Здравей Гост

Стиснатите Мъже

• 359 Отговора
  • 44070 Прегледи
*

elodiq

• **
  • 903
Re: Стиснатите Мъже
« Отговор #140 -: Август 10, 2013, 11:16:03 pm »
Не знам...но моите разбирания са,че мъжа трябва да се грижи за жената.Така съм научена,така съм свикнала.Моя приятел винаги плаща сметките навсякъде,купува ми дрешки,абе лигави ме доста.Иначе не бих се чувствала жена.Но когато правят такива неща за мен и аз отвръщам подобаващо. :blink:
е същото това се отнася за мъжа с девешкия акцент
Не знам,но хубаво си помисли за твоя приятел дето те кара да си плащаш сметката.Това просто звучи ужасно  :(

точно с този сме пред раздяла както казах везна със силно акцентиран скорпион  по напред в темата му пуснах картата

*

Нова

• 3491
« Отговор #141 -: Август 10, 2013, 11:16:10 pm »

Абе аз нямам акцент по пети дом, ама пък може и да си паснем в любовта.

искаш да кажеш в секса... вероятно
щото не знам за каква любов може да става дума в нашия случай - ние сме като куче и котка!

Хахах, ми тъкмо ще има да се случва нещо между нас. Ти ще ме напаснеш по твой образ и подобие.

Пък и знаеш ли, сексът може да е толкова взаимновърховен, че да се влюбим.

« Отговор #142 -: Август 10, 2013, 11:17:42 pm »
Не знам...но моите разбирания са,че мъжа трябва да се грижи за жената.Така съм научена,така съм свикнала.Моя приятел винаги плаща сметките навсякъде,купува ми дрешки,абе лигави ме доста.Иначе не бих се чувствала жена.Но когато правят такива неща за мен и аз отвръщам подобаващо. :blink:
Не знам,но хубаво си помисли за твоя приятел дето те кара да си плащаш сметката.Това просто звучи ужасно  :(

точно с този сме пред раздяла както казах везна със силно акцентиран скорпион  по напред в темата му пуснах картата
Хич да не ти пука! Такива мъже просто не си заслужават времето и нервите...Дано не ми се обидиш!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #143 -: Август 10, 2013, 11:18:40 pm »
Хахах, ми тъкмо ще има да се случва нещо между нас. Ти ще ме напаснеш по твой образ и подобие.

защо да те напасвам? ако постоянно спя с жени, които са ми "удобно-напаснати" - къде отиде разнообразието в секса?!??
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Нова

• 3491
« Отговор #144 -: Август 10, 2013, 11:20:05 pm »

защо да те напасвам? ако постоянно спя с жени, които са ми "удобно-напаснати" - къде отиде разнообразието в секса?!??

Ама кой е казал, че ще спим.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #145 -: Август 10, 2013, 11:22:48 pm »

Хич да не ти пука! Такива мъже просто не си заслужават времето и нервите...Дано не ми се обидиш!
да може би си права оптивам се да не ми пука ама да видим и двамата сме със скорпи луни и то в съвпад по синастрия и с две думи е взривоопасно наоколо ни аз даже тази вечер по тази причин заточих маика си у сестра ми

« Отговор #146 -: Август 10, 2013, 11:23:23 pm »

това е евфемизъм ! .. разбираш за какво говоря!

*

Нова

• 3491
« Отговор #147 -: Август 10, 2013, 11:25:15 pm »

Играя ти по свирката.

« Отговор #148 -: Август 10, 2013, 11:26:31 pm »

Играя ти по свирката.

хм.. беше се изказала против свирката май.. или греша?

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #149 -: Август 10, 2013, 11:29:47 pm »

Играя ти по свирката.
ах, ти, палавнице  ;D
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Нова

• 3491
« Отговор #150 -: Август 10, 2013, 11:30:09 pm »

Играя ти по свирката.

хм.. беше се изказала против свирката май.. или греша?
Всеки закон може да бъде приет на второ четене.

« Отговор #151 -: Август 10, 2013, 11:31:39 pm »

по правило се приемат чак на трето. Така че аз спазвам Конституцията.  :blink:
Три пъти за късмет!  ;) )))

*

Нова

• 3491
« Отговор #152 -: Август 10, 2013, 11:32:35 pm »
Ама, Калояне, вземи се разбери с тази Венера. Седи тука и слухти и като стане въпрос за тънката част и да се заварим и веднага като орлица те пази. После.. недоклатена съм била. Ми как, кажете, как да ме изклати Калоян при това положение.

Пъпешче, четки.. Аааа

Ми..

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #153 -: Август 10, 2013, 11:32:45 pm »
да може би си права оптивам се да не ми пука ама да видим и двамата сме със скорпи луни и то в съвпад по синастрия и с две думи е взривоопасно наоколо ни аз даже тази вечер по тази причин заточих маика си у сестра ми
Това е любимата ми луна, много силна, изключително обективна, винаги ще защити семейството и близките си, силно люби и мрази. В момента и двамата сте в тежък период, заради Сатурн, така че не бързайте с важните решения. След този период ще бъдете по-силни от всякога :blink:
абсолютно си права и двамата сме в саде сати само дето при мен нещата са в 5ти дом а при него в 12ти

*

Нова

• 3491
« Отговор #154 -: Август 10, 2013, 11:33:37 pm »

по правило се приемат чак на трето. Така че аз спазвам Конституцията.  :blink:
Три пъти за късмет!  ;) )))

Добре, само трябва да се съгласуваме, за да не се падне несвирка-свирка-несвирка.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #155 -: Август 10, 2013, 11:35:19 pm »
Ама, Калояне, вземи се разбери с тази Венера. Седи тука и слухти и като стане въпрос за тънката част и да се заварим и веднага като орлица те пази. После.. недоклатена съм била. Ми как, кажете, как да ме изклати Калоян при това положение.
Пъпешче, четки.. Аааа
Ми..
нали съм в тройката, къде без мен  :rolleyes:
пък и ти се съмняваш , че е мъж, ама накрая аз може да се окаже мъжа ..така че не се знае кой ще те изклати  ;D
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Нова

• 3491
« Отговор #156 -: Август 10, 2013, 11:37:59 pm »
Пъпешче, четки.. Аааа
Ми..
нали съм в тройката, къде без мен  :rolleyes:

Цялата работа е там, че ти в тази тройка се набута грубо и нахално. Това е. Заради венерата ти на сц ми може и да не съжалявам на по-късен етап заради това ти действие, ннооо...

Аз искам в леглото само с Калоян. Всъщност на дивана. А даже може и да не го разтягаме, нека ни е тясно и неудобно, нека има нещо за кусур.

« Отговор #157 -: Август 10, 2013, 11:38:16 pm »
Ама, Калояне, вземи се разбери с тази Венера. 

нали сме се разбрали! Вземаме я и нея на дивана!
тя е по-близо до теб - така че ако дойде първа - може да почвате без мен!
че то уж Бойко постои НОВА магистрала до Бургас, ама ... пак си далече от Сф!

а с Лили какво стана?

*

Нова

• 3491
« Отговор #158 -: Август 10, 2013, 11:44:02 pm »

а с Лили какво стана?

Ми как какво?
Тя е толкова скромна и плаха, че Венера веднага я изтласка от групичката ни.

« Отговор #159 -: Август 10, 2013, 11:45:52 pm »

а с Лили какво стана?

Ми как какво?
Тя е толкова скромна и плаха, че Венера веднага я изтласка от групичката ни.

явно тройките са нестабилни фигури.. за разлика от триъгълниците в геометрията.. и ще трябва да минем на двойки!