Здравей Гост

До новорегистрираните

• 324 Отговора
  • 100886 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: До новорегистрираните
« Отговор #180 -: Август 19, 2013, 02:41:52 pm »
Извинявам се за отношението си, ама се дразня, щото Ирина пред всички каза, че е осиновена, което никак не е лесно да споделиш такова нещо, помоли да й помогнем да часа, а никой не се включи, освен мен. Как да не се ядосвам после, като тя е стара потребителка и никой не й обърна внимание, щото не е нахална. Плати пари, излъгаха я за часа, а този тук ни прави на луди и сме длъжни всички да му слугуваме. И после лъв ми била любимата зодия, нищо подобно, сменям си любимата зодия ;D

:clap: :kissd:
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #181 -: Август 19, 2013, 02:43:46 pm »
Извинявам се за отношението си, ама се дразня, щото Ирина пред всички каза, че е осиновена, което никак не е лесно да споделиш такова нещо, помоли да й помогнем да часа, а никой не се включи, освен мен. Как да не се ядосвам после, като тя е стара потребителка и никой не й обърна внимание, щото не е нахална. Плати пари, излъгаха я за часа, а този тук ни прави на луди и сме длъжни всички да му слугуваме. И после лъв ми била любимата зодия, нищо подобно, сменям си любимата зодия ;D
Виж в живота не се ли бориш сам, никой не може да ти помогне...!!!!!!!!!!!
И ако чуеш някаква слъзлива история за някакви нещастия и тн...ТОВА СА ОПРАВДАНИЯ!!!!!!!1
На никой не му е лесно....И не се срамувам, че ви нахалствам, А БЛАГОДАРИХ ДОСТАТЪЧНО, МИСЛЯ...:)
А за да ми обръщате внимание, значи ви е било приятно и така...мисля не съм за изхвърляне...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #182 -: Август 19, 2013, 02:47:41 pm »
А за да ми обръщате внимание, значи ви е било приятно и така...мисля не съм за изхвърляне...:)

Това се казва мъж със самочувствие. :)))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #183 -: Август 19, 2013, 02:49:10 pm »
Добре де, че говори много за себе си и изобщо плямпа, връзва се с мерк на асц.

Но този изказ, Боже мой, това не е асцендентен меркурий.

« Отговор #184 -: Август 19, 2013, 02:49:26 pm »
Нерил, не се възгордявай. Тук на всеки мъж обръщат специално внимание. Виж само в "Свободни дискусии" островът на Калоян колко е набъбнал. ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #185 -: Август 19, 2013, 02:52:04 pm »
Нерил, пускай веднага фотос да видим дали си струваш изказаното слово.

« Отговор #186 -: Август 19, 2013, 03:09:01 pm »
Нерил, не се възгордявай. Тук на всеки мъж обръщат специално внимание. Виж само в "Свободни дискусии" островът на Калоян колко е набъбнал. ;D
Разни Калоянчовци и тн, не ме интересуват, ама грам...!!!!
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #187 -: Август 19, 2013, 03:10:22 pm »
Добре де, че говори много за себе си и изобщо плямпа, връзва се с мерк на асц.

Но този изказ, Боже мой, това не е асцендентен меркурий.
Ами мекурия ми е ретрограден...снимка, няма как да прикача тук, нямам и на този( служебния) ми комп...Има си фейсбук...:)

*

Нова

• 3491
« Отговор #188 -: Август 19, 2013, 03:11:27 pm »
Дай да го видим фейса, ще ти познаем асц. Дай пример, аз ще кача от твое име.

*

Нова

• 3491
« Отговор #189 -: Август 19, 2013, 03:14:29 pm »
Сега ще видя и ще пробвам мога ли да изтегля фотос за форума

« Отговор #190 -: Август 19, 2013, 03:15:35 pm »
Както искаш...:)
Не обичам да се крия и тн...:)

*

Нова

• 3491
« Отговор #191 -: Август 19, 2013, 03:17:34 pm »
Това е лъвско наистина, но фейса ми се скапва и ми създава ядове. От снимката залагам на рак повечко, при все че лъже. А и както казахме, тук сме все огнени натури, като че ли щяхме да залюбим огненото... Засега нещо ни тормози в теб и това сигурно е рака.

« Отговор #192 -: Август 19, 2013, 03:19:35 pm »
Добре де, не ми отговори, като те попитах провери ли си часа в служба ГРАО в София? И защо се съмняваш в казаният от майка ти час?
Аз не се съмнявал, ама когато ходих на астролог, ми каза, че по външен вид съм по скоро Рак, а не Лъв...
Иначе си е 5.30

*

Нова

• 3491
« Отговор #193 -: Август 19, 2013, 03:21:02 pm »
Лили не усети по луна? На мен рак ми е много чужд и непонятен знак, а и Нерил ми идва в повечко. Но за Лили....

Ааа, значи и професионалните заложиха на рак по визия.

Машини сме ,беееее

То тая тема в свободните да не я имаме за гъдел. Ааа, ма, ха, ошлайфани маймуни сме )))))

« Отговор #194 -: Август 19, 2013, 03:23:40 pm »
Лили не усети по луна? На мен рак ми е много чужд и непонятен знак, а и Нерил ми идва в повечко. Но за Лили....

Ааа, значи и професионалните заложиха на рак по визия.

Машини сме ,беееее

То тая тема в свободните да не я имаме за гъдел. Ааа, ма, ха, ошлайфани маймуни сме )))))
Ретроградният Меркурий на асцендента не играе ли при външният вид..?

*

Нова

• 3491
« Отговор #195 -: Август 19, 2013, 03:27:19 pm »
Пффф, има ли връзка с мц?

Ако играе, би давал една младежкост, а ти във визията тежиш повече и от 34-годишен. По-зрял и възрастен изглеждаш, това е по-скоро по рак и вода.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #196 -: Август 19, 2013, 03:27:58 pm »
Добре де, не ми отговори, като те попитах провери ли си часа в служба ГРАО в София? И защо се съмняваш в казаният от майка ти час?
Аз не се съмнявал, ама когато ходих на астролог, ми каза, че по външен вид съм по скоро Рак, а не Лъв...
Иначе си е 5.30
И аз като ходих на астролог, по снимки ми каза, че й приличам на Лъв, но съм Дева асц. Ако бях родена в София, щях да съм с Асц Лъв. Направи така както ти казва Сънили, после си наблюдавай събитията. То е ясно, че ще се наложи ректификация пак.  :blink:

« Отговор #197 -: Август 19, 2013, 03:29:21 pm »
Пффф, има ли връзка с мц?

Ако играе, би давал една младежкост, а ти във визията тежиш повече и от 34-годишен. По-зрял и възрастен изглеждаш, това е по-скоро по рак и вода.
ААААААА НЕ
ИЗГЛЕЖДАМ ПО МЛАД ВСЕКИ МИ ГО КАЗВА!!!!!
А СНИМКАТА Е ОТ ЕДНО ПАРТИ С МАСКИ...
ТУК НЯМА ДА СЕ РАЗБЕРЕМ, НЕ ИЗГЛЕЖДАМ НА 34 И ВСЕКИ МИ ГО КАЗВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*

Нова

• 3491
« Отговор #198 -: Август 19, 2013, 03:35:26 pm »
Не видах много добре, малка профилна снимка, но очите ти изглеждат дълбоки, водни, по рак е това прихлупване на веждите над окото, над горния клепач, плътни вежди - има скриване по рак )))) Косата.. може и къдрава по лъв, но по-скоро мъжете раци имат коса, плътна, гъста )

За мен изглеждаш на над 34. Шефчето срещу мен, слънчеви риби на 39 бих ти го показала, да видиш мъж та дрътка, младеж. Не младееш.

« Отговор #199 -: Август 19, 2013, 03:39:14 pm »
УФФФФФ НЕ Е ВЯРНО
Наистина всеки ми казва, че изглеждам на по малък...
Тея дето са на моите години са млади старци...с едни шкембаци неам думи....
И се държат все едно са надживели средата...
А аз не...Вие сте първите, които ми казват, че изглеждам дърт и тежак