Някой сънувал ли е такова нещо? Мислех да го пиша в голямата тема, но някакси не подхожда след сънища за епилиране на крака

.
Сънят ми беше много детайлен, но си спомням много малко. Бях застанал пред някаква маса и бях наясно че се извършва ритуал за ръкополагането ми в дявол. Имаше някакви други... вероятно дяволи около мен, които извършваха церемонията. Началният етап и причините не ги помня, въпреки че имаше такива. Запомнил съм вторият етап в който един от ръководителите на "процедурата" идва и ми казва, че трябва да ми извади кучешките зъби и чак тогава вземам леко да се паникьосвам

. Иначе съм си много спокоен. Дърпа ги и те започват да падат постепенно (пък и някой друг покрай тях

. След това всички чакаме и учудващо за мен, зъбите ми започват наново да растат, при което аз започвам да си отдъхвам, че няма да остана беззъб

. Обаче става странно, защото не спират да растат. Стават все по-големи, грозни и цялата ми уста започва да се видоизменя в паст с всичките му детайло. Чувството беше странно, но не може да се опише като страх или нещо подобно. След това идва май друг дявол и започва нов етап от трансформацията, при който езикът ми започва да се издължава и излиза извън "устата" ми. Опитвам се да им кажа нещо, но ми е доста трудно. Нещо от рода на как се оправят с този език и паст, как говорят. Те ми викат нещо от рода, че трябва да си прибирам езика зад зъбите. И всички се разсмиват. Дяволски хумор явно... И после... часовника извъня, и не можах да разбера как завършва процедурата

... Жалко, един от най-интересните ми сънища.