Има я мисля на 3та страница...аз съм роден в 5.30, а там е заложено 5.20..Какво означава този квадрат....я кажи..
)...хахахах
кой квадрат визираш?
Спорът е затова дали асц. е рак, или лъв, така ли?
АКо не е рак, оставаш без планети във водната стихия и с луна в козирог-контролираш емоциите, обрано поведение.../тук не си така...баш/луна КВАДРАТ/този ли?/ плутон-властна майка, психологически-силови "игри" с жената до теб, по-късно евентуалната съпруга, особено, ако дсц е козирог, евентуален късен брак...тези плутонови отношения "идват", за да се развива човек и да елиминира вътрешните си негативи-това и за двамата във връзката, не са лоша прогноза сами по себе си...
мисля,че ако е рак-асц. темата за отношенията с майката ще е значително по-невралгичназа теб ...нещо да кажеш, без да изпадаш в неприятни за теб, лични неща?
Ако говориш за другия квадрат-съвпад слънце, юпитер-квадрат с уран-може да се свърже с влиянието ти в деловите отношения покрай парите -твои и чужди, ценностната система, желанието да си връх по лъвски в тези неща ще среща рушене на въздушни кули за теб, ако не съвместиш твоите и чужди морални гледни точки...иначе-желанието е понякога да се налагаш, ако не става-"бягство" по урана...
само предположения, картата ти е силна...ти ще кажеш как се е проявило това досега...
П.С. И, наистина, ако сме/сте ние всички по-добронамерени, а не така комплексарски да се хващаме за гушите, ползата ще е обща