Здравей Гост

БИ'полярните

• 129 Отговора
  • 20968 Прегледи
Re: БИ'полярните
« Отговор #60 -: Август 27, 2013, 12:58:21 pm »
Браво, браво. Дай да не разводняваме темата )) да си ходим в дрън дрън, там е за такива като нас дето много работят  ;D ;D
Ами, няма кой какво да ни каже....лудия макс или си е пил хапчетата или е в психодиспансера....така, че...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #61 -: Август 27, 2013, 01:04:29 pm »
То е за благото на всички  :blink:
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #62 -: Август 27, 2013, 01:06:08 pm »
То е за благото на всички  :blink:
Хахахахаха...на мен ми е забавно и се хиля....мисля си видяла коментите...хихихихихихихих
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #63 -: Август 27, 2013, 01:08:25 pm »
За местенето в Дрън дрън говорех мило )
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #64 -: Август 27, 2013, 01:10:16 pm »
За местенето в Дрън дрън говорех мило )
Ще те изям...пали с 200 на там...:)

« Отговор #65 -: Август 27, 2013, 07:13:05 pm »

Здрав дух - здраво тяло...
качвам една таблица (макар да не й е тук мястото) ....там е описано и раковото заболяване

Този път ще се съглася с Афект. Според мен  повечето, да не казвам всички заболявания са продукт на това, което се слува на фино ниво. Болестта е материализираният и последен стадий на енергийните дисбаланси в човека. Аюреведата се е изказала по въпроса преди хилядолетия..За отбелязване е още, че днес се срещат, за щастие, лекари от традиционната школа, които признават честно и откровено, че много заболявания не могат да бъдат обяснени само и единствено на физическо ниво.
"Когато ни споходи нещастие е най-добре да запазим спокойствие, защото все още не се знае какви ще са вредите, а какви ползите от него."
Платон

« Отговор #66 -: Август 27, 2013, 08:48:39 pm »
Ама някои неща в тази таблица са абсолютни глупости. Като ми излезнат мазоли, това не значи, че имам закоравели представи и идеи ;D .

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #67 -: Август 27, 2013, 08:56:56 pm »
Ама някои неща в тази таблица са абсолютни глупости. Като ми излезнат мазоли, това не значи, че имам закоравели представи и идеи ;D .

Не мисля..,че са глупости. Нещо повече Ванга казваше , че 90% от болестите са плод на психиката...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #68 -: Август 27, 2013, 08:57:51 pm »
Не бива нещата да се приемат буквално и без мисъл, но и не бива да се пренебрегват. Всеки практикуващ терапевт ще ви очертае един неприятен паралел между типа на психиката и вида на болестите на хората, с които работи. Двамата човека, които познавам и имат проблеми с коленете, са такива, които не умеят да се смиряват, когато животът го иска от тях, а като малки деца се запъват да става на тяхното. Например. Или как обърнатата навътре агресия или самоомраза докарва рак. Списъкът с болестите е ориентировъчен и по-важният му смисъл е да накара хората да се замислят за посланието на болестите си, което е индивидуално. А ти, Съни, хвърли тая лопата вече! Или ползвай ръкавици!  :blink:
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #69 -: Август 27, 2013, 09:36:52 pm »
Или как обърнатата навътре агресия или самоомраза докарва рак.

Или пък просто нездравословният начин на живот + замърсената околна среда, а може би работа с опасни вещества докарват рак ?!
По скоро стреса докарва повечето от болестите, от колкото причините написани в таблицата :blink: .

« Отговор #70 -: Август 27, 2013, 09:44:31 pm »

Или пък просто нездравословният начин на живот + замърсената околна среда, а може би работа с опасни вещества докарват рак ?!
По скоро стреса докарва повечето от болестите, от колкото причините написани в таблицата :blink: .

ам'чи'то си е написано кое го докарва тези болести....страхът; съмненията..неверието и т.н....
а самолечението: вярата в положителното...в светлото бъдеще...колкото и абстрактно да звучи..

сама се питаш (в първия ред) и сама си отговяряш във втория ред...
в крайна сметка - коя е твоята позиция....тома неверни (контра на всичко)???

P.S. ...вече намирам общо с поста на Марая от първата страница...в частност - Страхун..пардон - Сатурн

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #71 -: Август 27, 2013, 09:45:40 pm »
Всъщност е въпрос на време да се докаже, че всички болести се причиняват от микроорганизми -вируси, бактерии, гъбички и др. Например язвата и нейната бактерия хеликобактер пиелори, или рака на шийката на матката с нейния хюман папилома вирус и т.н. Но тогава човек ще се постави изобщо в позиция без свободен избор и всичко просто "ще му се случва". А духът, който разполага с тялото, има програма за развитие, част от която може да се прочете в наталната карта. Мислите на човек са полярни енергии, изключително мощни. Хората изобщо не осъзнават каква енергия притежават и съответно не я владеят. Това, че колективно замърсяват въздуха, водата, храната и отношенията си също е проява на индивидуалните и мисловни енергии. Едва ли има несъгласни с казаното дотук. Нездравословният начин на живот също е проява на автоагресия. Хората, които истински обичат себе си, не си тровят тялото с цигари и вредни навици. Но човек трябва да е честен към себе си.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

« Отговор #72 -: Август 27, 2013, 10:01:21 pm »

ам'чи'то си е написано кое го докарва тези болести....страхът; съмненията..неверието и т.н....
а самолечението: вярата в положителното...в светлото бъдеще...колкото и абстрактно да звучи..

сама се питаш (в първия ред) и сама си отговяряш във втория ред...
в крайна сметка - коя е твоята позиция....тома неверни (контра на всичко)???

P.S. ...вече намирам общо с поста на Марая от първата страница...в частност - Страхун..пардон - Сатурн

Раху, защо си се регистрирал с нов ник ? За да се караш на хората ли ?
Стреса е нервно напрежение, в тази таблица пише, че мазолите били причинени от закоравели представи и идеи ?! Какво общо виждаш със стреса тук ?

« Отговор #73 -: Август 27, 2013, 10:28:41 pm »
и Rahu, и Афект са временни явления...
не ти се карам - напротив...завадам ти въпрос
въпросите ми са насочени аргументирано към теб

в предната тема където се скарахме се оказах напълно прав
твърденията ти се оказаха меко казано - банални...превода ти беше - "нищо общо с реалността"

...както и сега....в тази тема
веднага ти задавам доуточняващ въпрос...
...защо вадиш определено изречение от контекста на цялото обясние...ЗАЩО???

допълнено е че мазолите са също така от материализиран страх....
дали причината е че като се купуват обувки те е страх че ще ти обиват;
дали причината е че мама и тати (които са дали пари) няма да ги харесат
дали причината е че най-добрата ти приятелка не си е купила същите....не мога да кажа

също така не мога да кажа защо на спортистите защо им излизат мазоли...
...от страх че нЕма да им пораснат ръцете...??

няма как да знам нещо, което не съм изживял...за това нещо като не ми е ясно - ПИТАМ...
за това и теб те попитах...

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #74 -: Август 27, 2013, 10:36:03 pm »
Моля ви най-учтиво, спрете се! Цял ден някой се кара са някой друг по целия форум! Не останаха неоспамени теми. Имате лични. Карайте си се колкото ви побират кутиите. Различните мнения не са повод за спорове.

На въпроса с мазолите, нали, Съни, че не става дума за разни мазоли дето излизат от протъркване. Има хора, които с години имат мазолести образования по кожата, разни псориазиси, екземи и прочее. Става дума за сериозните и хронични състояния. Всяко такова е урок и път и човек трябва да си зададе въпроса, защо се разболях от това, защо сега, защо не нещо друго? Храната, спортът, замърсяванията и др. си имат своята роля. Ако си строителен работник в Индия, на десетата година ще пукнеш от рак, защото там продължават да полагат азбест. Но ако млада жена направи рак на гърдата, освен че трябва да си прегледа хапчетата и начина на живот, няма да е зле и да се запита как се възприема като жена. Защото повърхностно може да се заблуждава, а всъщност да изпитва ненавист към себе си. Повече няма да се обяснявам. Не поддържам крайни позиции, а всеки нека сам разсъждава.

« Отговор #75 -: Август 27, 2013, 10:55:42 pm »

...защо вадиш определено изречение от контекста на цялото обясние...ЗАЩО???

Обясни ми къде правя такова нещо ? Ти си втълпяваш нещо си, после обвиняваш другите.
Несериозно е да се говори, че болестите в тази таблица идвали от написаните причини. Аз си купих обувки, харесаха ми, пробвах ги, бяха удобни, но след известен период от носене ми излезнаха мазоли. Страх не ме е било. Но ти ще се опитваш да въртиш и сучеш, за да се изкараш прав.
Имаш ли някакви данни колко процента от заболелите от тези болести, наистина са причинени от написаното, а не от други странични фактори ? Ако нямаш, няма просто какво да се коментира повече. Аз няма какво да ти обяснявам, че не всичко написано в сайта на Петър Дънов е сто процентовата истина.

« Отговор #76 -: Август 28, 2013, 11:18:11 am »
*по темата....желаещи да коментираме картата??
мъж - диагностициран като шизофреник

качвам и втора карта на мъж със същата диагноза

« Последна редакция: Август 28, 2013, 11:45:01 am от Афект »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #77 -: Август 28, 2013, 11:59:30 am »
Интересна карта... На пръв поглед изглежда сравнително балансирана откъм хармонични и напрегнати аспекти. И Меркурий няма много неблагоприятни аспекти, но Луната е интересно аспектирана – има квадрати с Марс и Уран и опозиция с Юпитер и Нептун. Освен това тук са намесени и възлите – може би ако не бяха те, положението щеше да е по-леко. Може нещо в ранното обкръжение да му е повлияло в тази насока, каква ли е била атмосферата в родителския дом? Мисля, че тук има и доста богато въображение, но няма как да знаем какво се случва в главата му...

Коментарът е по първата карта, за втората нямам време в момента.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #78 -: Август 28, 2013, 12:20:08 pm »
В първата карта Луната попада под силно кетувско влияние. Мании за преследване, депресии, злоупотреба с лекарствени средства, алкохол, опиати. Не мога да построя ведическата карта без данни, мога само на ум да си смятам, че Луната отива в накшатра Ашвини (управител Кету) и заедно с Кету е във 2-ри дом. Луната тук има двойно въздействие върху ума - не сам е сигнификатор на ума (както е във всяка ведическа карта), но и управлява 5-тия дом. Екзалтиран по сидерал Марс има влияние върху Луната и 5-тия дом (а тук 5-тият се явява 4-ти от Луната и отговаря за емоционалното състояние също така). Този не е от кротките шизофреници, според мен. Емоционалното му състояние е силно възбудимо.

Можеш ли да кажеш горе-долу кога е диагностициран?
« Последна редакция: Август 28, 2013, 12:53:59 pm от Mirabella »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #79 -: Август 28, 2013, 12:29:41 pm »
Където има Луна в съвпад с нодалната ос, независимо дали е Раху или Кету, влиянието на неблагоприятните аспекти с малефици става в пъти по-подчертано, а мине ли тежък транзит оттам, влиянието му се усеща много по-интензивно. Могат да се скрият от света, но не могат да избягат от себе си...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.