Здравей Гост

Стиснатите Мъже

• 359 Отговора
  • 43999 Прегледи
Re: Стиснатите Мъже
« Отговор #340 -: Септември 03, 2013, 07:18:24 pm »
Ами, слагай ги, не се притеснявай хич. ;)

« Отговор #341 -: Септември 03, 2013, 07:18:47 pm »
Жалко , че темата не е за стиснати жени , имам карти на чудесни екземпляри ;D

има и такава! Аз повдигнах въпроса за сексесткото отношение към нас, и те пуснаха подобна и за жени!
не е същата... но... все пак!

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,6818.0.html
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #342 -: Септември 03, 2013, 07:29:23 pm »
Тая дама ми е взела акъла на тема пестеливост, а разполага с доста средства, иначе е с много достойнства като човек .
Всичко е възможно. Невъзможното просто отнема по-дълго време.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #343 -: Септември 03, 2013, 07:33:01 pm »
Леле, толкова земя в една карта не съм виждала - АС и всички лични планети без изключение.  :o
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #344 -: Септември 03, 2013, 07:33:07 pm »
В смисъл на скръндза или аскет - обича простите неща?

« Отговор #345 -: Септември 03, 2013, 07:36:26 pm »
Скрънза - върви 2 км пеш в най-голямата жега пеш в едната посока , подминава 3 други, за да стигне до банкомат , таксата за теглене от който е с 30 ст по-ниска.

*

Uran

• 6041
« Отговор #346 -: Септември 03, 2013, 07:37:39 pm »

Аскетът ще тръгне по Ел Камино и ще изпита душевен оргазъм от несгодите.
Скръндзата ще получи запек от факта, че е пропуснал по- изгодна лихва. И докато парите й дремят в банка, ще мизерства и ще пести още, за да си закръгли сумичката. ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #347 -: Септември 03, 2013, 07:38:47 pm »
С Бетула сме казали почти едно и също нещо. ;D

« Отговор #348 -: Септември 03, 2013, 07:38:56 pm »

Аскетът ще тръгне по Ел Камино и ще изпита душевен оргазъм от несгодите.
Скръндзата ще получи запек от факта, че е пропуснал по- изгодна лихва. И докато парите й дремят в банка, ще мизерства и ще пести още, за да си закръгли сумичката. ;D

;D Кефиш ме!

Във ведическата карта Марс и Сатурн са във взаимен аспект. Явно си е издържлива жената, може да си позволи да си върви в пека. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #349 -: Септември 03, 2013, 07:44:55 pm »

Такъв е и мъжът от моя пример - описанието е едно към едно.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #350 -: Септември 03, 2013, 07:52:16 pm »
Абсолютно вярно и е много работлива , вечно ремонтира нещо в работата и то по-добре от майсторите, често на шега й казвам , че в предишен живот е била мъж

« Отговор #351 -: Септември 03, 2013, 07:53:46 pm »
Selena10, гледам имаш на компа програмата ZET...
Защо пускаш снимка от астрокома?
Просто ви се чудя, какво не й харесвате на тази програма?
Всичко си пише отстрани като данни!!!!
Ето картата, като я иска Калоян :)) Ха, смилете се, драснете някой ред, пък може и Калоян и той, Калояне, май не си в настроение днес.

« Отговор #352 -: Септември 03, 2013, 07:59:42 pm »
Цитат
Ето картата, като я иска Калоян :)) Ха, смилете се, драснете някой ред, пък може и Калоян и той,
Калояне, май не си в настроение днес.

Един съвет от мен - не пускай програмата на цял екран, а на половин - така данните ще са по-близо до кръга!

позна... доста съм кисел май днес. .... А гледам, че ти ползваш сайта като "безплатна астроложка"!
Само питаш и питаш... понякога по два-три пъти едно и също в различни теми... Явно си за темата "Стиснати жени-използвачки".
Пусни твоята карта там: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,6818.0.html

« Последна редакция: Септември 03, 2013, 08:15:37 pm от Калоян Иванов »

*

Uran

• 6041
« Отговор #353 -: Септември 03, 2013, 08:00:47 pm »
Абсолютно вярно и е много работлива , вечно ремонтира нещо в работата и то по-добре от майсторите, често на шега й казвам , че в предишен живот е била мъж

И двата й У3 са в хармоничен аспект с Меркурий. Очаквах и Марс да е замесен, а няма грам аспект с тях.

« Отговор #354 -: Септември 03, 2013, 08:36:22 pm »
Цитат
Ето картата, като я иска Калоян :)) Ха, смилете се, драснете някой ред, пък може и Калоян и той,
Калояне, май не си в настроение днес.

Един съвет от мен - не пускай програмата на цял екран, а на половин - така данните ще са по-близо до кръга!

позна... доста съм кисел май днес. .... А гледам, че ти ползваш сайта като "безплатна астроложка"!
Само питаш и питаш... понякога по два-три пъти едно и също в различни теми... Явно си за темата "Стиснати жени-използвачки".
Пусни твоята карта там: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,6818.0.html
Не позна, аз съм от щедрите жени, веднага ти давам конкретен пример: изплатих " сватбения подарък " на бившия си,  а не бях длъжна. Според теб новите и тепърва навлизащи в материята с какво точно да участват, дай предложение.

« Отговор #355 -: Септември 03, 2013, 08:41:02 pm »

Не позна, аз съм от щедрите жени, веднага ти давам конкретен пример: изплатих " сватбения подарък " на бившия си,  а не бях длъжна. Според теб новите и тепърва навлизащи в материята с какво точно да участват, дай предложение.

можеше да разточиш една баница .. и да почерпиш тези, дето ти отговарят  :blink: ))))

« Отговор #356 -: Септември 03, 2013, 08:45:54 pm »

можеше да разточиш една баница .. и да почерпиш тези, дето ти отговарят  :blink: ))))
И това ще стане, само да се раздвижа след операцията. BTW утре съм във Варна при поредния велик дофтор, да видим къде ще го бъде събитието - Сф или Вн. Но ги правя с готови кори, предупреждавам:)

« Отговор #357 -: Септември 05, 2013, 12:03:05 am »
Я да направя включване и аз, с нездраво любопитство?
Тоя стиснат ли е, психопат или зелена еуглена? Просете язь (i)ка ми  :P
опозиция Юпитер и Венера обикновено дава разточителен човек, а не стиснат
аз имам тази опозиция и доста щедра, до наивност, съм била с хора, които пет пари не са давали за мен и чувствата ми
включително с приятелки, колежки...
но все пак моята Венера е везни, а неговата в телец, която е по-консуматорски настроена- чела съм за мъж с Луна в телец, че гледа материално обезпечена да е партньорката, която подбира за живота
Разточителен за своите екстри, да, потвърждавам. За всички други, дори роднини, стиснат. Обаче Луната не е в Телец, а в Овен и е в съвпад със Слънце. Да, за Венерата в Телец се знае, особено в 5 Д, естети са, с високи изисквания към партньорката във всяко отношение. Както има една приказка, търсят жена 'от сой'. :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #358 -: Септември 05, 2013, 09:57:46 pm »
Имам опозе Венера- Юпитер. Щедра съм до степен- "с голо д...е таралежи мачка", по отношение на другите и аскет- що се отнася до мен. Е, имам леки изблици на харчене и за себе си- рядко, но качествено. :blink:

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #359 -: Септември 05, 2013, 10:23:45 pm »
Имам същите впечатления за тази опозиция по остта Овен-Везни в дамска карта  ;) .

Гледайки си картата обаче изглеждам стиснат - дам  :blink: .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен