Здравей Гост

Стиснатите Мъже

• 359 Отговора
  • 44121 Прегледи
Re: Стиснатите Мъже
« Отговор #60 -: Август 10, 2013, 08:21:59 pm »
Доктор Хаус, ;D т.е. Хю Лори.

« Отговор #61 -: Август 10, 2013, 08:24:22 pm »
Качвам карта на най-НЕстиснатия човек, когото познавам. Умее да печели добре, но и да не умееше мисля, че пак не би бил стиснат, добре го познавам.
От Венерата в Лъв е :) Венера в Лъв обича щедро и показно.Демонстрира любовта си като подарява най-скъпите и луксозни неща  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #62 -: Август 10, 2013, 08:25:26 pm »
Нова, жалко, можел е да се сети да те покани или да ти купи нещо, което знае, че искаш да имаш.

« Отговор #63 -: Август 10, 2013, 08:27:10 pm »
Качвам карта на най-НЕстиснатия човек, когото познавам. Умее да печели добре, но и да не умееше мисля, че пак не би бил стиснат, добре го познавам.
От Венерата в Лъв е :) Венера в Лъв обича щедро и показно.Демонстрира любовта си като подарява най-скъпите и луксозни неща  :blink:

Не става въпрос просто за подаръци, Дрийм.

*

Uran

• 6041
« Отговор #64 -: Август 10, 2013, 08:28:20 pm »
Ох, и аз го харесвам.  :-[Този пич разцъфтя на стари години.

http://www.youtube.com/watch?v=x-qv87vXQzo

« Отговор #65 -: Август 10, 2013, 08:29:09 pm »
Ами покани мъж на ресторант, после плати сметката и ела да ни разкажеш тогава, че не си стисната!
Щото така не се приемат никакви "претенции"

Аз нямам желание да го каня на ресторант. Просто не ме влече мисълта за ресторант.

Плащала съм обаче билети за концерт - което ми е излизало 4 пъти повече от колкото какъвто и да е ресторант. Хайде пак кажи, че съм стисната.

« Отговор #66 -: Август 10, 2013, 08:29:42 pm »

И мен ме пишете към феновете  ;D
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #67 -: Август 10, 2013, 08:29:55 pm »
.... Хайде пак кажи, че съм стисната.

не съм казал, че си! Казах точно обратното: ела да ни разкажеш, че не си стисната!

темата се изчерпи за мен!
и като една "скрита жена" отивам да си догледам "Дяволът носи Прада" по телевизията...
а вие си разисквайте сметките в ресторантите!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #68 -: Август 10, 2013, 08:30:08 pm »

Благодаря! Талантлив и интелигентен, и доколкото съм гледала интервюта с него, има много фино чувство за хумор.

*

Uran

• 6041
« Отговор #69 -: Август 10, 2013, 08:30:33 pm »
Ами покани мъж на ресторант, после плати сметката и ела да ни разкажеш тогава, че не си стисната!
Щото така не се приемат никакви "претенции"

Аз нямам желание да го каня на ресторант. Просто не ме влече мисълта за ресторант.

Плащала съм обаче билети за концерт - което ми е излизало 4 пъти повече от колкото какъвто и да е ресторант. Хайде пак кажи, че съм стисната.
Браво! Добро момиче! :blink:

« Отговор #70 -: Август 10, 2013, 08:31:01 pm »
темата се изчерпи за мен!
и като една "скрита жена" отивам да си догледам "Дяволът носи Прада" по телевизията...
а вие си разисквайте сметките в ресторантите!

Прада е скъпа марка. ;D

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #71 -: Август 10, 2013, 08:49:33 pm »
Който кани, той черпи - такова е правилото. Разбира се, че могат да се разберат всеки сам да плаща. Но да искаш да ти върнат парите, след като вече си платил, е унизително, според мен.
е, това вече ее..нямам думи, смешник . този не е просто стиснат, а е скръндза ;D
да няма нещо в телец този мъж?
не този мъж няма нищо в телец в смисал нали видя картата
« Последна редакция: Август 10, 2013, 08:54:44 pm от elodiq »

*

Нова

• 3491
« Отговор #72 -: Август 10, 2013, 08:57:03 pm »
Ах, как изчезна КА да гледа за някаква Прада и темата угасна, ах.

Аз сега не разбрах, да бягам от мъже раци и деви ли? Бих добавила и телци.
Само милия, Гошо комшията ще го пожаля, че е рак осмокрак и обожава биричка и му е голям кеф да почерпи, да сподели, докато сме седнали "на улицата" в топла лятна вечер. Това за нерадост на съпругата му, също рак.

И в окончание, парите винаги ги даваш по един или друг начин, затова живейте свободно, щастливо и спокойно и не пестете, за да не ви се налага да проработвате даването по кофти начин - на английски му казват да пестиш за дъждовни дни. А Мис Пиги казва - Колко пъти вали дъжд, че и да пестиш за тогава. Смисъл няма.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #73 -: Август 10, 2013, 09:03:32 pm »
Е-е-е, браво за Хю Лори, Благодаря! Много е готин! Стиснати мъже има около мен - мъже на приятелки или познати де... кошмар са ми направо, като го гледаш как се забутва и купува най-евтиното от най-евтиното и го боли сърцето като седне в заведение и направо ми иде да ги кача на колата и да си ги закарам у тях си да им прекратя страданията... Един Слънце в близнаци, в рак има само Меркурий, два броя Слънце водолей и рачешка Луна, но качвам карта на Top of the top или както се казва по кучешките изложби - best of breed... на приятелка един бивш... НЯМА ТОЛКОВА безогледно прост и стиснат човек...

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #74 -: Август 10, 2013, 09:05:41 pm »
Нова виж картите дето съм ги пуснала точно тов казвам че чъпросната дева  е последния мъж който мога да нарека стиснат

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #75 -: Август 10, 2013, 09:09:19 pm »
И още нещо, че го забравих в предния пост - стига сте ни обвинявали теленцата, много лично го приемам като чуя за телец скръндза... аз съм с тооолкова широки пръсти, не е истина... Имам много близък приятел телец със стрелец на асцендента, той е с 3 пъти по-широки пръсти от мен  :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #76 -: Август 10, 2013, 09:09:24 pm »
Ооооо, само като му вида на тоя съвпада на венера с нептун каре към луната и няма да коментирам.. и друг път съм виждала такъв аспект при мъж, на когото му се свидиха два домата и една краставица - в буквалния смисъл.
Толкова е смотан, че и същите зеленчуци в преностния смисъл ще му се спаружат от проклетия.

*

Нова

• 3491
« Отговор #77 -: Август 10, 2013, 09:11:05 pm »
И още нещо, че го забравих в предния пост - стига сте ни обвинявали теленцата, много лично го приемам като чуя за телец скръндза... аз съм с тооолкова широки пръсти, не е истина... Имам много близък приятел телец със стрелец на асцендента, той е с 3 пъти по-широки пръсти от мен  :blink:

Да, и майка ми е такава, та чак прекалява и ме дразни на моменти. Но повярвай ми, като цяло си е стиснат знак - за да имаш, трябва да къткаш. Така го разсъждават. Който дава, няма. Или поне широкото схващане е такова.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #78 -: Август 10, 2013, 09:12:00 pm »
рак значи. това значи ли че ако луната е зле поставена в картата, може да е стиснат човека?
имаше някакъв психо профил на цицията. и майката беше намесена там но не се сещам какво точно беше  :rolleyes:

а иначе и аз бях точно като Лили, ама го отчитам като огромна грешка. сега стискам зъби и оставям да плащат. поставила съм си за цел да се науча да се оставя да ми плащат без да ми е неудобно.

*

Нова

• 3491
« Отговор #79 -: Август 10, 2013, 09:14:24 pm »
*аси, в картата на Ирина само сатурн и плутон се държат възпитано. Всичко друго е леш.