Здравей Гост

Вашите близки знаят ли, че се занимавате с астрология и как реагират на това .

• 15 Отговора
  • 3740 Прегледи
*

elodiq

• **
  • 903
Извинете може би създавам тема ,която вече е създавана ,не знам , но ми е интересно да ви чуя,моите близки ме гледат с някаква страна насмешка,като им спомена за това .

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
Не съм се срещал с подобна тема, ако е създавана изобщо някога  ;) .

Учудващото за мен е че хората, които знаят за това ми поредно ''ексцентрично хоби'', реагират съвсем нормално, без каквато и да е реакция, в следствие на предварителна предубеденост и предразсъдъци. Не е обаче и нещо, което афиширам, защото има неща, които си остават само за мен и част единствено от моето пространство.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

elodiq

• **
  • 903
Съгласна съм и аз не афиширам с това , но най-близките и няма как да не знаят когато по цял ден се рова в нещо и чета нещо все с какво се занимаваш и няма как да не им кажа на тях поне де

Почти никой не знае за заниманията ми с астрология...Винаги съм пазела това в тайна. Само 3-ма човека от най-близките ми са запознати със заниманията ми и реагират позитивно на тях. Интересно им е когато им говоря за астрология. В близкото бъдеще смятам да превърна това в своя професия,но дори и тогава пак ще има хора,с които няма да обсъждам нищо на тема астрология! Добре,че вече ги разпознавам-тези които биха проявили интерес и тези,които биха ме гледали с насмешка. Първите са по-одухотворени и като цяло по-интелигентни...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

elodiq

• **
  • 903
Странно но и моите наблюдения са такива

*

Uran

• 6041
Само най- близките ми знаят. Не е нещо, с което се хваля, а и не мисля, че ще бъда разбрана.

Голяма част от близки и приятели знаят и вече започвам да съжелявам. :-X

Защо миличка,да не ти досаждат да им правиш хороскопи?  :blink:

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
В този смисъл се сещам за една приятелка, която само иска да и гледам картата и бърка понятието с гадателство  ;D .
Друг риск, който възниква покрай това занимание е че някои хора нямат въобще усещане, непрекъснато им се иска да чуят това което искат, да им се разкаже ако може животът на лента.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

На мен майка ми ми досажда най-много.Все вика "Гледай ми"...То хубаво някой път се излъжа да ''гледам",ама след няколко дена пак ме почва да съм и пропомнела какво съм казала,че била забравила и ми става много досадно...Заради нея се отказах от Тарото.В продължение на години всеки ден ме тероризираше да и гледам на карти,ако откажеш почваше да ми мели сол на главата.Та намразих Тарото покрай нея и спрях да гледам на него. :blink:

Защо миличка,да не ти досаждат да им правиш хороскопи?  :blink:

Ето затова... ;D Санти най-добре го каза.Относно тарото-продължавай да се занимаваш,просто отказвай да теглиш карти постоянно и на едни и същи въпроси също.Аз вече така правя и съм много добре.

В този смисъл се сещам за една приятелка, която само иска да и гледам картата и бърка понятието с гадателство  ;D .
Друг риск, който възниква покрай това занимание е че някои хора нямат въобще усещане, непрекъснато им се иска да чуят това което искат, да им се разкаже ако може животът на лента.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
50/50 - не го крия, но не го и казвам често. Има и хора, които ми се надсмиват, но и хора които са много за :)
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

Бях сигурна, че имаше такава тема :blink: .

Аз да си кажа тук. Не крия, че се занимавам с астрология, повечето ми приятелки знаят и дори им е интересно. Единствено мъжете го приемат като нещо несериозно, но те са си такива, за тях не съществуват подобни неща.
Имам доста книги за астрология в компютъра и се замислям, ако почна да си купувам такива на хартия, дали няма да уплаша някои мъж като ми види колекцията ;D .

*

elodiq

• **
  • 903
Знаят да ;D, аз и не го крия. В началото ме гледаха странно, но като започнах да им познавам и да им вадя кирливите ризи, се уплашиха чак. Но аз използвам и силните си предчувствия и ги навързвам с астрологията. По принцип гледам да помагам на хората, защото рядко се случва щастлив и здрав човек да иска хороскоп, общо взето ме търсят хора с проблеми, а аз съм много състрадателна и не мога да откажа. Но когато започнат да ми се качват на главата, полудявам, всеки иска да чува само хубави неща, а не става така, защото в живота те не преобладават. Винаги съм била обективна и може би там ми е грешката - като кажа за нещо, че няма да се случи и то наистина не се случва, се започва един непрестанен тормоз с въпроса - Я, виж пак, кога? Хората са нахални, а понякога и нагли. Таро също спрях да тегля, че прекалиха. И аз се ядосах. А за мъжете, странното е, че мен винаги са ме търсили повече мъже, за да ме питат и гледат много по-сериозно на нещата, сякаш разбират, че това не е врачуване, за разлика от по-простоватите жени. Но пък и съпругът ми се занимава и затова може би. Даже, когато съм изморена, му казвам той да се занимава, и се изумявам, че понякога е доста по-точен като типична дева.
Боже знаеш ли коло си права в това наскоро казах на шефката си за това си занимание и на колежката, а тя казала на една наемодателка и тази като ме е емнала от онзи ден няма спирачки, а мойте знания не са колкото вашите.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Заглавието ми звучи аналогова така: ;D

http://www.youtube.com/watch?v=M0crQAjI-CA

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците