Не съм запозната какво са казва в Тайнствата Христови, но наистина има логика. След приключване на връзка, особено ако е продължила повече във времето, на човек му е нужно време да размисъл и за изчистване преди да навлезе в нови отношения. Но на практика най-често виждам обратния вариант, особено при жени с акцентирани Везни или Скорпион - тъкмо приключват една връзка, веднага се втурват да търсят следваща, сякаш тя ще запълни празнотата в душата, а може би някои хора просто ги е страх дори за миг да останат насаме със себе си.Но най-интересният феномен, който съм срещала при прясно разделени/разведени жени, е забременяване "напук" на бившия.
Но най-интересният феномен, който съм срещала при прясно разделени/разведени жени, е забременяване "напук" на бившия.
Цитат на: Yasmin в Август 11, 2013, 12:40:51 pmЕдинствения стиснат мъж, който познавам е с асц дева, акцентиран телец, секстил луна сатурн, и съвпад венера сатурн. Незнам точно от къде идва това му качество, но е страшно неприятно! А иначе има достатъчно, не е като да няма.кажи на теб какъв ти се пада този мъж за да се намери връзка с поведението му...аз до колкото знам телците дават само на най-близките си..а Asc Дева - на най-заслужилите..и още и ощев тази връзка бих споделил вица за Бакшишите на Рокфелер...
Единствения стиснат мъж, който познавам е с асц дева, акцентиран телец, секстил луна сатурн, и съвпад венера сатурн. Незнам точно от къде идва това му качество, но е страшно неприятно! А иначе има достатъчно, не е като да няма.
Кой е тоя дядо? Но ако бях баба, щяхме да имаме хубава синастрия с него.
Стига да се подмлади , но държа да му знам и Асцендента!
С тая карта каква сексуална съвместимост имам - един път, от вратата за краката, дето се казва. :57:
... виж сегашният ми приятел е нещо друго даже в заведение като отидем иска после да си му върна парите
Цитат на: elodiq в Август 10, 2013, 06:07:28 pm... виж сегашният ми приятел е нещо друго даже в заведение като отидем иска после да си му върна паритеСериозно ли говориш? Вероятно е дойчовец. Все едно.. Такъв го отсвирвам веднага без обяснения и жал...
Цитат на: Калоян Иванов в Август 11, 2013, 01:28:27 pmНо ми прилича на везни. Трудно взема решения...рибите...рибите взимат трудни решения....ако ги попиташ за отговор НИКОГА няма да ти кажат категоричен отг...винаги ще е уклончив... "не знам...може би....и т.н. ..и т.н."....размишлявам си
Но ми прилича на везни. Трудно взема решения...