Здравей Гост

БИ'полярните

• 129 Отговора
  • 20858 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: БИ'полярните
« Отговор #120 -: Октомври 02, 2013, 01:49:01 pm »
Ама ич не съм съгласна, де, ама айде.. Ще замълча )))))))

Изкушавам се да кажа, че физически и клинично съм един много здрав индивид, не се разболявам, минава ми като на куче. Само днес се замислих да ви питам да ми припомните кой беше виновен за белезите от рани )))) Значи краката ми са леш от белези, то коленете са дроб от това ,че съм играла като луда в детството на скалите на морето и съм се кълцала на миди, растащи по тях. Преди 100 години паднах от бара в една дискотека и още имам белег на лявото коляно ))) Познайте колко хепи беше слънчевия скорпион, на когото се бях забила по това време като му се прибрах със скъсан бял панталон и в насторение, а след това в знак на преданост отиде да го занесе на шивач за ремонт. Скоро след това безапелационно ми би дузпата за вечни времена ))) Веднъж рязах с чикийка една туба от крем, да извадя и последната милимунда съдържание, а основата беше - дясното ми бедро ))) Преди три години си скълцах дясна подбедрица по дължина на една табуретка, плод на фюжън въображението на някой болен дизайнер и направена от твърд шперплат. Направо налетях на табуретката. Като малка ритах топка с татко на улицата и при майсторско овладяване ужулих ляв глезен. А през януари по сатурн ходих с една пенсинерска групичка да пердаша през горите и от едни много тясни планински обувки ми падна нокът.
Нова, от чисто астрологично лбопитство ще те пита, има ли градуса на АЦ или неговия управител някакъв аспект с Уран ? Че той е по тая част ...

Не, елфидка, нямат мажорни аспекти помежду си.

Ми откъде тогава идва тая членска карта за кръжока пречат ми ръцете ???

ти кажи, кво да търся в картата

*

elfidka

• 3129
« Отговор #121 -: Октомври 02, 2013, 02:05:23 pm »
Ми дай карта де ?

Може би с Юпитер ?

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Нова

• 3491
« Отговор #122 -: Октомври 02, 2013, 02:39:16 pm »
Ми дай карта де ?

Може би с Юпитер ?

Давала съм хиляди пъти, опоскай ме, хайде.

« Отговор #123 -: Октомври 03, 2013, 10:05:09 am »
Ми дай карта де ?

Може би с Юпитер ?

Давала съм хиляди пъти, опоскай ме, хайде.
  Марс се свързва с метала , режещите инструменти и травмите също.Сатурн пък е свързан с коленете.Марс е слаб в опозиция със Слънцето(у6 в 1-ви)
   Моят Марс също е слаб в 10дом.Слънцето ми е в съвпад със Сатъра на МЦ а между Марс и Сатурн имам минорен аспект. Като дете вечно падах и си наранявах колената а после като почнах работа съм си рязала ръцете стотици пъти.Срязах се с тенекия по коляното и ми остана голям белег а на сватбата на една моя съученичка ножа падна от масата и ми се заби в пръста на крака.
    Сори за спама на темата.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Нова

• 3491
« Отговор #124 -: Октомври 03, 2013, 12:33:18 pm »
Не е спам, благодаря, Деметра.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #125 -: Октомври 03, 2013, 01:38:14 pm »
Не е спам, благодаря, Деметра.

Гледам, че Деметра го е обяснила мнохо хубаво, поне има и личен опит в порязванията   ;D ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #126 -: Октомври 03, 2013, 01:51:52 pm »
Още един глас за сходящата опозиция Слънце-ретрограден Марс. Предразполага към травми и невнимателност, безразсъдна смелост и нетърпение.

*

Нова

• 3491
« Отговор #127 -: Октомври 03, 2013, 02:07:30 pm »
Още един глас за сходящата опозиция Слънце-ретрограден Марс. Предразполага към травми и невнимателност, безразсъдна смелост и нетърпение.

Особено щом овенът е замесен.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #128 -: Октомври 03, 2013, 02:16:54 pm »
Има и други концепции. Например  биполярната Катрин Зита.  Те с дядо Майкъл има тежка кармична история щото са на 1 ден родени и луната им е в един знак. Което според индийската не се препоръчва. Ако се достигне до брак с еднакви луни, то е добре падата на момчето да е преди тази на момичето ( а при тях мисля беш еобратното) ако се стигне до подобно положение обикновено има опасност за здравето на  някой от двамата или на децата. В техния случай техните бушони  гърмят: той рак, тя биполярно;

ops. темата била за друго би...
това, което често съм виждала  в мъжка карта  е  луна- нептун силен аспект
« Последна редакция: Октомври 03, 2013, 05:24:00 pm от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #129 -: Ноември 30, 2013, 12:58:06 pm »
Има и други концепции. Например  биполярната Катрин Зита.  Те с дядо Майкъл има тежка кармична история щото са на 1 ден родени и луната им е в един знак. Което според индийската не се препоръчва. Ако се достигне до брак с еднакви луни, то е добре падата на момчето да е преди тази на момичето ( а при тях мисля беш еобратното) ако се стигне до подобно положение обикновено има опасност за здравето на  някой от двамата или на децата. В техния случай техните бушони  гърмят: той рак, тя биполярно;

ops. темата била за друго би...
това, което често съм виждала  в мъжка карта  е  луна- нептун силен аспект
Бре да му се не види, точно пък за луна в един знак Хет Монстер/който между другото цитира и индийска астрология тук-там/ казва,че колкото и да се карат и да стягат куфарите,винаги се връщат и събират. Защото -луната в 1 знак е голямо единство за семеен живот. Еднакво чувстват, едни и същи емоции, храни ги карат да се чувстват домашно.
То концепции, то школи... :91:
« Последна редакция: Ноември 30, 2013, 01:06:26 pm от Enigma »