Здравей Гост

Натални карти на известни престъпници и действащи политици - прилики и разлики

• 149 Отговора
  • 25301 Прегледи

Ами има с какво...всеки с каквото може...ама щом те интересува, кога съм правен...Не знам какво да кажа...ама си готин де...опредено...
Можеш да оправяш настроение, в математиката има какво да се желае,ама приемам хората каквито са..:)...за друго не знам, какво можеш...ама сподели де

1.ама направо си за Гинес! (пет към две)

2. да се хвали човек с чужди "неща" (дори семейно/роднински) - е признак на лош вкус!
Трябва да се хвали със собствените си постижения....
Дори да се хвали с природни дадености (например че му е голям... или красив) - пак е признак на лош вкус!
Щото природата като харизва, не пита... кое на кого се пада... и за какво ще се ползва.
Последното зависи от нас и ние го решаваме!

.........така че кръгът май се сви до двама: Петър Абаджиев и Асен Павлов!

Защо пък да не е някой Фридман? :)))

ами не знам - ти питай!  :blink: ..... че хората с пуканките чакат!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

Ами има с какво...всеки с каквото може...ама щом те интересува, кога съм правен...Не знам какво да кажа...ама си готин де...опредено...
Можеш да оправяш настроение, в математиката има какво да се желае,ама приемам хората каквито са..:)...за друго не знам, какво можеш...ама сподели де

2. да се хвали човек с чужди "неща" (дори семейно/роднински) - е признак на лош вкус!
Дори да се хвали с природни дадености (например че му е голям... или красив) - пак е признак на лош вкус!
Щото природата като харизва, не пита... кое на кого се пада... и за какво ще се ползва.
Ти започна с меренето и Нова те довърши...Май те е яд...:)
Леле, ама теб да не те е яд, че не харесвам мъже...ами не мога, съжалявам...нека това привличане да е на нет и френд ниво...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

Леле, ама теб да не те е яд, че не харесвам мъже...ами не мога, съжалявам...нека това привличане да е на нет и френд ниво...:)

не аз, а ти започна с меренето... "Залагам 500 лева че няма да има война"
Аз ти отговорих в моята тема "Островът", но ти ме обвини, че съм си изтрил поста. Там ти предложих залог 2,50 лв. )))
можеш да провериш - поста си е там! така че не се радвай предварително ..или докато си още в неведение.... щото отстрани е смешно.
И ще стане още по-смешно след няколко дни. Тогава други ще се смеят...

не аз, а ти започна с меренето... "Залагам 500 лева че няма да има война"
Аз ти отговорих в моята тема "Островът", но ти ме обвини, че съм си изтрил поста. Там ти предложих залог 2,50 лв. )))
можеш да провериш - поста си е там! така че не се радвай предварително ..или докато си още в неведение.... щото отстрани е смешно.
И ще стане още по-смешно след няколко дни. Тогава други ще се смеят...
Пич за комар( хазарт, ако не знаеш какво имам в предвид) трябва сърце...
Предложих ти 500 лева облог ти изменяш условията и извърташ...еми са какво да се прави, едни са по действията, други по приказките...:)
Така, че както и да въртиш няма как да избягаш от себе си...:)
Аз не бягам от мен и се харесвам...даже много..хахаха..и съм в хармония със себе си...Но ти определено си ми забавен...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Тука съм с пуканките, някой ме извика )))
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

Тука съм с пуканките, някой ме извика )))
Ей бонбон, дай малко пуканки и насам...И вода, че се хиля като ...тая комедия си заслужава...определено..:)))))

*

mail

• *
  • 233
всеки път започвам да чета някоя тема с интерес и в един момент главната идея се загубва и се започва с караниците  :angry:
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

Предложих ти 500 лева облог ти изменяш условията и извърташ...еми са какво да се прави, едни са по действията, други по приказките...:)
Аз не бягам от мен и се харесвам...даже много..хахаха..и съм в хармония със себе си...Но ти определено си ми забавен...

Според теб, щи има ли война и защо?

Странен въпрос. Ти четеш ли какво пиша... ? Казал съм тук, че ще има война още преди 5 месеца. Другаде съм я прогнозирал дори от предишната година.
Тук въпросът е дали ще "позная" ДАТАТА. Прогнозата ми е за датата. Засега събитията потвърждават моя график.

Калоянчо, чета внимателно...:)
Ама това, че се случват събития, дребни напрежения не значи нищо...
За да има война, трябва да има причина, а не да се гадае...
Слагам 500 лева бас, че война няма да има...А само " буря в чаша вода"

1. Хазарта съм го отказал преди 3-4 години окончателно.
2. Това предложение си е чист спам за мен. ("Дай да видим сега на кой му е по-голям")
3. 500 лева са много малко. Не ме оправят! Заложи 1 милион и може да размисля!
4. Ако залагаме на дата - трябва залогът да е 1 към 200 поне. Щото годината има 365 дни, а аз казвам 2-3 дати!
Тогава срещу твоите 500 лева аз ще трябва да заложа 2,50 - така става ли?

Явно не си наясно и с хазарта! Там има коефициенти. 1 към 1 е само залог с равни шансове. Нашият случай не е такъв, щото залагаме за дата.
Ако залагаме за война - ДА, НЕ - ще има/няма да има (независимо от времето/датата) - тогава е друго!
Всъщност война вече има. Тя тече там от 27 месеца! Ако не си разбрал, грешката е твоя!
« Последна редакция: Август 26, 2013, 04:44:37 pm от Калоян Иванов »

Според теб, щи има ли война и защо?

Странен въпрос. Ти четеш ли какво пиша... ? Казал съм тук, че ще има война още преди 5 месеца. Другаде съм я прогнозирал дори от предишната година.
Тук въпросът е дали ще "позная" ДАТАТА. Прогнозата ми е за датата. Засега събитията потвърждават моя график.

Калоянчо, чета внимателно...:)
Ама това, че се случват събития, дребни напрежения не значи нищо...
За да има война, трябва да има причина, а не да се гадае...
Слагам 500 лева бас, че война няма да има...А само " буря в чаша вода"

1. Хазарта съм го отказал преди 3-4 години окончателно.
2. Това предложение си е чист спам за мен. ("Дай да видим сега на кой му е по-голям")
3. 500 лева са много малко. Не ме оправят! Заложи 1 милион и може да размисля!
4. Ако залагаме на дата - трябва залогът да е 1 към 200 поне. Щото годината има 365 дни, а аз казвам 2-3 дати!
Тогава срещу твоите 500 лева аз ще трябва да заложа 2,50 - така става ли?

Явно не си наясно и с хазарта! Там има коефициенти. 1 към 1 е само залог с равни шансове. Нашият случай не е такъв, щото залагаме за дата.
Ако залагаме за война - ДА, НЕ - ше има няма да има (независимо от времето/датата) - тогава е друго!
Всъщност война вече има. Тя тече там от 27 месеца! Ако не си разбрал, грешката е твоя!
Виждам си запознат...хазарта е болест...Ако не знаеш...
А ти защо не си на мястото на войната....най лесно акъл се дава от страни...:)

всеки път започвам да чета някоя тема с интерес и в един момент главната идея се загубва и се започва с караниците  :angry:
Така е...Но някой хора не се усещат, да спрат колкото и да ги бъзикат и да им се смеят...Ама какво да се прави...

Цитат

1. с много неща съм запознат (за разлика от тебе)... това не значи, че боледувам. Ти искаше да залагаш - не аз!
2. защо трябва да съм там? ...
3. къде видя да давам акъл за войната. Аз казвам, че ще има и казвам дата! Не уча никого какво да прави в нея.
4. ти защо не отговори кой е дядо ти от атентата? Нека хората знаят с какво се хвалиш (макар че за мен това е тъпо)!
5. аз поне след 2-3 седмици ще мога да се похваля (евентуално), че разбирам нещо от политически прогнози! Ти тогава с какво ще се похвалиш? Че си много велик (светски) лъв?! Дано ти мине номерът! Тук чакат поне 10 лъвици.... непили кафе цяла година!
Определено имаш много познания...то математика то физика то история...абе всестранно развита личност...Трябва да те слушат и записват викаш....еми щом те кефи...
А да наричаш някакви лъвици не пили кафе година и тн...Това не е мъжко поведение, поне според мен...Има жени те да преценят...
Съжалявам ако и гаджето ти е проявило интерес, ама не знам коя е..???
В този случай не мога да ти помогна, по скоро проблема е в твоя телевизор...
При тази агресия, дано не я удариш, че много такива случаи знам...ама пак казвам живота си е твои...

Цитат

1. с много неща съм запознат (за разлика от тебе)... това не значи, че боледувам. Ти искаше да залагаш - не аз!
2. защо трябва да съм там? ...
3. къде видя да давам акъл за войната. Аз казвам, че ще има и казвам дата! Не уча никого какво да прави в нея.
4. ти защо не отговори кой е дядо ти? Нека хората знаят с какво се хвалиш (макар че за мен това е тъпо да се хвалиш с някой убил над 200 души))!
5. аз поне след 2-3 седмици ще мога да се похваля (евентуално), че разбирам нещо от политически прогнози! Ти тогава с какво ще се похвалиш? Че си много велик (светски) лъв?! Дано ти мине номерът! Тук чакат поне 10 лъвици.... непили кафе цяла година!

Човече, аз съм в този форум, за да науча нещо. В темата която ти пусна с радост се включих. Но твоето социопатско писане, на мен не ми пречи,даже ми е забавно, не знам на другите дали им понася... Ама мисля да съм до тук, жал ми е вече да се смея наистина.
Пожелавам ти истински успех във всяко едно начинане...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Човече, аз съм в този форум, за да науча нещо. В темата която ти пусна с радост се включих. Но твоето социопатско писане, на мен не ми пречи,даже ми е забавно, не знам на другите дали им понася... Ама мисля да съм до тук, жал ми е вече да се смея наистина.

Не знам за теб..,  :blink: но на мен ми писва да прави на пернишка боза всяка тема...
Нямам време в момента..,но май днес ще пускам прахосмукачката.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Не знам за теб..,  :blink: но на мен ми писва да прави на пернишка боза всяка тема...
Марая, аз не се чувствам виновен, не мисля че съм употребил нецензурен език или обидил някого...Мен ли визираш с пернишката боза?

Преди да пускаш прахосмукачката, прегледай моята тема ПРОГНОЗИ ЗА БЪДЕЩЕТО.
Колко пъти днес ги помолих учтиво да не я спамят с глупости. Това не го вижда никой, нали??!
Явно за Веско, Нерил и Романтика има други правила.
То винаги аз съм лошият накрая, ама какво да се прави! )))

*

Veselin

• 2737

#ИГНОР_КАЛОЯН  ;D

аз пък предлагам да забраним чалгата и Веско Маринов!  ;D

*

Uran

• 6041
Единият от атентаторите е от родния ми град. Анархист- не много в ред с главата. Лесно внушаем.

*

Uran

• 6041
Сатен я няма, значи ябълката на раздора е друга. Нова, ти ли си?