Здравей Гост

Хората,които НЕ ИСКАТ да имат деца

• 175 Отговора
  • 24028 Прегледи
Re: Хората,които НЕ ИСКАТ да имат деца
« Отговор #120 -: Август 13, 2013, 10:44:28 pm »
За мен лично хора, които не искат да имат деца, са имали проблемно детство - съответно виждам ранена луна или меркурий.
Разбира се, никого не съдя, но няма нищо по-хубаво от това да създадеш семейство и да имаш деца.
Идвам от огромен род и искам деца, но всяко нещо с времето си ;D
При мен поне е така.Имах проблемно детство и се чувствах необичана още повече,че бях и на седмична градина.Много е гадно това!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Veselin

• 2737
« Отговор #121 -: Август 13, 2013, 10:59:18 pm »
И аз имах детство, изпълнени с всекидневни скандали у дома. А и примерът, даден от родителите ми не е особено добър, и това също е едно от причините, поради която не бих искал да имам деца.
Освен това: какъв живот биха има ли на тази планета, вече почти унищожена от нас самите?  :-\

« Отговор #122 -: Август 13, 2013, 11:23:21 pm »
Как го каза, почти унищожена ;D . И какъв живот биха имали според теб ? Смятам, че би бил съвсем нормален. Живота на нашата планета ще си продължи, та дори и ще процъфтява, независимо дали някои си е решил да не прави деца.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #123 -: Август 13, 2013, 11:42:44 pm »
Според мен това много зависи от партниора, с който си да те убеди, че става за родител това го казвам като човек със  сатурн в пети дом , който до преди доста време категорично твърдеше че не иска деца ,но истината е че с последния си партниор се замислих за първи път за такива

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #124 -: Август 13, 2013, 11:45:42 pm »
Освен това: какъв живот биха има ли на тази планета, вече почти унищожена от нас самите?  :-\

Ще имат живот, какъвто им осигури родителят/те  :blink:.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

« Отговор #125 -: Август 14, 2013, 07:23:13 am »
Как го каза, почти унищожена ;D . И какъв живот биха имали според теб ? Смятам, че би бил съвсем нормален. Живота на нашата планета ще си продължи, та дори и ще процъфтява, независимо дали някои си е решил да не прави деца.
Нашето Слънце няма да гори вечно.Ще дойде ден,в който ще изгасне...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #126 -: Август 14, 2013, 07:49:47 am »

Ще имат живот, какъвто им осигури родителят/те  :blink:.
И не само. Животът на Земята се управлява от група хора, самозабравили се и помислили се за богове. Те определят в каква среда да живеем, как да се развиват събитията и прочее. Колкото и налудничаво да звучи, съм твърдо убеден в това!

*

Нова

• 3491
« Отговор #127 -: Август 14, 2013, 08:03:42 am »
Чувала съм мъж със сатурн на мс да казва за децата, които още няма, но иска, че:

Ще бъдат изпълнителни, сиреч под команда, като пършинки, дисциплинирани като от казарма.

Много ме озадачи като го чух.
И аз съм малко като него и го отдавам на Сатурн у5.Какво е положението на 5-тия му дом? Управител,планети там?

Сатурн у6, намира се в падение на мс. Няма никой в 5 дом, а у е в 3, точен квинконкс със сатурна.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #128 -: Август 14, 2013, 08:12:36 am »
Понеже само набеждавате Сатурн в 5 дом и аз да се изкажа като скорошно родила.
Винаги съм искала деца, но имах дълга проблемна връзка, която прекратих и нямаше как.След това вече се бях отказала от мисълта за семейство и деца, но уви, появи се човека и по взаимно съгласие решихме да опитаме и стана почти веднага.
Моя близка "астроложка" ми си бе заклела, че аз деца явно не би трябвало да мога да имам?! :-\След тези й изказвания спрях да вярвам на способностите й.
За протокола имам на върха на 5 дом в Марс в Лъв съвпад с Юпитер в Дева и СВЛ както и Сатурн в края на дома.
Луната ми е в Рак секстил Сатурн, тригон Уран/7дом и/ квадратура с Плутон в 6 дом.
Бих искала поне още едно дете, но сега още  е рано и още всичко ме боли, та ще видим.... :-[

« Отговор #129 -: Август 14, 2013, 08:44:36 am »
Нашето Слънце няма да гори вечно.Ще дойде ден,в който ще изгасне...

Ти знаеш ли колко време има до тогава ;D ? Слънцето няма да изгасне утре, нито след 80 години за да се притесняваш за това.

« Отговор #130 -: Август 14, 2013, 08:45:23 am »
Аз съм със СЛВ в Козирог в 5-ти.Планети няма вътре а упр. на 5-ти ми е Сатурн на МЦ от към 9-ти в съвпад със Слънцето в 10-ти.В по-младите си години изпитвах страх от деца.Много мои приятелки и колежки,които се бяха омъжили и родили ми се чудеха,че не искам да им гушкам децата. По погачи са ме канели и всички женоря са се надпреварвали да гушкат,да мачкат ,да гугукат :blink: на бебоците а аз не. Даже съм избягвала да се заглеждам в тях от страх да не ги урочасам и ако случайно погледна някое бебе с белтъка на окото,веднага го заплювам с бабешките истории от рода на " да те наакат кокошките" и неща от сорта.
  Като станах на 28-29 години(демек Сатурново завръщане) започнах да мисля по друг начин. И точно по това време  в рамките на една година се омъжих и родих сина си. И ако бях попаднала на мъж,който заслужава да бъде баща ,бих имала и второ(въпреки тежката бременност със сина ми,което до някъде също ме демотивира).
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Veselin

• 2737
« Отговор #131 -: Август 14, 2013, 08:48:09 am »
Никога не се знае.  ;) Има много неща за Вселената, които не знаем, а само си мислим, че знаем.

« Отговор #132 -: Август 14, 2013, 08:52:23 am »
Веселине, аргумента е глупав като цяло. Да нямаме деца, защото Слънцето може да изгасне ?! Ми хайде да се самоубием още сега, за да сме сигурни,че няма да умрем в някакъв катаклизъм !

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #133 -: Август 14, 2013, 09:01:33 am »
не е задължително всички хора да имат деца ! някои не могат да имат , а други- не искат по различни причини. всеки има различна житейска програма, на някои просто децата не им се включват в божетсвения замисъл за земният им живот. много хора казват "децата са смилът н аживота, ако нямаш деца, за какво да живееш" -  много плткоумна мисъл,според мен, но това е друга тема.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Veselin

• 2737
« Отговор #134 -: Август 14, 2013, 09:06:01 am »
не е задължително всички хора да имат деца ! някои не могат да имат , а други- не искат по различни причини. всеки има различна житейска програма, на някои просто децата не им се включват в божетсвения замисъл за земният им живот. много хора казват "децата са смилът н аживота, ако нямаш деца, за какво да живееш" -  много плткоумна мисъл,според мен, но това е друга тема.
Подкрепям! Всеки има различен път в живота. Освен това, някои родители, говорейки така, насаждат без да искат вина у децата си, че видете ли, ако не са те, и тях няма да ги има, затова винаги да ги слушаме, за да са добре и те.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #135 -: Август 14, 2013, 09:15:45 am »
Никога не се знае.  ;) Има много неща за Вселената, които не знаем, а само си мислим, че знаем.

и точно за това трябва да се внимава каква информация споделяме
защото аз ако съм любител на астрото и съм склонен да търся инфо...То има хора които само четат и като "Удавник за сламка се хващат"
..за това обичам форума - защото в "спора се ражда истината"....
поздравления за всички дами, които макар и със закъснение/премисляне са предприели тази огромна стъпка...
защото истината е че еволюираме...и Ние; и картите ни; и децата ни (с наследените аспекти)

Ще получа ли отговор?  :-\ :-\ :-\
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #136 -: Август 14, 2013, 09:22:41 am »
Подкрепям! Всеки има различен път в живота. Освен това, някои родители, говорейки така, насаждат без да искат вина у децата си, че видете ли, ако не са те, и тях няма да ги има, затова винаги да ги слушаме, за да са добре и те.
И аз подкрепям! Макар че не знам как ще мисля при първия Сатурнов Възврат,понеже Сатурн ми е У5...

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #137 -: Август 14, 2013, 09:25:16 am »

и точно за това трябва да се внимава каква информация споделяме
защото аз ако съм любител на астрото и съм склонен да търся инфо...То има хора които само четат и като "Удавник за сламка се хващат"
..за това обичам форума - защото в "спора се ражда истината"....
поздравления за всички дами, които макар и със закъснение/премисляне са предприели тази огромна стъпка...
защото истината е че еволюираме...и Ние; и картите ни; и децата ни (с наследените аспекти)

Ще получа ли отговор?  :-\ :-\ :-\

Crabby...аз съм като топче пластелин в ръцете на хората...
в каквато форма искат да ме видят в такава ме моделират и виждат...

Какви модели, какви кулки барби, питах на колко години си...

*

Нова

• 3491
« Отговор #138 -: Август 14, 2013, 09:29:09 am »
Възрастта е абстрактна категория, пиленце.

Впрочем чакам Раху или някой по-изявен да захване и някоя друга тематика. И без това не считам, че точно тази дискусия му е особено по вкуса, нищо че пише.

Асол наскоро спомена нещо за БГ мама, хайде стига са се изливали взаимни противоречия тук. Дайте да видим небето и звездите, днес луната крива ли е.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #139 -: Август 14, 2013, 09:34:33 am »
Интересно ми е, поради някой от неговите коментари. Особенно онези свързани с годините.. Така или иначе, негов е избора. Може да ми каже да си гледам работата, все пак мен не ме засяга, той решава )