Здравей Гост

Решителни ли сте?

• 63 Отговора
  • 8437 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Решителни ли сте?
« Отговор #20 -: Август 20, 2013, 03:25:45 pm »
Никога не съм била решителна, винаги се съмнявам и колебая в решенията си.
Асц Дева, чакам постоянно знаци на съдбата, Луна във Везни, днес съм на един акъл, утре на друг. Затова обичам астрологията, намирам оправдание в постъпките си.

Колкото и кардинална да е Везната...,колебанието е сякаш силната и страна. ;) :P
Кое и е силното извиняваи ама аз незнам какво искам или по точно знам ама не знам даи го сикам с теб това ли е силното на везната извиняваи

;D Значи не ме разбираш...
Силната страна е колебанието и!
Това казвам...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #21 -: Август 20, 2013, 03:28:10 pm »
Асц Дева, чакам постоянно знаци на съдбата, Луна във Везни, днес съм на един акъл, утре на друг. Затова обичам астрологията, намирам оправдание в постъпките си.

Колкото и кардинална да е Везната...,колебанието е сякаш силната и страна. ;) :P
Кое и е силното извиняваи ама аз незнам какво искам или по точно знам ама не знам даи го сикам с теб това ли е силното на везната извиняваи

;D Значи не ме разбираш...
Силната страна е колебанието и!
Това казвам...
аз те разбирам ама мен това ме побърква в него например

*

Нова

• 3491
« Отговор #22 -: Август 20, 2013, 03:44:23 pm »
Аз пък да ви кажа, все считам близнаците за трудно подвижни, направо фикс ))))
Ами няколко познавам и откакто ги познавам, са си все на едно и също...

« Отговор #23 -: Август 20, 2013, 03:51:00 pm »
 ;D Бих казала, че съм решителна - само си задавам въпроса - какво ще дам, какво ще получа и какво ще остане накрая, но в повечето случаи рискувам. Съответно след това си нося всички последствия. Рядко се колебая за нещо. И по принцип - не съм искала, не съм направила, оправдания няма. А когато човек рискува, винаги има шанса да спечели  ;D. АСЦ Близнаци, ретро Мерк в 7-ми в Козирог, ИЦ - Лъв, Слънце пак в 7-ми дом, нямат аспекти с Луна, която е в съвпад с МЦ, а Марса ми е в Скорпион, с широк секстил със Слънце.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #24 -: Август 20, 2013, 03:51:29 pm »
а човека за който аз говоря има много скорпион в картата ама адцки много ама типично по везнишкото му слънце е нерешителен

*

Нова

• 3491
« Отговор #25 -: Август 20, 2013, 03:52:50 pm »
  какво ще дам, какво ще получа и какво ще остане накрая

АСЦ Близнаци, ретро Мерк в 7-ми в Козирог

Колко добре ти работи картата ))))

*

Yaya

• 2265
« Отговор #26 -: Август 20, 2013, 04:17:10 pm »
АЦ ВЕзни с Плутон на К
ДЦ Овен с Луна на К
ИЦ Водолей с квадратиран Уран
МЦ - Лъв. Марс в Лъв в квадрат с У ИЦ и в тригон с Луната.

Много се чудя и мая, накрая скачам на дълбокото и каквото сабя покаже. Да, трудно решавам, но си нося кръста от решенията после  ;D

Защо и кога решаваш трудно? :rolleyes:
Не ти ли се струва,че трудните решения не винаги са най-правилните?
По принцип не, Марая, не винаги са ми грешни. Е, случва се и да сбъркам, както в момента и напоследък, но когато съм взимала решение, съм била изправена пред определени ситуации и обстоятелства. Отчасти ме спасява опозицията на Сатурн и Слънце.
И да съжалявам впоследствие, към момента на реакция това е било най-правилното, но не и това, което ми се е искало. Вероятно това питаш  :rolleyes:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #27 -: Август 20, 2013, 04:18:53 pm »
Има ли неща,които Ви тормозят? В коя сфера?
Решителни ли сте? Лесно или трудно вземате решения? Бързо или бавно?
Какъв знак имате на АСЦ и ИЦ?
Къде са управителите на АСЦ и ИЦ?
Какви аспекти имат помежду си и в какъв аспект са с Луната Ви?
Как е ситуиран Марс в картата Ви? Има ли аспект с управителите на АСЦ и ИЦ?
В коя област вземате най-бързо решения?
Къде Ви е трудно да вземете решение? :rolleyes:
Мислите ли, че там където решенията са взети бързо сте били на прав път?

Приятно писане...

Мого интересна тема. Не мога да кажа, че съм решителна. Дори не мога да реша дали съм решителна ;D .
Най-лесно взимам решенията за покупки на дрехи, обувки, козметика. Иначе често решавам нещо, но ме мързи да го изпълня, но това се дължи на липсата на огън.
АЦ - то ми е Дева, след обстоен анализ, сравнения и прочие, може да се реша.
ИЦ - Стрелец. У1 в 1-ви дом. У4 във 2-ри дом. Нямат аспект помежду си. У1 има тригон с Луната. Рачешки Марс в 10-ти, тригон У4, квинтил У1.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Август 20, 2013, 04:20:15 pm »
Шопинг решения и аз най-лесно вземам, впоследствие мога и да съжалявам. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #29 -: Август 20, 2013, 04:51:48 pm »
нерешителна съм си аз ,без бой си признавам, даже не е нужно да мисля дали съм...
много подвижни планети, но пък фиксирани откъм домове-слънце и луна, асц лъв квадрат с плутон-управител ИЦ, че като как ще стане да решавам бързо-нищо кардинално освен луна по знак
но , за успокоение, човек се променя, до 30 бях много като тайфун,бързо действах, правех, по-лесно решавах, имам опозиция марс-меркурий в подвижни знаци и в ъглови домове...все едно живеех 3 живота в 1...
сега като си мисля, добре ми е така, може и нерешителността да ми е ограбила някои житейски възможности, но пък и сигурно ме е предпазила от грешки, сатурн и той ми е един висок, първоизгряващ, как да ми даде бърза решителност и риск-не става...
имам чувството,че накрая всички стигат на търсената спирка, тук сравнявам кардинално качество с другите....

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #30 -: Август 20, 2013, 05:19:27 pm »

когато се разбирам за среща с 2 везни/1-та е и слънце,луна, меркурий, марс-везни,в 7 дом :mellow:/ започвам да я играя нея,напр." а това добре ли е за теб, не ти ли е късно, а не е ли справедливо да е по-близо до вас, а не до нас....уговорката за проста среща се разиграва цели 30 минути,  :mellow:и аз започвам да си мисля вече, че не  не знам дали искам  среща..но кажи на везна,че е нерешителна, хм ще се ядоса, но ще го прикрие зад чаровна усмивка и ще спори до зори....
то никой не е идеален, но при везните противоречието-другият да е добре, а аз да командвам парада често ме изумява....но от този знак нямам близки в живота, някак ми е неопознат, дайте информация, споделете, как се живее с тях на дълга дистанция, защо често се разделят с партньорите си в брака-някой има изисквания ли?
И друго, бих предпочела в прав текст да ми кажат къде бъркам, а не да изчезват загадъчно, везните май не обичат да се обясняват-грозен е конфликта, една приятелка везни така изчезна от живота ми, защото й забавих връщането на нейна книга-с 5 дни..каза-няма проблем, но.изчезна, не общува и не иска...не настоявам, но си мисля,че нещо се е насъбирало в нея срещу мен и е станало голямо, нали казват, че често везните не разпознават гнева в себе си....не й се сърдя-имам кусури и аз, но ми се видя дребнаво....

« Отговор #31 -: Август 20, 2013, 05:28:41 pm »

когато се разбирам за среща с 2 везни/1-та е и слънце,луна, меркурий, марс-везни,в 7 дом :mellow:/ започвам да я играя нея,напр." а това добре ли е за теб, не ти ли е късно, а не е ли справедливо да е по-близо до вас, а не до нас....уговорката за проста среща се разиграва цели 30 минути,  :mellow:и аз започвам да си мисля вече, че не  не знам дали искам  среща..но кажи на везна,че е нерешителна, хм ще се ядоса, но ще го прикрие зад чаровна усмивка и ще спори до зори....
то никой не е идеален, но при везните противоречието-другият да е добре, а аз да командвам парада често ме изумява....но от този знак нямам близки в живота, някак ми е неопознат, дайте информация, споделете, как се живее с тях на дълга дистанция, защо често се разделят с партньорите си в брака-някой има изисквания ли?
И друго, бих предпочела в прав текст да ми кажат къде бъркам, а не да изчезват загадъчно, везните май не обичат да се обясняват-грозен е конфликта, една приятелка везни така изчезна от живота ми, защото й забавих връщането на нейна книга-с 5 дни..каза-няма проблем, но.изчезна, не общува и не иска...не настоявам, но си мисля,че нещо се е насъбирало в нея срещу мен и е станало голямо, нали казват, че често везните не разпознават гнева в себе си....не й се сърдя-имам кусури и аз, но ми се видя дребнаво....
Жена везна е кошмар за себе си и околните...Казвам ти го от личен опит...да, хубави са, контят се няма да те е срам да излезнеш с тях,майсторки на любовта са така да се изразя...Ама и те според мен не знаят какво искат...
При жените везни има схема и тя е не и давай това което иска...и ще се набира здраво..ту ще бяга ту ще се връща...ама генерално пак ще си е там...Абе за забавление стават, ама за сериозно обвързване - НЕ...
Ако някои е чел, Вечната Амбър...е това са те...Това са ми впечатленията от везните...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #32 -: Август 20, 2013, 07:03:51 pm »
Цитат
И друго, бих предпочела в прав текст да ми кажат къде бъркам, а не да изчезват загадъчно, везните май не обичат да се обясняват-грозен е конфликта,

Това го правя и аз, а съм стелиумен Овен - просто изчезвам и не търся обяснение, нито съм склонна да давам. Мразя да се изпада в драми и най не понасям някой да ми държи сметка защо съм се отдръпнала. Не игнорирам безпричинно, а само когато има сериозни основания. Щом отсрещният не се сеща защо, толкоз му е акъла значи, не вижда по-далеч от носа си.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #33 -: Август 20, 2013, 07:39:29 pm »
;D Бих казала, че съм решителна - само си задавам въпроса - какво ще дам, какво ще получа и какво ще остане накрая, но в повечето случаи рискувам. Съответно след това си нося всички последствия. Рядко се колебая за нещо. И по принцип - не съм искала, не съм направила, оправдания няма. А когато човек рискува, винаги има шанса да спечели  ;D. АСЦ Близнаци, ретро Мерк в 7-ми в Козирог, ИЦ - Лъв, Слънце пак в 7-ми дом, нямат аспекти с Луна, която е в съвпад с МЦ, а Марса ми е в Скорпион, с широк секстил със Слънце.

Tи си изключително смела, Инджи.

Едно време бях много решителна, вероятно защото съм искала разни неща. Сега не е така, но мисля, че се дължи на липсата на мотив. За много важни неща съм вземала доста набързо решения.

*

Asol

• 4140
« Отговор #34 -: Август 20, 2013, 07:55:55 pm »
Те Везните и Овните са на една ос. Сега остава някоя Везна да си каже, как е насмела някой набързо.  ;D
Лили, значи не ти оттърва да се изясниш директно ? По този начин си спестяваш конфронтация. Никой не може да знае какво си мисли друг човек на 100 процента.

*

Papy

• 4343
« Отговор #35 -: Август 20, 2013, 08:00:50 pm »
Те Везните и Овните са на една ос. Сега остава някоя Везна да си каже, как е насмела някой набързо.  ;D
Лили, значи не ти оттърва да се изясниш директно ? По този начин си спестяваш конфронтация. Никой не може да знае какво си мисли друг човек на 100 процента.

мдаа...не е много социално полезно

« Отговор #36 -: Август 20, 2013, 08:04:38 pm »

мдаа...не е много социално полезно
Ако везничката е с Асц скорпион, само тогава става за нещо...от опит го казвам...Иначе според мен...тегава зодия
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Asol

• 4140
« Отговор #37 -: Август 20, 2013, 08:06:17 pm »
Кое, изясняването ли, защото е възможно да се стигне до конфронтация и после този някой ще те гледа изпод вежди ли ? За какво да си причиняваш подобен дискомфорт ? Пък така дипломатично се измъкваш по терлик, никой не може да го направи, защото не си изрекъл нещо гласно.

*

Papy

• 4343
« Отговор #38 -: Август 20, 2013, 08:09:49 pm »
Кое, изясняването ли, защото е възможно да се стигне до конфронтация и после този някой ще те гледа изпод под вежди ли ? За какво да си причиняваш подобен дискомфорт. Пък така дипломатично се измъкваш по терлик, никой не може да го направи, защото не си изрекъл нещо гласно.

аз лично го намирам за страхливо поведение, пък и его-ориентирано
предполага, че твоите изводи за ситуацията са по-правилни
предполага, че твоите ненаранени чувства са по-важни
предполага, че твоето спокойствие е по-важно

« Отговор #39 -: Август 20, 2013, 08:17:18 pm »
И аз да се включа по темата: не се колебая никога, когато имам вътрешна убеденост, че вземам правилно решение. Понякога съм сколонна да вземам  кардинално решение по даден въпрос  за един ден( примерно смяна на работа, приключване на взаимоотношения) , и обикновенно не съжалявам, защото се осланям на интуицията си, а тя рядко ме е подвеждала :). Асц Овен, Марс в Рак- 4 дом. Марс тригн с Уран, квадрат с Плутон, секстил Сатурн, знаков сикстил 12 градуса орбис с У4-Луна