Смарта,въпросният господин е усетил,че му спираш енергийното кранче.Всичко е борба за енергия.Имайки любовни мисли към някой,ние му отдаваме от женската си енергия.При мен също се случва,когато зачеркна някой,той да се материализира от небитието ,където е бил сврян :blink:
Знаеш ли кое е най-интересното? Че няколко часа по-рано за малко щяхме да направим птп, само дето аз не обърнах внимание в дъжда, че това е неговата кола - едни фарове ме заслепяваха, а и не ме заинтересува въпросът, че някакъв се е засветкал, за малко да ни удари и свирка ли свирка, то било да каже "здрасти!". Още по-интересното е, че в този момент и двамата бяхме със собствените си коли, но не и зад волана, а обикновени пътници, което е много рядко и за двама ни. И няколко часа по-късно той се обади да разясни случката, все едно не са минали месеци на неясни отношения, шегуваше се човека, беше в добро настроение, май се беше зарадвал, че ме е видял, и се закани да ми дойде на гости. Стана ми толкова забавно! Този въпросен 19-ти септември, дето се чудех, какво толкова ще стане на него. А въпросният вече бивш е слънчева Везна с опозиция на Сатурн към Слънцето - по учебник е цялата работа!