Здравей Гост

Мотивация

• 62 Отговора
  • 7982 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Мотивация
« Отговор #40 -: Август 26, 2013, 08:54:34 am »
След като свързвате толкова тясно момента на зачатие, страстта между родителите, тахното ментално и емоционално състояние с енергетиката и мотивираността на роденото от това дете, то как обяснявате случаите, при които от по-скоро посредствена майка се раждат много умнички, начетени, любопитни и четящи енциклопедии деца; както и обратното, пробивни, интелигентни, свестни родители излюпват развей прах, който най-много да даде на свой ред потомство. Разбира се, не светим на такива люде, за да знаем дали са изпитали непреодолима страст в момента на зачатие или са чоплили гърба на партньора, докато оня е извършвал старателни движения, а и разбирането за размер на страстта е субективно. Защото само опитът може да ни демонстрира коя страст е по-голяма от другата. А при две деца от едни и същи родители къде ще търсим оправдание на разликата в драйва - в случайността, че видиш ли точно тогава татко е бил по-музициран? Тук повечето сте с повече от едно дете - така ли си обяснявате разликата в темпераментите им?
Нова аз не този, а другия уикенд ще съм на морето...в Созопол...може да те посетя...желаеш ли..?

Не се хаби, твърде много първодомни огнени светила ще станат на едно място, ще се сборим, а от друга страна съм безимотна, което може би трябваше да наредя като първа пречка.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #41 -: Август 26, 2013, 08:55:29 am »
Нова аз не този, а другия уикенд ще съм на морето...в Созопол...може да те посетя...желаеш ли..?

Къде се буташ ти! - първо сме ние с Калоян. Всеки да си спазва реда, моля!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #42 -: Август 26, 2013, 08:56:42 am »
Енигма, ти нали имаше повече от едно дете или греша? От един и същи мъж ли са? Значи ли това, че любовта при едното е била по-силна?
Извинявай за въпросите, не отговаряй, просто проверявам становището.

« Отговор #43 -: Август 26, 2013, 08:57:37 am »

След като свързвате толкова тясно момента на зачатие, страстта между родителите, тахното ментално и емоционално състояние с енергетиката и мотивираността на роденото от това дете, то как обяснявате случаите, при които от по-скоро посредствена майка се раждат много умнички, начетени, любопитни и четящи енциклопедии деца; както и обратното, пробивни, интелигентни, свестни родители излюпват развей прах, който най-много да даде на свой ред потомство. Разбира се, не светим на такива люде, за да знаем дали са изпитали непреодолима страст в момента на зачатие или са чоплили гърба на партньора, докато оня е извършвал старателни движения, а и разбирането за размер на страстта е субективно. Защото само опитът може да ни демонстрира коя страст е по-голяма от другата. А при две деца от едни и същи родители къде ще търсим оправдание на разликата в драйва - в случайността, че видиш ли точно тогава татко е бил по-музициран? Тук повечето сте с повече от едно дете - така ли си обяснявате разликата в темпераментите им?

Не се хаби, твърде много първодомни огнени светила ще станат на едно място, ще се сборим, а от друга страна съм безимотна, което може би трябваше да наредя като първа пречка.
За едно кафе с мен трябва чек лист, така ли..?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #44 -: Август 26, 2013, 08:59:37 am »

Къде се буташ ти! - първо сме ние с Калоян. Всеки да си спазва реда, моля!  ;D
Ами и аз не си падам по суинг - партита...А теб писменно в свободен текст съм в друга дискусия съм ти обещал питие, ама Варна е далеч...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Нова

• 3491
« Отговор #45 -: Август 26, 2013, 09:03:04 am »

Виж как пак нареждаш себе си първи: Кафе с теб.

Защо не написа нещо от рода на: "Не ми трябват имотите ти, за да пия кафе с теб", сиреч да поставиш мен пред себе си, да направиш опит да ме спечелиш.

Ти си един самонадеян многовярващ си субект и засега не виждам причина да хабя времето и енергията си, за да търпя "величието" ти.

« Отговор #46 -: Август 26, 2013, 09:06:29 am »

Виж как пак нареждаш себе си първи: Кафе с теб.

Защо не написа нещо от рода на: "Не ми трябват имотите ти, за да пия кафе с теб", сиреч да поставиш мен пред себе си, да направиш опит да ме спечелиш.

Ти си един самонадеян многовярващ си субект и засега не виждам причина да хабя времето и енергията си, за да търпя "величието" ти.
Виж внимателно какво съм написал...Нито ти правя някакви гнусни намеци и тн...Просто ми беше интересно да пия кафе с теб...А ти нерде Йемен нерде Бремен...то имоти па как трябвало да те каня за кафе...
А иначе достатъчно ми обръщаш внимание на величието( даже и сега) и съм ти благодарил...:)
както искаш...Преспи, помисли, прецени и отсъди...:0
До 6ти септември има време..:)

*

Нова

• 3491
« Отговор #47 -: Август 26, 2013, 09:07:50 am »
Хубаво е, че си вярваш, човек може само да ти се възхищава за това ти качество. )))))

« Отговор #48 -: Август 26, 2013, 09:11:32 am »
Хубаво е, че си вярваш, човек може само да ти се възхищава за това ти качество. )))))
Ох говори ми...:)

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #49 -: Август 26, 2013, 09:30:36 am »
Енигма, ти нали имаше повече от едно дете или греша? От един и същи мъж ли са? Значи ли това, че любовта при едното е била по-силна?
Извинявай за въпросите, не отговаряй, просто проверявам становището.
отговарям-що не? Едно дете -от един мъж :P

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #50 -: Август 26, 2013, 09:34:55 am »
Днес не ме тресат транзити и не искам да звуча като контра на всичко, а просто да погледнем и другата позиция; Пирамидата на Маслоу е наистина най-тиражираната и удобна концепция за йерархията на потребностите, но също така не по-малко са и противниците й.
Вярно е, че масово по университети се преподава, защото е лесносмилаема и привидно логична, но тя не обяснява, а напротив срива се, когато трябва да кажем защо един художник умира в глад и мизерия, а си купува боички. Също така се явява контрапункт за хора, които зачеркват и дори "омаловажават" третото ниво за сметка на себеутвърждаване и постижения. В събота чух, че Дан Колов е умрял в крайна бедност, защото бил раздал милионите от постиженията си в знак на алтруизъм. Ако се водише по тази пирамида, Колов би си умрял в чест и слава, на върха от победите си и под бурните аплодисменти на света в краката му, обядвал до насита. Но явно Маслоу хич не е чувал за астрото, защото не би построил пирамидата точно така и изобщо не би създал никаква пирамида, защото формата е изначално грешна.
Но пък съм съгласна, че потребностите са тясно свързани с наличието на мотив, а стимулите с мотивираността.
Ех, че хубаво си го казала! Два пъти я четох тази книга и все се чудех кое ме смущава в нея. Много добре си го обяснила.
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."

*

Нова

• 3491
« Отговор #51 -: Август 26, 2013, 09:39:44 am »
)))) Де да знам, Енигма, защо питам, за да проверя, но не мога значи при това положение да проверя дали с намаляване на любовта във времето или реципрочно, имаме наличие на деца със съответния темперамент ))))

Някой друг многодетен няма ли да се включи? ))))

Аз за себе си не мога да кажа какъв би бил темперамента на неродените ми деца, но съм сигурна, че ако бях родила от мъжете, с които съм изпитвала най-голяма страст и съм обичала най-много, то тези деца нямаше да са по-щастливи или свободни от евентуални други, с посредствени, но добри татковци ))))))))))))))

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #52 -: Август 26, 2013, 09:49:04 am »
)))) Де да знам, Енигма, защо питам, за да проверя, но не мога значи при това положение да проверя дали с намаляване на любовта във времето или реципрочно, имаме наличие на деца със съответния темперамент ))))

Аз за себе си не мога да кажа какъв би бил темперамента на неродените ми деца, но съм сигурна, че ако бях родила от мъжете, с които съм изпитвала най-голяма страст и съм обичала най-много, то тези деца нямаше да са по-щастливи или свободни от евентуални други, с посредствени, но добри татковци ))))))))))))))
виж, аз винаги проверявам, нищо че имам и вяра....това дете има точен тригон слънце -луна, в случая звучащото общо "желано дете...притежава общ късмет, сравнително лесно му се получават много неща, добър имунитет по рождение" е вярно. Просто преди да дойде детето трябва да има такъв натрупан потенциал от любов-енергия...особено от страна на майката, не е от значение чак дали това е un amore grande
Народът казва-"Майката с любов вае детето си", отидохме в езотериката :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #53 -: Август 26, 2013, 09:51:07 am »
Аз също вярвам в енергиите и нищо не отричам.

По-скоро очаквам някой да се включи с нещо от рода на: Със съпруга ми много се обичахме отначало, детето се роди умно, пробивно, енергично. После нещата замлъкнаха, еднвам се понасяхме, направихме второто автоматично, затова то...
Или.. Нарочно го направих баща, за да го задържа... получи се роди такова и такова дете..
Или..С годините любовта ни стана все по-хубава и зряла, затова второто е повече от първото...

Някакви такива )))) Ма кой ти ще си признае ))))

« Отговор #54 -: Август 26, 2013, 09:53:23 am »

виж, аз винаги проверявам, нищо че имам и вяра....това дете има точен тригон слънце -луна, в случая звучащото общо "желано дете...притежава общ късмет, сравнително лесно му се получават много неща, добър имунитет по рождение" е вярно. Просто преди да дойде детето трябва да има такъв натрупан потенциал от любов-енергия...особено от страна на майката, не е от значение чак дали това е un amore grande
Народът казва-"Майката с любов вае детето си", отидохме в езотериката :blink:
Музиката или по скоро звуците( страничните) по време на акта, имат ли значение, при зачатието...Сериозно питам..?

*

Нова

• 3491
« Отговор #55 -: Август 26, 2013, 09:55:03 am »
Е, то най-як секс се прави на Рамщайн )))))

« Отговор #56 -: Август 26, 2013, 09:56:13 am »
СЪГЛАСЕН....И на Годсмак също...

« Отговор #57 -: Август 26, 2013, 10:03:55 am »
Е за това говоря...:)
http://www.youtube.com/watch?v=0eXIOK2vOhM

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #58 -: Август 26, 2013, 10:06:46 am »
СЪГЛАСЕН....И на Годсмак също...

УжасТ  :blink:

...предлагам да се опита с Шопен или дори Паганини ...последният е наистина уникален и мой любимец;
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

« Отговор #59 -: Август 26, 2013, 10:11:12 am »
Аз също вярвам в енергиите и нищо не отричам.

По-скоро очаквам някой да се включи с нещо от рода на: Със съпруга ми много се обичахме отначало, детето се роди умно, пробивно, енергично. После нещата замлъкнаха, еднвам се понасяхме, направихме второто автоматично, затова то...
Или.. Нарочно го направих баща, за да го задържа... получи се роди такова и такова дете..
Или..С годините любовта ни стана все по-хубава и зряла, затова второто е повече от първото...

Някакви такива )))) Ма кой ти ще си признае ))))

Вярвам в енергиите, но не смятам, че всички се раждат с точно определено количество /еднакво/. Също така енергията/те са в постоянен обмен и човек може да черпи от много източници.
По отношение на децата - имам две от един и същи баща. Много са различни. Синът ми е "случайно" бебе, но много желан и обичан, и гледан като писано яйце. Между другото, днес е рожденик, да ми е жив и здрав. Беше прекрасно и спокойно бебе и порасна умен и сериозен младеж.
Сестра му е с 5 год. по-малка, планирано дете е. Като темперамент е много различна - родена е за момче. Много е нахъсана, лъчезарна, смела, все се втурва с главата напред. Грее като слънце и ни разсмива всички, понякога с най-прости думи.
Не мога да кажа, че енергията при създаването на децата ми е била твърде различна. В началото имаше повече страст, с времето тя намалява, но става някак по-сигурно, по-стабилно. Аз лично не бих си позволила лукса да имам деца "за да запазя отношенията" или да огранича някой мъж да ме напусне.  :blink: