Здравей Гост

Варна гъмжи от сколопендри

• 7 Отговора
  • 3821 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Варна гъмжи от сколопендри
« -: Август 25, 2013, 03:35:00 pm »
Варна е пълна с тези грозни и отвратителни влечуги...
Едно такова убих на стълбите в къщата...,а другото в спалнята го намери мъжа ми...
Отврат...Ужасно грозно и гнусно влечуго...Движи се като мутра в дискотека..Бавно и с ритъм.
Вчера се обадих на позната,която внася етерични масла ,за да взема някакви с които да изгоня и ужасните мухи...
Направо полудявам...
Дайте идея с каво да ги гоня ...и има ли нещо ефикасно с/у тези влечуги... :angry:

Ето го гнусното.... :angry:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Re: Варна гъмжи от сколопендри
« Отговор #1 -: Август 25, 2013, 03:42:56 pm »
Отврат, те май са и отровни!

Една приятелка се оплака, че излизат направо от мивката - живее в жилищна кооперация във Виница. Тук при нас за щастие няма такива гадости, само гнусни хлебарки излизат от каналите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2 -: Август 25, 2013, 03:48:41 pm »
Дано да не ми се налага да се срещам с такова.  :-X

*

Uran

• 6041
« Отговор #3 -: Август 25, 2013, 03:48:47 pm »
Едно такова убих на стълбите в къщата...,а другото в спалнята го намери мъжа ми...
Отврат...Ужасно грозно и гнусно влечуго...Движи се като мутра в дискотека..Бавно и с ритъм.
Вчера се обадих на позната,която внася етерични масла ,за да взема някакви с които да изгоня и ужасните мухи...
Направо полудявам...
Дайте идея с каво да ги гоня ...и има ли нещо ефикасно с/у тези влечуги... :angry:

Вярно е. Аз живея в посока "Зл. пясъци" и на няколко пъти съм намирала пред входа сгазени огромни екземпляри. Взех едно даже, за да го разгледам по- подробно- около12- 13 см беше. В тубата има клипове, в които тези гадини се спречкват със змии. Ухапването им може да причини алергичен шок и било доста болезнено.

« Отговор #4 -: Август 25, 2013, 03:53:58 pm »
Сериозно ли са толкова огромни :o ?
Онзи ден намерих и аз една стоножка в банята ! Отвратителна, кафява, 10 см. дълга ! Удавих го гадното влечуго :-X .

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5 -: Август 25, 2013, 03:58:16 pm »
Направо полудявам...

Вярно е. Аз живея в посока "Зл. пясъци" и на няколко пъти съм намирала пред входа сгазени огромни екземпляри. Взех едно даже, за да го разгледам по- подробно- около12- 13 см беше. В тубата има клипове, в които тези гадини се спречкват със змии. Ухапването им може да причини алергичен шок и било доста болезнено.

Ужас комшо ;D..,просто ужас.
В потрес съм!
Терасата ми гледа морето, а аз се озъртам за сколопендри.
И той все ме бъзика...Обаче се озори оня ден
"Дай ми бързо тежка обувка...Сколопендера влезе в сака..."
После дълго се смяхме..,ама и не спахме...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #6 -: Август 26, 2013, 03:03:53 pm »
http://exotic.bg/forum/index.php?topic=12879.0

Хората пари правят, а вие се оплаквате  ;D ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #7 -: Август 26, 2013, 08:32:17 pm »
Хора, моля, не бъркайте това с "влечуго", съвсем друг клас си е. :) Членестоного се нарича. И аз имах сблъсък с подобно -  преди 2 години в общежитието ми в Търново, една сутрин. Отварям вратата и виждам как се опитва да се промуши да влезе в стаята, успях да го захлупя с някаква кутия, но бях прекалено стресната и не смеех да го убия, та дочаках съквартирантката да се разбере с него. :)
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)