Здравей Гост

Жените използвачки

• 42 Отговора
  • 5238 Прегледи
Жените използвачки
« -: Август 11, 2013, 02:11:10 pm »
Отдавна си мислех за такава тема.
Има ли индикации в натала ? Кой са планетите, аспектите и знаците които се свързват с жени, които обичат да се възползват от финансовото и обществено положение на мъжете ?

Ако познавате такива, пускайте карти да обсъждаме :blink: .

*

Lillie

• 30532
Re: Жените използвачки
« Отговор #1 -: Август 11, 2013, 02:15:34 pm »
По мои наблюдения - сатурнови доминанти в съчетание с акцентирана Венера. Не става въпрос за бакалски сметки, а за статусни амбиции.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Август 11, 2013, 02:26:48 pm »
Виждал съм карти на жени с високо издигнат Плутон...
слаб/силен...със/без аспекти.... просто властимащи са привлечени от тях

В тоя живот ми се е разминало значи.  ;D

Цитат
лявава и дясната сфера на хороскопа играят ли в този пример

Според мен да.

И макар че акцентът върху западната хемисфера са тълкува като по-голяма обвързаност и респ. зависимост от другите, консуматорско поведение съм виждала често и у жени с акцент върху лявата (източна) хемисфера, но там мотивът е друг - мъжът е само средство за нейното себеизразяване.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3 -: Август 11, 2013, 02:29:20 pm »
Пускам карта на една такава сметкаджийка.
У2 в 8-ми дом и У10 в 7-ми дом в съвпад с ДЦ...
Няма висше образование, но е пътувала много (Юпитер в 9-ти). Няма постоянна работа, Сатурн и Уран в 6-ти перфектно я описват. У8 е в 6-ти дом и наистина управлява парите на партньора.

« Отговор #4 -: Август 11, 2013, 02:37:52 pm »
Предчувствам, че тази тема ще стане гореща. Като водещата на "Горещо". ;D Калоян, нали искаше нещо за жените - ми, ето.

И аз залагам на Сатурн. Лили и друг път е споменавала покрай карти на добре уредили се жени (кои използвачки, кои не) за изявеното участие на Сатурн в конфигурации със светилата и други "лични" планети.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Август 11, 2013, 02:39:35 pm »
Две кари от моята база (родени са на близки дати) - тези са класически пример.  ;D

Жена № 1 - многобройни (и безразборни) връзки, отношения с много по-възрастни мъже (вкл. женени и обвързани) поради търсене на протекции, финансови облаги, полезни връзки.

Жена № 2 - държанка, парадираща с чужди пари.  ;D

В картата на втората, ако се гледа по сидерал, има доста неприятна конфигурация по оста 1/7 дом - Марс/Слънце - Луна/Сатурн.

И все пак, ако се разгледат двете карти по ведическата и се сравнят, първата е по-благоприятна, втората е съмнителна.

« Последна редакция: Август 11, 2013, 02:44:14 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #6 -: Август 11, 2013, 02:44:49 pm »
Една карта и от мен.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Август 11, 2013, 02:46:43 pm »
Интересно, все твърд аспект Слънце/Сатурн в близост до Асцендента, имам наблюдения и върху други карти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #8 -: Август 11, 2013, 02:46:47 pm »
По сидерал и двете са с есенциално силни Луни и Венери и ъглов Юпитер. Бенефиците да са ти добре. ;D

Слънце/Сатурн по осите може да е силен интерес към статуса. Обаче сметкаджийката на SunMoon пък има опозиция Слънце/Уран. Що пък не е бунтарка, на която не ѝ дреме за парички?

« Отговор #9 -: Август 11, 2013, 02:47:58 pm »
Сега излизам, довечера ще дам повече информация за притежателката на картата.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Август 11, 2013, 03:00:40 pm »
Още една дама с амбиции да успее за сметка на някой заможен мъж.

Не сме се виждали от 2004-2005 година, не знам оттам насетне как й протича животът...

На 19 или 20-годишна възраст вече беше държанка на много по-възрастен и женен мъж, заради парите му. Добре че поне й стигна акъла да не му роди извънбрачно дете взамяна на "обещания" за осигурено жилище и издръжка (дъртакът беше Риби ;D).

Тогава беше продавачка в магазин за скъпи дамски дрехи - вземаше разни сукмани и рокли, обличаше ги за излизане (за да се изфука с марково) и после ги връщаше на закачалката в магазина.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #11 -: Август 11, 2013, 03:11:20 pm »
Управители на 10-ти дом все в 6,7,8 дом.

В 2 от картите пуснати от Лили У2 е в 12-ти...И звездите говорят, че дохода нещо не е ясен ;D .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Август 11, 2013, 03:14:41 pm »
При жената от третата карта наистина имаше съмнителни доходи. При все това, че беше от обикновено семейство с майка учителка, баща й почина внезапно, тя самата нямаше постоянна работа и работеше като продавачка в магазини, успя да влезе в скъпоплатен частен Вуз. Как и с какви средства си е плащала образованието, не ми е ясно. Майка й нямаше възможност да й плаща обучението, тя със заплатата си също. По едно време се беше амбицирала, следвайки примера на една приятелка, да хване чужденец и да си "оправи живота", но не намери достатъчно изгоден вариант и се върна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #13 -: Август 11, 2013, 03:30:16 pm »
Мисля, че почти всички чалга певици са такива.  ;D Освен това точно такива като тях налагат на младите момичета кифленския начин на поведение.

*

Asol

• 4140
« Отговор #14 -: Август 11, 2013, 03:36:12 pm »
Всеки може да е стъпка в израстването и развитието на друг човек, ако на това му викате използване. И никой не може да бъде използван, ако сам не реши да направи нещо за друг, което отново може да е породено от егоистични причини.  :P  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #15 -: Август 11, 2013, 03:42:45 pm »
Всеки може да е стъпка в израстването и развитието на друг човек, ако на това му викате използване. И никой не може да бъде използван, ако сам не реши да направи нещо за друг, което отново може да е породено от егоистични причини.  :P  ;D
Тук съм абсолютно съгласна. Не познавам "използван", който да не е бил наясно с това. Дъртият прилеп е пиел от елексира на младостта или пък е искал да се почувства наистина мъж и да направи нещо за някого. Бащински синдром, или такъв- на учителя. Когато говорим за интимни отношения, много трудно можем да се поставим на мястото на кой да е от двамата. Виж, когато няма сантимен, интимност, страст- лесно може да бъде видяна идеята за келепир. Сексът е джунгла, момичета и момчета, та не се пънете да съдите. Ами зрелият мъж може да й е докарвал по няколко оргазма на ден, а пък левентът- нито един. ;)
« Последна редакция: Август 11, 2013, 09:24:49 pm от Uran »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Август 11, 2013, 03:45:19 pm »
Дъртият прилеп е пиел от елексира на младостта или пък е изкал да се почувства наистина мъж и да направи нещо за някого.

;D ;D

ПП. А дамата от третата карта въобще не беше по секса, не го харесваше дори, важни бяха материалните стимули. С годините може и да се е променила, възможно е.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #17 -: Август 11, 2013, 03:48:57 pm »
Сексът е джунгла, момичета и момчета, та не се пънете да съдите.
Ами зрелият мъж може да й е докарвал по няколко оргазма на ден, а пък левентът- нито един. ;)

Сексът е джунгла - това е цитат от Бг-филм! (голямото нощно къпане)
а иначе... ученото си е учено! )))  ... но не всички млади девойки са ученолюбиви!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Uran

• 6041
« Отговор #18 -: Август 11, 2013, 03:51:57 pm »
Да, от филм е- "Голямото нощно къпане".

« Отговор #19 -: Август 11, 2013, 04:34:04 pm »

Първата карта, която съм пуснала си е баш на използвачка. Не е баламосвала един или двама. Типична държанка, не работи, не учи, не прави нищо освен да ходи по задника на "любимият" си, а в същото време хвърля по едно око на по-млади, заможни кандидати.