Здравей Гост

Сънуване на ритуал за превръщане в дявол

• 3 Отговора
  • 2641 Прегледи
*

neo

• *
  • 72
Някой сънувал ли е такова нещо? Мислех да го пиша в голямата тема, но някакси не подхожда след сънища за епилиране на крака :).

Сънят ми беше много детайлен, но си спомням много малко. Бях застанал пред някаква маса и бях наясно че се извършва ритуал за ръкополагането ми в дявол. Имаше някакви други... вероятно дяволи около мен, които извършваха церемонията. Началният етап и причините не ги помня, въпреки че имаше такива. Запомнил съм вторият етап в който един от ръководителите на "процедурата" идва и ми казва, че трябва да ми извади кучешките зъби и чак тогава вземам леко да се паникьосвам :). Иначе съм си много спокоен. Дърпа ги и те започват да падат постепенно (пък и някой друг покрай тях :)). След това всички чакаме и учудващо за мен, зъбите ми започват наново да растат, при което аз започвам да си отдъхвам, че няма да остана беззъб :). Обаче става странно, защото не спират да растат. Стават все по-големи, грозни и цялата ми уста започва да се видоизменя в паст с всичките му детайло. Чувството беше странно, но не може да се опише като страх или нещо подобно. След това идва май друг дявол и започва нов етап от трансформацията, при който езикът ми започва да се издължава и излиза извън "устата" ми. Опитвам се да им кажа нещо, но ми е доста трудно. Нещо от рода на как се оправят с този език и паст, как говорят. Те ми викат нещо от рода, че трябва да си прибирам езика зад зъбите. И всички се разсмиват. Дяволски хумор явно... И после... часовника извъня, и не можах да разбера как завършва процедурата :(... Жалко, един от най-интересните ми сънища.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: Сънуване на ритуал за превръщане в дявол
« Отговор #1 -: Август 12, 2013, 09:58:59 am »
Има си тема за разтълкуване на сънища

Ето линк: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,725.0.html
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

neo

• *
  • 72
« Отговор #2 -: Август 12, 2013, 12:24:45 pm »
Бе то и аз понякога не дочитам както трябва какво се пише, ама някои направо сте... няма думи. Някъде да съм писал че питам за тълкуване? Написал ли съм защо не съм го пуснал в другата тема? Сложил ли съм го В ОТДЕЛЕН АБЗАЦ? Просто....

*

Uran

• 6041
« Отговор #3 -: Август 15, 2013, 07:52:20 am »
Внимавай в какво се/те въвличат, Нео. Чети си договорите, отстоявай си позициите, дори, тези, които са ти насреща, да са "много печени и дяволи". Ти, самият, също не си позволявай разпространяването на неверна информация- успехът ще е временен.

п.п.Някакви проблеми със самочувствието в последно време?