Здравей Гост

Баба Ванга

• 24 Отговора
  • 5720 Прегледи
Re: Баба Ванга
« Отговор #20 -: Август 14, 2013, 08:47:04 pm »
И сбъднаха ли се тези неща ?

« Отговор #21 -: Август 14, 2013, 09:08:36 pm »
Като се сбъднат първо на теб ще кажа, щото първа питаш :blink:

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #22 -: Август 15, 2013, 09:22:33 am »
Имаме книга посветена на Баба Ванга вкъщи, но никой не е ходил лично.

Миналата година, горе-долу по това време я сънувах. Много интересен сън, много истински, все едно бях в някаква паралелна реалност...
И ето го сънят: Дойдоха семейни познати с кола, взеха мен и баща ми. Пътувахме дълго време на много високо планинско място, но беше много красиво. Пълно със зеленина и тук там по някоя голяма къща. Спряха колата пред една. На входа имаше жена и каза, че Баба Ванга ни очаква по дървената стълба на втория етаж. Тя беше - на около 50г. възраст с бяла забрадка и виждаше. Подаде ми нещо в ръката след това я стисна и започна да говори за бъдещето ми - помня само 2-3 неща, останалите моментално ги забравях...

Според мен тя продължава да навестява и да помага на хората дори, и по време на сън  :blink:

Най-вероятно мястото е било Рупите, а това в ръката захар. Макар и Баба Ванга да не е била 50 килограма.

Такива неща исках да чуя, някой ходил ли е? Имал ли е контакт? Имате ли познати с контакти? За Вас тя феномен ли е?

Раху, няма смисъл да намесваме астрологията, понеже според мен тук става въпрос за мистика, не мисля че СЛВ и Юпитер имат наще общо.
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #23 -: Август 15, 2013, 11:25:22 am »
50 години, Краби, не килограма.

Иначе майка ми е ходила, предсказала и е верни неща, включително и последователността на смъртта на дядо ми и баба ми.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #24 -: Август 15, 2013, 11:29:37 am »
Опс моя грешка, да и баба ми, която между другото познава много, на кафе и карти, също и сънища е имала доста символичен сън с нея.

Имам и други познати, които са имали контакт с нея. Един приемер. На моя близка приятелка леля и е ходила при Ванга. Ванга и е казала, че ще загине при катастрофа. Тя дълги години не излизала от тях, а накрая камион се блъснал в къщата и... и така се е случило, макар и да се е пазила..
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...