Здравей Гост

Мотивация

• 62 Отговора
  • 7981 Прегледи
*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
Re: Мотивация
« Отговор #60 -: Август 26, 2013, 01:50:39 pm »
Аз също вярвам в енергиите и нищо не отричам.

По-скоро очаквам някой да се включи с нещо от рода на: Със съпруга ми много се обичахме отначало, детето се роди умно, пробивно, енергично. После нещата замлъкнаха, еднвам се понасяхме, направихме второто автоматично, затова то...
Или.. Нарочно го направих баща, за да го задържа... получи се роди такова и такова дете..
Или..С годините любовта ни стана все по-хубава и зряла, затова второто е повече от първото...

Някакви такива )))) Ма кой ти ще си признае ))))

Вярвам в енергиите, но не смятам, че всички се раждат с точно определено количество /еднакво/. Също така енергията/те са в постоянен обмен и човек може да черпи от много източници.
По отношение на децата - имам две от един и същи баща. Много са различни. Синът ми е "случайно" бебе, но много желан и обичан, и гледан като писано яйце. Между другото, днес е рожденик, да ми е жив и здрав. Беше прекрасно и спокойно бебе и порасна умен и сериозен младеж.
Сестра му е с 5 год. по-малка, планирано дете е. Като темперамент е много различна - родена е за момче. Много е нахъсана, лъчезарна, смела, все се втурва с главата напред. Грее като слънце и ни разсмива всички, понякога с най-прости думи.
Не мога да кажа, че енергията при създаването на децата ми е била твърде различна. В началото имаше повече страст, с времето тя намалява, но става някак по-сигурно, по-стабилно. Аз лично не бих си позволила лукса да имам деца "за да запазя отношенията" или да огранича някой мъж да ме напусне.  :blink:

Да ти е жив и здрав, рожденика! :blink:
И моето дете е случайно-в смисъл не е "работено " специално...ха-ха
Нова, направо ме изненадваш, лъха лек цинизъм от поста ти, като че си живяла 2-3 брака, добронамерено го казвам.
Не знам дали кризите не са наравно с "розите", детето за мен е общ творчески продукт, на нас двамата. А то отделно си има и негова съдба, ние не сме чак толкова определящи, то не ни е собственост, Режисьорът също си е казал думата.
ако имаш нагласа повече да даваш, независимо дали веднага получаваш толкова в любовта-няма начин някой ден да не си получиш наградите.
П.С.не съм израсла в хармонично семейство, но винаги има време да се пооправят нещата-на себе си го дължим. ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #61 -: Август 26, 2013, 01:55:07 pm »
Нова, направо ме изненадваш, лъха лек цинизъм от поста ти, като че си живяла 2-3 брака, добронамерено го казвам.

Хахах, цънки, най-дългата ми връзка е продължила 4 дена ))))))))))

« Отговор #62 -: Август 26, 2013, 01:59:34 pm »

Хахах, цънки, най-дългата ми връзка е продължила 4 дена ))))))))))
Ами след като си на 16 мисля е нормално....Ще те изчакам да порастнеш и може и да те взема за супруга нищо, че си безимотна...аз имам...споко..:))))
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.