който не се интересува дали го харесват. Не му е необходимо да има влюбени в него, а още по- малко пък- той да е влюбен в някого.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #16 -: Август 10, 2013, 06:43:03 pm »
ето я картата на девата която не е стисната и картата на везната която е стисната

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #17 -: Август 10, 2013, 06:44:27 pm »
това е везната

« Отговор #18 -: Август 10, 2013, 06:44:50 pm »
Качвам карта на най-НЕстиснатия човек, когото познавам. Умее да печели добре, но и да не умееше мисля, че пак не би бил стиснат, добре го познавам.

*

Uran

• 6041
« Отговор #19 -: Август 10, 2013, 06:45:27 pm »
Може просто да моржува за здраве. ;D ;D ;D
Благодаря за отговора, Уран.

Ба, за здраве. Пари на вятъра за него са тези- дадени за ток, но виж, ако някой друг плаща сметките е крайно разточителен.
При него винаги има поне 1 кг лешници, 0,5 кг бадеми, 1-2 килограма орехови ядки и фъстъци. Плодове- няколко вида. Чист пчелен мед. Става тревожен ако му свършат запасите. Сакън да не се зяноса. ;D