Здравей Гост

Септември - Венера преминава през Сатурн и Северен Лунен Възел в Скорпион

• 189 Отговора
  • 26943 Прегледи
*

remedeos

• **
  • 1038
Все пак,когато емоционалния фон е нарушен,нашата енергия изтича към провокатора,дали е бойна женска или мъжка,все изтича.Енергийните вампири се хранят отпушвайки емоции-независимо какви.Но това са различни теми.

*

Smarta

• **
  • 575
Смарта,въпросният господин е усетил,че му спираш енергийното кранче.Всичко е борба за енергия.Имайки любовни мисли към някой,ние му отдаваме от женската си енергия.При мен също се случва,когато зачеркна някой,той да се материализира от небитието ,където е бил сврян :blink:
Знаеш ли кое е най-интересното? Че няколко часа по-рано за малко щяхме да направим птп, само дето аз не обърнах внимание в дъжда, че това е неговата кола - едни фарове ме заслепяваха, а и не ме заинтересува въпросът, че някакъв се е засветкал, за малко да ни удари и свирка ли свирка, то било да каже "здрасти!". Още по-интересното е, че в този момент и двамата бяхме със собствените си коли, но не и зад волана, а обикновени пътници, което е много рядко и за двама ни. И няколко часа по-късно той се обади да разясни случката, все едно не са минали месеци на неясни отношения, шегуваше се човека, беше в добро настроение, май се беше зарадвал, че ме е видял, и се закани да ми дойде на гости. Стана ми толкова забавно! Този въпросен 19-ти септември, дето се чудех, какво толкова ще стане на него. А въпросният вече бивш е слънчева Везна с опозиция на Сатурн към Слънцето - по учебник е цялата работа!
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Smarta

• **
  • 575
Приема се,че в жената преобладава женската,а в мъжа мъжката енергия,затова се стремят един към друг.Ако по някакви причини в жената надделее мъжката енергия е по-вероятно да го отблъсне + и + се отблъскват,освен и той ако не е с нарушен хормонален баланс  :P
Мога да кажа, че не става дума само за хормонален баланс, а за поколенческа задача. Съвременните поколения на границата между Риби и Водолей трябва да преработят архетипните модели и това ще продължи още няколко поколения. Едно време е било ясно в патриархалния модел - крайностите на собствения пол, а сега всеки пол овладява изявата на противоположната си енергия, затова има много властни жени в днешно време и прекалено голямо количество слаби, пасивни мъже. Не е лесно откъдето и да го погледнеш.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

*

Rose

• *
  • 92
Пиша от телефон и ми е трудно, но да вметна венера е планета на любовта красотата и парите на отношенията  на изкуството. Сатурн  е планета  на реда,  дисциплината на  правилата.
така,че свържете думичките и вярвайте ввенера в скорпион обича да притежава и от дефекта да супер ефект.
-

Очаквах нещо свързано с дома, а на 19-и получих повишение, за което много се радвам разбира се, но нещо не го видях в картата си.

*

Smarta

• **
  • 575
Пиша от телефон и ми е трудно, но да вметна венера е планета на любовта красотата и парите на отношенията  на изкуството. Сатурн  е планета  на реда,  дисциплината на  правилата.
така,че свържете думичките и вярвайте ввенера в скорпион обича да притежава и от дефекта да супер ефект.
-

Очаквах нещо свързано с дома, а на 19-и получих повишение, за което много се радвам разбира се, но нещо не го видях в картата си.
Честито! По-добре така, отколкото обратно!

*

Rose

• *
  • 92
-

Честито! По-добре така, отколкото обратно!

Благодаря! Определено е по-добре така ;D

*

Lillie

• 30532
Смарта,въпросният господин е усетил,че му спираш енергийното кранче.Всичко е борба за енергия.

Абсолютно точно.

Навремето имах един - интересното е, че при него не усещаше никаква енергия. А моята е доста висока - всички идват да се "захранват" от мен, вкл. и други същности, нематериални... Та тоя след раздяла с поредната жена все се появяваше при мен, идваше да го "нахраня" и после пак внезапно изчезваше. В това отношение беше много изобретателен, измисляше различни, индиректни начини да получи това, което му е нужно. Но идва един момент, в който осъзнаваш, че си просто донор за такива и енергията върви еднопосочно. Сега вече поне мога да контролирам осъзнато какво отдавам. Когато някой идва с помия, не може да му се върне амброзия.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
-

Да, и аз така - оставиха ми договора. Някъде го бях обсъждала, но не помня темата. А не знам да се радвам ли или да съм недоволна... Много съм неблагодарна. Дали да не отворим тема за неблагодарността в хороскопа?  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Veselin

• 2737
ОВ: Досега няма абсолютно никакво събитие по този транзит на Венера.

*

remedeos

• **
  • 1038
Ами като няма лошо,да се радваме :blink: