Карай. Сигурно си спечелила нещо по-важно. 
Да, намерих този форум, това е едно от хубавите неща, за които напоследък се радвам
Cancer, майка ми е Скорпион, не смятам че има проблем относно това.
Ами моята майка е на границата 21.11- води се Скорпи, но да си кажа честно, след една определена възраст много се промени. Все още прилича на Скорпи по това, че винаги оцелява.
Някой знае ли може ли по натала да се види какъв си бил в миналия си живот? Мисля да пусна една тема, но не знам изобщо дали има място в наталната карта един такъв въпос. За протокола, на мен са ми казвали 3 различни източници, че съм била мъж. 
Виж не те познавам и не искам да съм груб, ама ми е странно как всеки в предишния си живот е бил я крал, но не и парцал...
Странно ми е това...
Пак казвам не разбирай писанието ми като агресия
Верно е това. Навсякъде все такива ги изкарват и винаги достойно загинали. Няма от какво да се обидя. Ти къде прочете, че са ми казвали, че съм била Кралица? Написах - мъж. :blink: Освен ако вътрешно не правиш паралел между мъж и крал. Както и да е, беше ми любопитно. :blink:
Защото съм умен и има рима...
Хаха, дообре
То това е от АСЦ 
Мненам, може, Раците са умни а лъфффчетата тъпунгерчета, така ли..?
Добре, че това не се определя по зодията :blink: Аз не познавам Лъвове, нито Лъвици. Съдейки по написаното обаче, си мисля, че специално Ваше Величество, което размахва грива насреща ми е доста провокативно. :blink:
И да- ставаше дума за римата. Обикновено водните ги бива в римата, в стиховете и т.н. заради романтичната им природа. И още нещо, ти сериозно ли го задаваш този въпрос?