Здравей Гост

Натални карти на известни престъпници и действащи политици - прилики и разлики

• 149 Отговора
  • 25371 Прегледи
Сатен я няма, значи ябълката на раздора е друга. Нова, ти ли си?

Ябълката на раздора е Сирия. Там са вплетени Иран, Русия, Китай и други интереси!
Ама няма смисъл повече да коментираме темата... То фактите като заговорят - всички ще мълчат!... Скоро!

Иначе тук темата беше за политическите престъпници, в частност за тези от 1925 година.
Но техните наследници мълчат като риби (комунист на разрит) за техните натални карти!
Беше интересно да видим нещо за историята от първа/втора ръка... ама не би!
Ще се задоволим с Л.Живкова в друга тема! ... Тя поне не е убила 200 човека!
« Последна редакция: Август 26, 2013, 06:24:24 pm от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
Ехо, няма ли да пишем по темата
днес гледах картата на Людмила Живкова

Ами пиши... там! Кой ти пречи?
ще чакаме да чуем нещо за опозицията луна-венера
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

Разкажи, моля те за картата на Людмила Живкова...Интересно ми е...В натала аспекти за смърта и има ли...?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Uran

• 6041
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,6838.20.html

Според теб, Калоян, как се е проявил аспектът опозиция на Луна с Венера?
« Последна редакция: Август 26, 2013, 09:17:13 pm от Uran »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Човече, аз съм в този форум, за да науча нещо. В темата която ти пусна с радост се включих. Но твоето социопатско писане, на мен не ми пречи,даже ми е забавно, не знам на другите дали им понася... Ама мисля да съм до тук, жал ми е вече да се смея наистина.
Пожелавам ти истински успех във всяко едно начинане...

Не знам за теб..,  :blink: но на мен ми писва да прави на пернишка боза всяка тема...
Нямам време в момента..,но май днес ще пускам прахосмукачката.... :rolleyes:
Марая, аз не се чувствам виновен, не мисля че съм употребил нецензурен език или обидил някого...Мен ли визираш с пернишката боза?

Поста ми не е къмм теб..,използвах случая с твоя пост ...за да кажа,че ставаме 2-ма.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Човече, аз съм в този форум, за да науча нещо. В темата която ти пусна с радост се включих. Но твоето социопатско писане, на мен не ми пречи,даже ми е забавно, не знам на другите дали им понася... Ама мисля да съм до тук, жал ми е вече да се смея наистина.
Пожелавам ти истински успех във всяко едно начинане...

Не знам за теб..,  :blink: но на мен ми писва да прави на пернишка боза всяка тема...
Марая, аз не се чувствам виновен, не мисля че съм употребил нецензурен език или обидил някого...Мен ли визираш с пернишката боза?

Поста ми не е къмм теб..,използвах случая с твоя пост ...за да кажа,че ставаме 2-ма.
Ами виж, като някой не си знае мястото все ще се намери, кой да му го покаже...
Ама като му е кеф да се пъне и да става за посмешище, тук и пред хората ми в офиса нека продължи...на мен не ми пречи, стига на съфорумците да не им дотегне...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

Преди да пускаш прахосмукачката, прегледай моята тема ПРОГНОЗИ ЗА БЪДЕЩЕТО.
Колко пъти днес ги помолих учтиво да не я спамят с глупости. Това не го вижда никой, нали??!
Явно за Веско, Нерил и Романтика има други правила.
То винаги аз съм лошият накрая, ама какво да се прави! )))

Ти няма да ми казваш какво да правя!
Всичките ти теми са боза...
Такъв комплесар форума никога не е имал...,а и да ти кажа...биеш и доста хора от реала...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Людмила ...в 7:46 мин.
Благодаря Марая! Бих пуснала отделна тема с хороскопа на Людмила Живкова, защото смятам, че тук определено не му е мястото... :blink:
"Когато ни споходи нещастие е най-добре да запазим спокойствие, защото все още не се знае какви ще са вредите, а какви ползите от него."
Платон