никът му е съставен от египетски бог и непълното име на поп-група.. или непълната дума за член (ама не на група, а на индивид)!
Цитат на: Калоян Иванов в Август 14, 2013, 11:16:55 amникът му е съставен от египетски бог и непълното име на поп-група.. или непълната дума за член (ама не на група, а на индивид)! Айде, айде, стига сте се подигравали с момчето! Раху е индийско божество - ненаситен демон.
Да, Лили, и щото е ненаситен, затова ти е слабост ))))
а-а-а-а... това ти го каза, ...Аз имена не съм споменавал! и не съм казвал за никаква ненаситност!
Любимка като изказ ми е Нова, уникален меркурий
Цитат на: sunnily в Август 14, 2013, 11:46:00 amЛюбимка като изказ ми е Нова, уникален меркурий И много свежо чувство за хумор, много се забавлявам да я чета. :blink:
Нямам любим, но има ужасно много които ме дразнят!
Цитат на: Lillie в Август 14, 2013, 11:51:56 amЦитат на: sunnily в Август 14, 2013, 11:46:00 amЛюбимка като изказ ми е Нова, уникален меркурий И много свежо чувство за хумор, много се забавлявам да я чета. :blink:Така ли?!? Тогава и аз започвам... да я чета тази Нова!
Едва ли има човек от форума, който да ми е неприятен (дори и Калоян, макар че ако реши да разкрие истинската си самоличност, може да го причисля и към любимците си). И все пак най-вече - Enigma, akruks и Нова.
А досега не си я чел сякаш, само си я гледал.
Вече загърбих всякакви класации на нехаресване - преди две-три години може и да съм имала такива, но сега вече се старая да приемам всеки пишещ такъв какъвто е, защото в крайна сметка не можем да оценяваме хората приоритетно според това, което пишат, а според делата и постъпките им. А тук няма постъпки, има само думи. Понякога за едни може да бъде дразнещ определен тип поведение, а за други да не предизвиква такива чувства. Пък и никога не знаеш кой днес е станал с левия крак, кой с десния, кой къде го боли, кой го сърби...
Краби, теб едва ли има някой, който да не те харесва, не знам защо се изненадваш.