Здравей Гост

Хората,които НЕ ИСКАТ да имат деца

• 175 Отговора
  • 24030 Прегледи
Re: Хората,които НЕ ИСКАТ да имат деца
« Отговор #140 -: Август 14, 2013, 09:45:52 am »
Интересно ми е, поради някой от неговите коментари. Особенно онези свързани с годините.. Така или иначе, негов е избора. Може да ми каже да си гледам работата, все пак мен не ме засяга, той решава )
Краби,днес не мога да разбера нищо от нещата,които пишеш  ;D Впрочем и на някой от другите съфорумци не разбирам постовете. Явно ми е много крив МерКУРа днес  ;D
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #141 -: Август 14, 2013, 09:49:49 am »
Може да е защото пиша и работя едновременно, той Раху ме разбра. Все тая, тази тема не ми е интересна. Въпрос на избор, на база на много неща, опит, планети сигурно в малка доза... не всичко можем да свържем с астрология..
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #142 -: Август 14, 2013, 09:59:44 am »
Интересно ми е, поради някой от неговите коментари. Особенно онези свързани с годините.. Така или иначе, негов е избора. Може да ми каже да си гледам работата, все пак мен не ме засяга, той решава )
Краби,днес не мога да разбера нищо от нещата,които пишеш  ;D Впрочем и на някой от другите съфорумци не разбирам постовете. Явно ми е много крив МерКУРа днес  ;D
ставаме 2  ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #143 -: Август 14, 2013, 10:08:58 am »
ставаме 2  ;D

важното е че аз я разбрах  ;)
също така разбрах че съм й трън в окото ;)
много неща разбрах аз....няма да се оправдавам  ;)

в часа, в който го постнах писах от смарт'фона...
вижда се че от пост до пост има няколко минути разлика...
сама си прецени дали от PC може да се напише за толкова - камо ли от телефон...
както и да е...мога да ти намеря поне 5линка с тази публикация...5 различни сайта...
и в никой от тях няма да видиш, че е подписана като тяхна публикация....както и аз не съм я подписал...Crabby...

Не си ми трън в очите, не се засягай само. Не съм съгласна с начина, по който се изрази, но аз приемам различните хора или еднаквите.. според зависи..

Нищо не ти разбрах... май и моя Мерк не е в ред... рачешки е все пак.. може да е сбъркал пак посоката.. Някой те е хакнал ли какво? Кофти ако да.

« Отговор #144 -: Август 14, 2013, 10:19:22 am »
ставаме 2  ;D

важното е че аз я разбрах  ;)
също така разбрах че съм й трън в окото ;)
много неща разбрах аз....няма да се оправдавам  ;)

в часа, в който го постнах писах от смарт'фона...
вижда се че от пост до пост има няколко минути разлика...
сама си прецени дали от PC може да се напише за толкова - камо ли от телефон...
както и да е...мога да ти намеря поне 5линка с тази публикация...5 различни сайта...
и в никой от тях няма да видиш, че е подписана като тяхна публикация....както и аз не съм я подписал...Crabby...
Е,аз пък те харесвам!  :P

« Отговор #145 -: Август 14, 2013, 10:22:58 am »
Не си ми трън в очите, не се засягай само. Не съм съгласна с начина, по който се изрази, но аз приемам различните хора или еднаквите.. според зависи..

Краби, не се занимавай с опозиция Меркурий/Плутон :P . В случая не е отработена ;) .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #146 -: Август 14, 2013, 10:29:54 am »
Краби, не се занимавай с опозиция Меркурий/Плутон :P . В случая не е отработена ;) .

Аспектът на черния учител, както казваше unsere Himmelfrau.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #147 -: Август 14, 2013, 10:35:08 am »
Стига сте се занимавали с глупости. Седнете ми направете една соларна карта...че Нова ми говори за бебета. Пък аз съм от хората, които НЕ ИСКАТ да имат деца ВСЕ още )))

*

Lillie

• 30532
« Отговор #148 -: Август 14, 2013, 10:37:06 am »
Ако си на 20 години, няма закъде да бързаш според мен, на тази вързаст е нормално човек да има други приоритети, включително и жените.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #149 -: Август 14, 2013, 10:51:43 am »
Ако си на 20 години, няма закъде да бързаш според мен, на тази вързаст е нормално човек да има други приоритети, включително и жените.  ;D

Определено, говорила съм във форума по тази тема вече. Първо да си наглася живота финансово, да намеря стойностен "оплодител" , да направя кариерка.. и после ще му мислим ))

« Отговор #150 -: Август 14, 2013, 10:54:37 am »

SunMoon...ти си в мой 12-ти дом....подстрекаването на юзърите чест не ти прави...макар че си ми 12-ти го правиш ЯВНО

пиша чест с малки букви защото... това е ГОЛЯМА ДУМА, която ЯВНО не се побира в дребни душици!!!

Преди да говориш за дребни душици и за чест, да беше помислил преди да напишеш този си пост.

и точно за това трябва да се внимава каква информация споделяме
защото аз ако съм любител на астрото и съм склонен да търся инфо...То има хора които само четат и като "Удавник за сламка се хващат"аспекти)

Държиш се отвратително. Държа да го кажа и то пред всички. Имаш много да работиш над тази опозиция, точно тя се асоциира с фанатизма.
Ще ти го кажа точно и ясно, не зная как те търпят хората в реалният живот, но аз няма да търпя подобно отношение, макар и във форум. Виждам, че обичаш да гледаш хората от високо и почваш с истериите веднага, ако не си съгласен с написаното. Надсмиваш се, говориш за "смешни цитатчета" (те все пак тези цитатчета са извадени от интернет, от същото място където и другите във форума четат и вадят), не те ли е малко срам да се държиш по този начин ? Проблемът си е изцяло в теб, в твоят фанатизъм и инфантилност. Можеш спокойно да игнорираш нещо, щом не ти харесва, а не да се държиш като ощипана госпожица.

*

Нова

• 3491
« Отговор #151 -: Август 14, 2013, 11:00:05 am »
Според мен, въпреки че темата е пусната от Дрийм, която НЕ иска да има деца, да не говорим за миенето на чинии, то все пак следва да се замисли и премисли, защото в крайна сметка е добре съвършените неща да се мултиплицират. Така света ще стане по-добър и ще е пълен с качествен материал, иначе си е чисто хабене. Къде ще отидат хубавите ти гени, Дрийм, ако не ги размножиш? Остави ги и след себе си, продължи да съществуваш.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #152 -: Август 14, 2013, 11:05:27 am »
Ще отидат в Акаша и някъде там ще съществува мой образ и подобие отвъд смъртта.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #153 -: Август 14, 2013, 11:07:03 am »
Ще отидат в Акаша и някъде там ще съществува мой образ и подобие отвъд смъртта.  ;D

Ти пък къде се буташ, при положение, че си далеч от съвършените пропорции?  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #154 -: Август 14, 2013, 11:09:05 am »

А, да, нас само 4-тонен кран ще ни вдигне, за да стигнем Акаша.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #155 -: Август 14, 2013, 11:14:30 am »

И то, ако е добре балансиран и подплатен. Не всеки може да е Барби. И пръстите на ръката не са равни.

« Отговор #156 -: Август 14, 2013, 11:20:18 am »
Хора, да родиш детенце е едно от най-съвършените изживявания, до които ни е даден достъп. Аз лично не бих си заминала от този свят без да съм го изпитала. Иначе и аз съм с тронна луна, но може би и точно заради това ако не бях го изпитала щях да се чувствам ощетена.
« Последна редакция: Август 14, 2013, 11:24:35 am от jenny999 »

« Отговор #157 -: Август 14, 2013, 11:32:00 am »

И то, ако е добре балансиран и подплатен. Не всеки може да е Барби.

:86:
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #158 -: Август 14, 2013, 11:41:21 am »

И то, ако е добре балансиран и подплатен. Не всеки може да е Барби. И пръстите на ръката не са равни.
Нова,въртиш сучиш все гледаш да ме захапеш! Ще каже някой,че съм ти изяла десерта  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #159 -: Август 14, 2013, 11:49:45 am »
Ми не ми давай поводи, не ми го яж, остави си ми го да си го хапна сама.