Я кажете сега...Кой от съфорумците ви кефи най-много и защо?
мен всички ме кефтя, но.... някои ме кефят по-малко от други
Цитат на: venerra в Август 14, 2013, 10:39:10 amмен всички ме кефтя, но.... някои ме кефят по-малко от други Хахаххахаахахахахахахах
Цитат на: Нова в Август 14, 2013, 10:39:54 amЦитат на: venerra в Август 14, 2013, 10:39:10 amмен всички ме кефтя, но.... някои ме кефят по-малко от други Хахаххахаахахахахахахахами...за да няма пренебрегнати и/ недай си боже/ обидени
Цитат на: venerra в Август 14, 2013, 10:41:48 amЦитат на: Нова в Август 14, 2013, 10:39:54 amЦитат на: venerra в Август 14, 2013, 10:39:10 amмен всички ме кефтя, но.... някои ме кефят по-малко от други Хахаххахаахахахахахахахами...за да няма пренебрегнати и/ недай си боже/ обидени Няма да има обидени. Всички тук са достатъчно умни,за да се сетят,че харесването е въпрос на добри синастрия
п.с. мисля, че много полезна ще е тема "кой не ме кефи и защо"
Цитат на: venerra в Август 14, 2013, 10:41:48 am п.с. мисля, че много полезна ще е тема "кой не ме кефи и защо"тази тема би била безсмислена... щото е с предрешен изход!първото място си е вързано в кърпа за..... Калоян! ....................
Краби, теб едва ли има някой, който да не те харесва, не знам защо се изненадваш.
Даже не влизаш в топ 3.
Цитат на: irina в Август 14, 2013, 11:02:06 am Краби, теб едва ли има някой, който да не те харесва, не знам защо се изненадваш.и аз така мисля за Краби... Както се казваше в един виц: "Ами деца, какво да ги правиш?!!"ама все пак има един тук дето може би не я харесва...никът му е съставен от египетски бог и непълното име на поп-група.. или непълната дума за член (ама не на група, а на индивид)! Цитат на: Нова в Август 14, 2013, 11:15:59 amДаже не влизаш в топ 3.не ме разочаровай де. Аз така усилено се борих за първото място.. и изведнъж ще остана без медал даже!!!
хахах, гатанката не я улових, но палмата на първенството за съжаление не ти е отредена.
... Калояне,можеш да се изразиш и по-просто ... :blink: