Здравей Гост

Стиснатите Мъже

• 359 Отговора
  • 44059 Прегледи
Re: Стиснатите Мъже
« Отговор #320 -: Септември 03, 2013, 12:09:49 pm »
Споменатият от мен в началото на темата (съпруг е на една моя приятелка) е още по-тежък случай, направо патологичен.
С техните доходи сега съвсем спокойно минават за средна класа - мисля, че 3-4 хил. лв. за Варна си е доста добре, тук вземаме по 500-600 лв. заплата. Имат малко 3-годишно дете, за което няма много разходи, таткото и за детето си се стиска да изхарчи някой лев. Всяка стотинка се цепи на две, живеят като мизерници, карат на боб, леща и картофи, домати и краставици не се купуват - вземат се от село, когато има път натам... Вземат се кюфтета и кебапчета от Кауфланда към края на работното време, когато ги пускат с 50% намаление! А сега поредният скандал с жена му е за това, че нейните родители са решили да й подарят кола, но годишният данък за колата е цели... 30 лева!!! При все това, че данъка и поддръжката ще се плащат от заплатата на съпругата, тя също работи. Но за него нейните пари отиват в "общ бюджет" (с който се покриват всички разходи за домакинството, за да може той неговите 2-3 хил. на месец да пести), затова сега й прави на въпрос 30те лева данък кола! Болен мозък! Но повече й се чудя на нея - как търпи такъв мизерник и как няма никакво достойнство.
КОШМАР НАИСТИНА :-\

« Отговор #321 -: Септември 03, 2013, 05:55:02 pm »
А може ли да попитам, за какво ги пести тези 2-3 хил. лева  :o ?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #322 -: Септември 03, 2013, 06:00:01 pm »
Не са само те, спестил е вече за още един апартамент, а е само на 30 и няма собствен бизнес.

Според неговата логика, щом съпругата му с детето живее в негово жилище (и му дължи наем  ;D), тя трябва да поеме всички разходи за домакинството, пък той пести. Това се казва нещастен бг мухльо! ;D

Чували ли сте за мъж, който иска наем от съпругата си? Не говоря за поделяне на сметки и домакински разходи!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #323 -: Септември 03, 2013, 06:09:56 pm »
 :o :o :o :o

Мислех си , че вече нищо не би ме учудило , ама това направо ме смая...
Отвратително! Не искам да знам какво е..  :-X Горката женица, дано детето му го оправи като порасне .. Това си е болестно състояние.. някаква мания..  :-X

тази ли е картата му от страница номер 6?
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #324 -: Септември 03, 2013, 06:14:33 pm »
Да, картата от стр. 6 - "мегастиснат"  ;D

Но малко ме съмнява, че АС му е в точен съвпад с Фомалхаут... Ако е роден по-рано, може да е изгряващ Водолей. С Нептун и Юпитер изобщо не се връзва.

ПП.
Според мен тоя може да е роден 10на минутки по-рано, т.е. АС в индийската карта не е в накшатра Сатабхиша, а Дхаништха - втората дава по-изразен материализъм и стремеж към забогатяване, а тоя на около 30-годишна възраст вече беше натрупал доста пари и се сдоби с жилище - при все това, че идва във Варна от по-малък град и започва от нулата. Производните индийски карти също говорят в полза на по-ранен час.

« Последна редакция: Септември 03, 2013, 06:27:59 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #325 -: Септември 03, 2013, 06:29:21 pm »
Лили, помня, че беше слънчев водолей "твоят" човек. Да ти кажа, обикновено са/сме големи прахосници, освен, ако обстоятелствата не ги/ни принудят към не така експанзивно харчене. В каква среда е расъл момъкът? Като как е възпитаван? Моделите от детството са много важни. Аз съм расла сред прахосници, но именно поради това, станах финансово разумна. ;D

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #326 -: Септември 03, 2013, 06:31:40 pm »
този трябва да има аспекти за маниакалност и силни страхове

*

Lillie

• 30532
« Отговор #327 -: Септември 03, 2013, 06:33:26 pm »
В каква среда е расъл момъкът? Като как е възпитаван? Моделите от детството са много важни.

Да, средата е проблемна.

Прости хора - майка готвачка /безгласна и безлична женица/, баща пияница. Бащата ги е тормозил вкъщи, доста бой са яли от него.

този трябва да има аспекти за маниакалност и силни страхове

Индийската карта е много по-красноречива и по-правдоподобна в това отношение.

А по западната му карта преди време във форума бяха направили предположения, че е много добра. Дори опитните астролози не повярваха, че тоя е с отклонения. :)

Допускам, че АС му може да е в 29 гр. Водолей, в квадрат с Уран.

« Последна редакция: Септември 03, 2013, 06:37:33 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #328 -: Септември 03, 2013, 06:33:50 pm »
Да, картата от стр. 6 - "мегастиснат"  ;D

Но малко ме съмнява, че АС му е в точен съвпад с Фомалхаут... Ако е роден по-рано, може да е изгряващ Водолей. С Нептун и Юпитер изобщо не се връзва.

А върви ли му в живота? Мисля че нищо не го радва.. А отговорен ли е? От бедно семейство ли е?
Интересно в картата преобладава въздух и вода.. и с три лични планети в 12ти дом.. Явно квадрата сатурн/юпитер към венера движи живота му, сатурн и венера във взаимна рецепция, тоя сатурн бая нагнетен.. и е роден по време на лунно затъмнение.. скрита лимонка  :-\ струва ми се, че тия парични въпроси го ядат отвътре..
Да си яде доматите и картофите, но да иска наем на жена си...  :o
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #329 -: Септември 03, 2013, 06:40:55 pm »
Лили, Луната му в Пушйа ли е или в предходната накшатра? Или часът не се знае достатъчно прецизно, за да се определи?
« Последна редакция: Септември 03, 2013, 06:45:26 pm от Mirabella »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #330 -: Септември 03, 2013, 06:43:42 pm »
А върви ли му в живота? Мисля че нищо не го радва.. А отговорен ли е? От бедно семейство ли е?

Да, от бедно и просто семейство, селяндури.
Иначе не е безотговорен човек. Изключително взискателен към партньорката, все търси вината у отсрещния, той винаги е безпогрешен. При него най-силно се усеща влеянието на Луната и Сатурн, Нептун и Юпитер като че ли не играят. Бих казала, че чак такъв карък не е, за възрастта си доста е успял материално, при това за сметка на собствен труд, безумни лишения и маниакално пестене. Картата му съм обсъждала и в темата за сръчковците. Има много зъл и отровен език, груб и избухлив, перфектно умее да вменява вина.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #331 -: Септември 03, 2013, 06:44:38 pm »
Лили, Лунта му в Пушйа ли е или в предходната накшатра? Или часът не се знае достатъчно прецизно, за да се определи?

В Пушйа е Луната със сигурност. Жена му също е с Луна в Пушйа, но в западната карта е в 2 гр. Лъв.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #332 -: Септември 03, 2013, 06:54:22 pm »
Приемам, че Луната е в 6-ти дом. Такаво положение може да даде вечно недоволство към всичко, особено по битови въпроси. А в добавка заради влиянието на Марс и Раху може да е във вечна битка със света, да приема всички враждебно. Това може да се изрази в силна амбициозност за издигане на върха (на социалната стълбичка), например, което в крайна сметка не е лошо само по себе си. При него явно се изразява грубо. Марс и Кету в комбинация могат да дадат отмъстителност (Марс е екзалтиран - силен), заедно с Меркурий - груб език, словестна хапливост, направо психически терор с думи (mobbing). И после прочетох, че си го писала по-горе и си спомних, че си го споменавала и преди. Сори, че те повтарям.
Меркурий е и У5 при този час на раждане. Значи Луната и У5 са доста малефицирани.

А за стискането някаква връзка между 2-ри и 3-ти дом и Сатурн видях някъде, че търсят. Трети дом като 2-ри от 2-ри - натрупване на натрупаното. Не съм го проверявала напрактика.

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #333 -: Септември 03, 2013, 06:57:19 pm »

Да, от бедно и просто семейство, селяндури.
Иначе не е безотговорен човек. Изключително взискателен към партньорката, все търси вината у отсрещния, той винаги е безпогрешен. При него най-силно се усеща влеянието на Луната и Сатурн, Нептун и Юпитер като че ли не играят. Бих казала, че чак такъв карък не е, за възрастта си доста е успял материално, при това за сметка на собствен труд, безумни лишения и маниакално пестене. Картата му съм обсъждала и в темата за сръчковците. Има много зъл и отровен език, груб и избухлив, перфектно умее да вменява вина.

Мхммм, луната тронова.. сатурн пропаднал  ;D юпитера потиснат , но нептуна е високо.., жертва ли да го играе  :-\
А дали чувства несигурност от страна на партньора? Много тъжно за човека .. Благодаря за разясненията и споделената информация:)
Ай сядам да вечерям:) Наздраве от мен  :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #334 -: Септември 03, 2013, 06:59:18 pm »
Точно - той всекидневно упражнява психически тормоз, тероризира половинката си с обидни и унизителни думи. И е от мъжете, които посягат да удрят жени - все още не я малтретира, но е посягал да я удря, вкл. и когато тя беше бременна. Такива отрепки като него не заслужават успех в живота - да се връща в мръсната дупка, от която е дошъл!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #335 -: Септември 03, 2013, 07:01:04 pm »
Да си седи в 12-ти дом. Психиатрията имам предвид.

*

Uran

• 6041
« Отговор #336 -: Септември 03, 2013, 07:02:29 pm »

Има много зъл и отровен език, груб и избухлив, перфектно умее да вменява вина.

Злият му език е от водолейския Меркурий и аз имам подобен. :-[ Марс- У2 няма напрегнати аспекти. Според мен, Венера му е У2 и асцендентът е твърдо в риби. Така и Плутон ще се намърда в 7 дом, а казваш, че е насилник във връзката, а не перверзник :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #337 -: Септември 03, 2013, 07:03:08 pm »
Да си седи в 12-ти дом. Психиатрията имам предвид.

Хаха, има време - Jedem das Seine  ;D

В индийската карта има доста интересно акцентиране - Луна/Раху в 6 дом и Слънце, Марс, Меркурий, Кету в 12ти.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #338 -: Септември 03, 2013, 07:04:34 pm »
Злият му език е от водолейския Меркурий и аз имам подобен. :-[

Вероятно се дължи на аспекта Меркурий/Марс.

Но за разлика от теб не може да си наложи спирачки, обижда без да мисли.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #339 -: Септември 03, 2013, 07:17:04 pm »
Жалко , че темата не е за стиснати жени , имам карти на чудесни екземпляри ;D
Всичко е възможно. Невъзможното просто отнема по-дълго време.